![]() |
|
زیر نویس کردن 13راز ماسونی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: زیر نویس کردن 13راز ماسونی (/thread-1418.html) صفحه: 1 2 |
زیر نویس کردن 13راز ماسونی - 313 - ۶/اسفند/۸۹ ۲۱:۰۷ با سلام خدمت دوستان میخواستم اگه میشه مستند 13راز ماسونی عبدلله هاشم رو زیر نویس کنید چون به نظر من مطالب خیلی خوبی داره
RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - حلما - ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۷ سلام. هروقت خواستید زیرنویس کنید من میتونم در ترجمه اش همکاری کنم. فقط یک نفر باید مدیریت کار رو به عهده بگیره . کسی هست؟ RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - یکدوست - ۲۶/اسفند/۸۹ ۲۳:۴۶ دوستان برای دانلود کردن میتونید از اینجا هم استفاده کنید البته تورنت هست که مزیت هایی نسبت به دانلود معمولی داره ولی سرعتش هی بالا و پایین میشه ولی میتونید بی هیچ مشکلی هر وقت که خواستید دانلود رو نگهدارید و زمان دیگری رو برای ادامه کار بهش اختصاص بدید. RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - shia12 - ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۱:۱۱ دوستان عزیز برای دیدن فیلم که در پنج قسمت تقریبا 10 دقیقه ای تهیه شده به این آدرس بروید انشاالله که دوستان هرچه زود تر زیر نویس کنند برای دانلود اگر idm دارید وقتی فیلم کامل لود شد دکمه استارت دانلود را بزنید تو کامپیوتر سیو می شه [ RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - Hadith - ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۰۴ برای زیرنویس کردنش من هم اعلام آمادگی می کنم. به نظرم بهتره مدیریت کار رو به جناب "علائم ظهور" بسپاریم؛ من و چند تا از دوستان دیگه هم پایه کار ترجمه هستیم،ان شاءالله. RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - Hadith - ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۶ اگر جناب علائم ظهور اعلام امادگی کنند، یا اگر وقت نداشتند،از دوستان،کسی را به عنوان مدیر این پروژه انتخاب کنیم، ما هم دست به کار می شویم و ان شاءالله تا اخر تعطیلات عید،مستند را ترجمه می کنیم. RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - علائم ظهور - ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۲ سلام دوستان گرامی همانطوری که احتمالا می دانید برای اولین بار یکی از مستندهای عبدالله هاشم داره به فارسی ترجمه میشه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-838-post-12428.html#pid12428 بنده هم دوست دارم سایر مستندات عبدالله هاشم رو زیرنویس کنم.اما همانطوری که می بینید ، در مورد اول هنوز 20 قسمت به پایان نرسیده.ویرایش آن هم که توسط بنده در حال انجام است واقعا وقت گیر و سخته در مورد مستند 13 راز ماسونی هم شما به یک نکته مهم توجه نکردید.این مستند زیرنویس انگلیسی جدا به صورت فایل ندارد که ما آن را فارسی کنیم!!! کسی اینجا هست که بتونه مکالمات مستند رو تایپ کنه؟ RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - Hadith - ۲۸/اسفند/۸۹ ۰:۳۳ من به صورت عربی به فارسی هم می تونم ترجمه کنم....به کارتان میاد؟ RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - amir.hk - ۳/فروردین/۹۰ ۱:۱۶ لینک زیرنویس عربی سریال 13 راز ماسونی به صورت پیوسته... ![]() RE: زیر نویس کردن 13راز ماسونی - 313 - ۶/فروردین/۹۰ ۱:۰۴ دوستان من اینجا فایل زیر نویس عربی مستند 13راز ماسونی رو قرار میدم اگه کسی خواست به فارسی تبدیل کنه لینک دانلود از پرشین گیگ ![]() منتظرتون هستم ها
|