تالار گفتگوی بیداری اندیشه
فیلم خوب در سینمای ایران، از نظر شماچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+---- بخش: سینمای ایران (/forum-58.html)
+---- موضوع: فیلم خوب در سینمای ایران، از نظر شماچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ (/thread-14626.html)

صفحه: 1 2

فیلم خوب در سینمای ایران، از نظر شماچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ - Gryffen - ۲/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۴

با سلام و تبریک سال نو خورشیدی بر تمام دوستان و هموطنانم در سر تا سر این کره ی خاکی Heart

یه راست می رم سر اصل مطلب بدون هیچ گونه حاشیه پردازی !!

سوالم اینه :

از دیدگاه شما دوستان و منتقدان فیلم در ایران بهترین فیلم می تونه چه جوری باشه ؟؟؟
در واقه یه فیلم خوب باید چه ویژگی هایی رو داشته باشه !!

خلاصه کنم می خواستم بدونم منظور شما از فیلم درست چیه ؟؟؟

نوروز بر شما آریاییان مبارک باد Heart

RE: فیلم خوب از نظر شما - FadayeVelayat - ۴/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۱

به جرات میگم گریفن جان که درکت می کنم از احداث همچین تاپیکی ...
خوب چیزی که پر واضحه اینه که تو این انجمن همه با یه عینک ضد فراماسونری هر فیلمی رو میبینند و میگردن دنبال یه نماد که به هر طریقی به نمادهای ماسون نزدیک باشه! نمیگم نیست! اتفاقا هست زیادم هست ...
اما به هر فیلمی انگ فرماساونی زد خوب نیست! خیلی از همین فیلم ها بسیار رواشناسانه هستند و واقعا تاثیرات زیادی رو روی جامعه می گذارند ...
به هیچ وجه انتظار نداشته باشین که هالیوود بیاد فیلم برای اسلام و طبق اهداف اون بسازه! یک سازمان کاملا یهودی میاد چیزی به خورد دنیا میده که طبق اهداف خودش باشه ...
مردم هم که نمیشه چشمون رو ببندن و نبینند!
من خودم اتفاقا از فیلم های جنجالی که توشون نمادگرایی شده و همه چی رو میبره زیر سوال خوشم میاد! مطمئنا اگه فیلم بر مبنای ایده های توخالی ساخته شده باشه من جوان میرم تحقیق می کنم و ته و توی قضیه رو در میارم ...
این در مورد صنعت گیم هم صدق می کنه ...
در مورد سوال هم که چه فیلمی خوبی اگه به شخصه بخوام جواب بدم اینه که هر فیلمی که من ازش لذت ببرم میگم خوب ... اگه فیلمی از لحاظ فنی مثل، فیلمنامه، کارگردانی، لوکیشن سازی، بازی بازیگران و از لحاظ بصری مثل جلوه های ویژه و ... خوب باشه من خوشم میاد ...

RE: فیلم خوب از نظر شما - fatemehsadat - ۴/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸

با سلام
به نظر من فیلم باید اموزنده اخلاقی غیر ابتذال باشه تمسخر نکنه و کلیشه ای هم نباشه از واقعیت هم دور نشه یه نمونه از فیلمهایی که من خیلی از اون خوشم اومد فیلم رنگ خدا بود .

RE: فیلم خوب از نظر شما - دل خسته - ۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۵۱

من از فیلم های زیر خیلی لذت می برم :
- فیلم های دارای پیش زمینه های مذهبی (البته اگر سالم باشند ).
- فیلم های تاریخی (با صحت سند)
- فیلم های علمی و مستند.
- فیلم هایی که احساسات زیبای انسانی مثل انسان دوستی رو تحریک می کنند.
- فیلم های تخیلی که در میان موارد تخیلی ، موارد آموزنده هم داشته باشند (مثل بعضی داستان های ژول ورن).

RE: فیلم خوب از نظر شما - رمز شب - ۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۰۴

یه فیلم خوب باید:
-سطحی نباشه
-فقط قوه بصری مخاطبش رو درگیر نکنه با قوه ی تامل وتعقلش هم ارتباط بر قرار کنه
-مدرن باشه وبروز
-خلاقیت توی تمام جوانب دیـــــده شه
-از عناصر بصری جذاب استفاده کنه
-از همه مهمتر اخلاقی باشه,از احساسات,عقاید,افکار,مخاطب سو استفاده نکنه
-و از فیلم به عنوان یه موقعیت و منافع شخصی استفاده نکنه که بخواد افکار خودش رو به مخاطب تحمیل کنه
وسلام

RE: فیلم خوب از نظر شما - Admirer - ۵/فروردین/۹۱ ۰:۰۲

به نام خدا

سلام شاهین جان ... این به تعریف شما از هنر بر می گرده! اگر سینما رو جزئی از هنر بدونی!

اما در تفکر توحیدی قطعا هنر باید در خدمت مفهومی حداقل انسانی واقع شود تا ارزش دیدن داشته باشد و البته شیوه ی روایت هم اهمیتی غیر قابل انکار دارد!

پس به نظر می رسد فیلم خوب باید به فیلمی اطلاق شود که اولا حرف درستی بزند و ثانیا حرف درست را قشنگ بزند!

پس اجماع مفهوم متعالی و تکنیک برتر می تواند به هنر متعالی بیانجامد.

و اما فلسفه ی نقد استراتژیک چیه؟

خیلی ساده است! از اونجایی که ما هنرمند رو صاحب هدف و دغدغه می دونیم و معتقدیم که از هنر به عنوان یه ابزار برای بیان اعتقاداتش استفاده می کنه، به دنبال کشف هدف اصلی هنرمند از خلق اثر هنری هستیم! و این یعنی همان نقد استراتژیک!

و البته ما اینجا به تئوری هنر برای هنر اعتقادی نداریم!

RE: فیلم خوب از نظر شما - دل خسته - ۵/فروردین/۹۱ ۰:۰۸

سلام
درست فرمودید ، این اولویت که فرمودید صحیح هست ، یک فیلمی که حرف درست می زنه ، اما قشنگ حرف نمی زنه ، بی نهایت بهتر از فیلمی هست که قشنگ حرف می زنه ، اما فیلم نادرست می زنه. یک جورایی مثل دارو می مونه ، دارویی که مفید هست ، هر چه قدر هم که تلخ باشه ، هزاران بار بهتر از شیرین ترین سم می تونه باشه ، یا حتی می شه این جوری گفت ، یک سم تلخ بسیار بسیار بهتر از یک سم شیرین هست، چون حداقل باعث می شه انسان اون رو نخوره.
چیزی که الآن ما می بینیم ، سینمای هالیوود فیلم های بسیار بسیار زیبا می سازه ، با محتویات مسموم (حتی با ظاهر شسته رفته و سالم)، فیلم ساز های ما هم دارند می رن به همین سمت.

RE: فیلم خوب در سینمای ایران، از نظر شماچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ - Hadith - ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۷:۱۲

کاربران محترم،
برای ادامه بحث و تبادل نظر در این تاپیک،لطفاً نکات زیر را مدّنظر داشته باشید،چرا که ارسالهای مغایر با این قوانین،حذف خواهند شد:

1-همه ی نظرات و دیدگاهها،قابل احترامند؛پس لطفاً از هرگونه توهین در ارسالهایتان خودداری بفرمائید و نظم تاپیک را رعایت کنید.

2-لطفاً صرفاً به بیان معیارها و نظرات خود بپردازید و از کپی/پیست مطالب بی ارزش یا کم ارزش خودداری بفرمائید.

3-لطفاً فقط اشاره به اسم یک فیلم نکنید؛معیارها و نظراتتان را بفرمائید،نهایتاً در اخر با ذکر دلیل،اگر خواستید،حداکثر نام سه فیلم را ذکر کنید.

4-تاپیک حول محور نظرات و معیارهای کاربران در مورد فیلم خوب در سینمای ایران پیش می رود،پس از منحرف کردن بحث،جدّاً خودداری بفرمائید.

5-لطفاً از نقد فیلم،هر فیلمی،جدّاً خودداری بفرمائید؛برای نقد هر فیلمی در سینمای ایران،می توانید در همین بخش تاپیکی برای آن ایجاد کنید.

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.

RE: فیلم خوب در سینمای ایران، از نظر شماچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ - nilufar7676 - ۱۷/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۱

فیلم زیبای ایرانی به نظر من باید:
1.ذهن رو درگیر کنه
2.با کیفیت باشه
3.فیلم نامه کشش داشته باشه
4.چار تا مشاور داشته باشه که بدونه داره چه اثری رو ذهن مخاطب می ذاره
مثلا یکی از فیلم های زیبای خوش ساختی که من دیدم فیلم اخلاقتو خوب کن بود که فیلم نامه بسیار یونیک و شیکی داشت و ضمن کشش مذهبی و مفهومی هم بود

RE: فیلم خوب در سینمای ایران، از نظر شماچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ - Gryffen - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۴۶

با سلام و درود فراوان از جناب ناظر که دوباره این تاپیک رو راه انداختند Heart

اما یه راست می رم سر اصل مطلب !

اون چیزی رو که مد نظر من هیچ کی به درسیتی پاسخ نداد !!

(۵/فروردین/۹۱ ۰:۰۲)Admirer نوشته است:  پس به نظر می رسد فیلم خوب باید به فیلمی اطلاق شود که اولا حرف درستی بزند و ثانیا حرف درست را قشنگ بزند!
Admirer عزیز می شه منظورت رو در مورد حرف درست چیه ؟؟
به کدوم حرف می گن درست ؟؟ اون رو چه جوری باید زد ؟؟

(۵/فروردین/۹۱ ۰:۰۲)Admirer نوشته است:  خیلی ساده است! از اونجایی که ما هنرمند رو صاحب هدف و دغدغه می دونیم و معتقدیم که از هنر به عنوان یه ابزار برای بیان اعتقاداتش استفاده می کنه، به دنبال کشف هدف اصلی هنرمند از خلق اثر هنری هستیم! و این یعنی همان نقد استراتژیک! !
پس چرا این قدر بی رحمانه !!
چرا فیلمی که تو جنشواره ی فجر جایزه ی برتر رو می گیره اما فروش نمی کنه نقدش نمی شه اما فیلمی که تو جشواره فروش می کنه و جایزه هم می گیره بی رحمانه نقد می شه ؟؟؟