تالار گفتگوی بیداری اندیشه
جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html)
+---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html)
+---- موضوع: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) (/thread-14262.html)

صفحه: 1 2 3

جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - revenger - ۲۲/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۱

بسم الله الرحمن الرحیم

"ن والقلم و مایسطرون"

باسلام
از تمام دوستان عزیز تالار بیداری اندیشه که علاقمند به پژوهش برای جنبش مصاف می باشند دعوت میکنیم تا گروهی پژوهشی تحت عنوان "بیداری اندیشه" به نمایندگی از تالار بیداری اندیشه تشکیل دهیم و در راستای اهداف جنبش مصاف و استاد رائفی پور در زمینه های: دشمن شناسی و جنگ نرم ، مهدویت ، تشیع ، نظام سازی و... پژوهش به عمل آوریم.

دوستانی که مایل به عضویت در تیم پژوهشی هستند در همین مطلب آمادگی خود را اعلام نمایند همچنین موضوعات پیشنهادی و توانمندی های خود را ذکر نمایند تا در اسرع وقت گروه پژوهشی بیداری اندیشه کار خود را برای جنبش مصاف آغاز نماید.

اَللّهُمَّ
اَتْمِمْ نِعْمَتَكَ بِتَقْديمِكَ اِيّاهُ اَمامَنا

خدایا بواسطه پيشوائى او بر ما نعمت خود را بر ما تمام گردان

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - امیرحسین313 - ۲۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۴

من غلاقه به همکاری دارم و آمادگی خود رو اعلام میکنم.فقط خودمم نمیدونم تو چه موضوعی؟؟؟!! هر چی شما بگین در خدمتیم.

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - cernel - ۲۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۷

خداوندا تو را شکر
من آمادم یا علی

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - دل خسته - ۲۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۳

سلام
اگر از نظر زمانی و هماهنگی با قابلیت های من هماهنگی داشته باشه،اهداف و خط مشیش مشخص باشه و قابل باشم علاقه دارم به همکاری.

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - Havbb 110 - ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۰۲

حتما این پست را تا آخر با دقت مطالعه بفرمایید

مطلب از سایت مصاف:

نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

در راستای افزایش روحیه ی پژوهشگری و کارگروهی و از سویی دیگر به دلیل درخواست مکرر اساتید ، دانشجویان ، طلاب و دیگر پژوهشگران عزیز، موسسه مصاف در نظر دارد تا از 313 گروه پژوهشی که البته تاکنون تعدادی نیز تأسیس و شروع به کار نموده اند ، جهت همکاری دعوت به عمل آورد.

شرایط ثبت نام گروه های پژوهشی :

1. تعداد اعضای هر گروه حداقل 4 و حداکثر 7 نفر می تواند باشد.

2. نام گروه توسط اعضا پیشنهاد و از سوی موسسه نهایی خواهد شد. ( نام مشخص شده به همراه عددی که به عنوان کد گروه از طرف موسسه تعیین می گردد ، ثبت خواهد شد. )

3. به دلیل جلوگیری از موازی کاری ، موضوعات تخصصی از طرف مجموعه به گروه ها ابلاغ می گردد ؛ لکن موضوعات پیشنهادی توسط خود گروه نیز در صورت تأیید بلامانع می باشد.

4. نتایج مشابه از نظر موضوعی ان شاءالله در اختیار گروه های مرتبط با همان موضوع نیز ، قرار خواهد گرفت.

5. توصیه می شود حداقل یک عضو از اعضای هر گروه یکی از توانمندی های زیر را دارا باشند :

الف/ آشنایی با روش تحقیق

ب/ تسلط به تایپ

ج/ مهارت های مدیریتی

د/ ترجمه و سرچ متون انگلیسی

نکاتی که دوستان حتما حتما بهش توجه کنند:

1- برای هر گروه هفت نفر بیشتر جا برای ثبت نام نداره ، که البته مشکلی نیست! یا چند گروه رد میکنیم یا اینکه صحبت میکنیم تا با پارتی بازی تعداد بیشتر رو توی یه گروه جا بدیم : دی

2- هر کسی که اعلام آمادگی میکنه ، تخصصش + رشته و محل و مقطع تحصیلش رو هم بگه

در ضمن اعلام کنید که در چه زمینه هایی میتونید کمک کنید + کدوم یکی از چهار مهارت بالا (درون نقل قول) رو دارید.

3- ترجیحا محل سکونتتون رو هم ذکر کنید تا اگه استقبال زیاد بود ، افراد همشهری ، هم گروه باشند.

4- در فرم ثبت نام باید موضوع تحقیق رو هم پیشنهاد بدیم ، دوستانی که اعلام آمادگی میکنن برای همکاری ، لطف کنن در پست خودشون قید بفرمایند که دوست دارن در چه زمینه هایی تحقیق انجام بدن (لیستی پیشنهادی از موضوعات تحقیق در پست اول قرار داده میشود)

اینم فرم ثبت نام که جهت مشاهده گذاشتم نه برای ثبت نام!! بذارید اینجا دوستان اعلام آمادگی کنن بعد گروه بندی کنیم و ثبت نام رو انجام بدیم:

نمونه ی فرم ثبت نام

دوستانی که که بالا اعلام آمادگی کردند لطفا پست خودشون رو تکمیل کنند.

این پست و پست اول به تدریج تکمیل خواهد شد....

یا علی (علیه السلام)

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - طالب نور - ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۱۴

سلام من هم علاقه مند به همکاری هستم. به جزء سلط بر تایپ در سه مورد دیگه لف/ آشنایی با روش تحقیق

ج/ مهارت های مدیریتی د/ ترجمه و سرچ متون انگلیسی تخصص دارم فعلا ساکن مشهد هستم

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - Aleyasin - ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۱۵

رفقا منم آمادم هرکاری دارین در خدمتم

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - revenger - ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۲۰

دوستان لطفا به موارد خواسته شده هم پاسخ بدید
موضوع/مهارت/محل سکونت و...
حداقل موضوع مورد علاقتون رو بگید چون قراره عمیق و درحد لالیگا تحقیق کنیم نه کپی پیست پس حتما موضوع مورد نظرتون رو مشخص کنید تا به مشکل بر نخوریم

نظر پیشنهادی من:
از اونجایی که ما همگی جوون هستیم به نظرم درمورد جوان و مشکلاتش تحقیق کنیم با استفاده از خودمون و دوستانی که داریم
بعدش عمیق روی متون دینی مخصوصا قران و نهج البلاغه +احادیث امامان معطوف بشیم تا راه حل مشکل جوان ایرانی رو از دل دین پیدا کنیم
این بحث هم وسیعه هم مهم هم آسون برای ما چون خودمون تو بطن قضیه هستیم بماند که تو زندگی خودمون هم بسیار موثر میشه

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - امیرحسین313 - ۲۳/اسفند/۹۰ ۱:۱۵

موضوع پیشنهادی من:مشکل جوانها،به غیر از یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده:عوامل پیشرفت غرب و عقب ماندگی ما؟؟ مشکلمون از کجاست؟؟

مهارت:میتونم در زمینه تایپ کمک کنم.شاید تونستم در زبان انگلیسی مفید باشم.

تحصیلات:اول دبیرستان

RE: جنبش مصاف و گروههای پژوهشی (دعوت به همکاری) - navid-313 - ۲۳/اسفند/۹۰ ۲:۰۵

سلام
چه خوب ..
من هم هستم حتماً !

موضوع موضوع جالب و هیجان انگیزی هست

من یه خرده انگلیسیم خوبه و تک و توک برا خودم ترجمه و .. (کلا سعی میکنم همه کارام انگلیسی باشه)
و اینکه من فک میکنم تجزیه و تحلیلم خوبه .. ( چون مطالعه روانشناسی هم دارم فک کنم خیلی بتونم کمک کنم)
(در مورد خودم هم میتونین پروفایل منو ببینین)

- کلاً میخوام کمک کنم ! فرق نمیکنه چجور باشه !