![]() |
|
خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما (/thread-14942.html) |
خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - Admirer - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۶ ![]() نام فیلم : Wrath Of The Titans کارگردان : Jonathan Liebesman بازیگران : Sam Worthington به نقش Perseus Rosamund Pike به نقش Andromeda Bill Nighy به نقش Hephaestus Édgar Ramírez به نقش Ares Toby Kebbell به نقش Agenor Danny Huston به نقش Poseidon Ralph Fiennes به نقش Hades Liam Neeson به نقش Zeus تهیه کنندگان : Basil Iwanyk و Polly Cohen Johnsen فیلم نامه نویسان : Dan Mazeau و David Leslie Johnson موسیقی : Javier Navarrete ژانر : اکشن-فانتزی زبان : انگلیسی بودجه : million $150 تاریخ اکران : 30 مارس 2012 مطابق با 11 فروردین 1391 امتیاز در IMBD تا این لحظه : شش و شش دهم مدت زمان : 99 دقیقه تولید و توزیع توسط شرکت Warner Bros. Pictures جوایز :هنوز در جشنواره ای شرکت نکرده است! --------------- توضیح : این فیلم همانطور که می بینید تازه اکران شده و سر و صدای بسیار زیادی قبل از اکران داشته است و ادامه فیلم نبرد تایتان ها ( Clash Of The Titans ) ساخته ی کمپانی برادر وارنر هست که به صورت سه بعدی ساخته شده و داستان 10 سال بعد از سری اول اتفاق می افتد! اینجانب هنوز موفق به دیدن فیلم نشدم ولی از عکس ها و تریلرهایی که دیدم حقیقتا به وجد اومدم و احتمالا باید شاهد یه شاهکار فنی و هنری دیگه مثل آواتار باشیم که صنعت جلوه های ویژه رو به جلو پرتاب خواهد کرد. و البته محوریت داستان هم طبق معمول آخرالزمانی است که در راستای سیر سینمای آپوکالیپتیک طبیعی است! گالری عکس : گالری عکس imdb این ها رو هم خودم آپلود کردم : ![]() مشاهده ی تریلر اصلی با کیفیت HD در سایت imdb : لینک تریلر اصلی مشاهده ی آنلاین تریلر اصلی : مشاهده ی باقی تریلرها در imdb __________________ فعلا همین اطلاعات رو داشته باشید تا بعد از رویت به کمک دوستان به نقد و بررسی اش بشینیم! البته دو تا نقد تا این لحظه از این فیلم توی اینترنت هست که خودتون می تونید پیداش کنید! یا علی RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - توبه - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۳ فیلم رو از کجا می تونیم تهیه کنیم؟ RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - Mitsonary - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۹ خود فیلم هنوز منتشر نشده است! دیروز به صورت رسمی در سینما های آمریکا اکران شده است. اگر هم بیاد تا چند روز آینده نسخه ی پرده ای بی کیفیتش در سایت ها قرار می گیرد که ارزش دانلود را ندارد. شما بجاش از همین تریلر های HD که در زیر لینکشان را درج کرده استفاده کنید تا آینده!
دوتا لینک می گذارم تا در صورت برخورد با مشکل از دیگری استفاده کنید. کد قالب بندی شده: http://hipfile.com/t9g1n961yx2n/Wrath_of_the_Titans_2012_(No2)_-_BlackDeath.Mp4.html [/font]RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - FadayeVelayat - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۰ من فیلم اولش رو دیدم و باید بگم از مزخرف ترین و آشغالترین فیلم هایی بوده که تو عمرم دیدم! فیلمنامه، کارگردانی و بازی بازیگرا صفر! صحنه های اکشنش فوق العاده تکراری و مصنوعی و با اینکه عاشق این جور سبک هستم ولی از معدود فیلم هایی بود که به معنای واقعی حالم ازش به هم خورد ... فیلم دومش رو هم اگه بخواد رویه فیلم اول رو دنبال کنه (که به احتمال 80٪ هم همین کار رو خواد کرد!) یه آشغال مثل اولی تحویل مردم داده خواهد شد که فقط وابسته به جلوه های ویژه است و زود فراموش میشه! البته بد نیست بدونید که فیلم اولی خودش یه بازسازی از فیلمی قدیمیتر بوده! RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - ezio252 - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۱ این فیلم قسمت دوم نبرد تایتان هاست که نقدش تو این تالارموجوده گفته میشه این فیلم بهترین فیلم سه بعدی است ولی من که نقداشو خوندم متوجه شدم زیاد جالب نیست فقط جلوه داره RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - Admirer - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۶ امروز گشتی در سایت های نقد خارجی می زدم و میانگین امتیازان منتقدین به 50 هم نمی رسید! ![]() نقد راجر ایبرت رو هم خوندم و تا جایی که تونسته بود فیلم رو مورد عنایت قرار داده بود! ![]() ولی من حدس می زنم جزء پرفروش ترین های سال 2012 باشه و نظر مردم رو به خاطر جلوه های ویژه ی منحصر به فردش جذب کنه! انشاالله بعد از این که رویتش کردیم تحلیلش رو در همین تالار با کمک دوستان انجام خواهیم داد! یا علی RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - mohammad1369 - ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۴ لیام نیسن در نقش زئوس ای جونم
RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - خیبر110 - ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۳ الان این تاپیک تبلیغ فیلم هستش ![]() ![]() ![]()
RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - FadayeVelayat - ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۰ تو این شک نکنید که نمرات فیلم پایینتر هم خواهد آمد ... تو اینکه فیلم فروش خارق العاده ای خواهد کرد هم هیچ شکی نیست! خیال می کنید کیا میرن میبینن؟! یه مشت نوجوون که میخوان ساعتی تو سینماهای 3D با تو سرهم کوبیدن خدایانشون حال کنند! وقتی آشغالی مثل ترانسفورمرز میاد چهارمین فیلم پرفروش تاریخ سینما میشه باید انتظار استقبال از همچین فیلمی رو هم داشت ... حالا اینا مهم نیست ... مهم اون چیزیه که فیلم میخواد خورد دنیا بده هستش! RE: خشم تایتان ها-Wrath Of The Titans جادوی حقیقی سینما - Admirer - ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۶ (۱۲/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۳)ANTI MASON نوشته است: الان این تاپیک تبلیغ فیلم هستش به نام خدا سلام برادر! نه ... تبلیغ فیلم نیست! فعلا معرفی فیلمی که خیلی سر و صدا کرده و یکی از فیلم های اصلی 2012 هست تا بعد هم به نقد و بررسی اش بپردازیم! صبور باشید! ![]() یا علی (۱۲/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۰)FadayeVelayat نوشته است: تو این شک نکنید که نمرات فیلم پایینتر هم خواهد آمد ... با سلام به شما! به هر حال هر چقدر هم شاید توی شخصیت پردازی و فیلم نامه و ... ضعیف باشه ولی انصافا اون چیزی که من دیدم یه اکشن جذاب هالیوودی بود که جلوه های ویژه اش حرف نداشت و اکثر تایم هاش احتمالا نفس گیر خواهند بود و همین برای مخاطب عام کافیه! یا علی |