![]() |
|
عکس و کاریکاتور روز در رابطه با دشمن شناسی(حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: هنر و معماری اسلامی (/forum-33.html) +---- بخش: تصاویر (/forum-86.html) +---- موضوع: عکس و کاریکاتور روز در رابطه با دشمن شناسی(حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) (/thread-1499.html) |
عکس و کاریکاتور روز در رابطه با دشمن شناسی(حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) - 313 - ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۷:۲۴ ![]() دیگه فکر نمیکنم لازم به توضیح باشه خود عکس همه چیرو داره توضیح میده
RE: عکس روز - mohamad - ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۷ اسرائیل اعتبار یهود را می کاهد. RE: عکس روز - a.l.? - ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۹:۵۹ چه با مزه بود
قضاوت با شما کی تروریسته !! - parsa - ۱۴/اسفند/۸۹ ۰:۲۳ کاریکاتور سیاسی جنگ لفظی بین کودک یهودی و فلسطینی برنده جایزه بهترین کاریکاتور در امریکا:پیش بینی فروپاشی صهیونیست حتی در افکار غربی ها ![]() کودک يهودي : پدر من به من گفته شما شرور، تروریست و حیوان صفت هستید. کودک فلسطيني: ولی پدر من چیزی بهم نگفته. آخه پدر تو اون رو به قتل رسونده. RE: عکس روز - jim - ۱۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۰ واااااااااااااااقعا........
RE: عکس روز - hadi_shj - ۲۴/اسفند/۸۹ ۲۲:۲۱
RE: عکس روز - K-1 - ۲۶/اسفند/۸۹ ۰:۱۱ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: عکس روز - MESSENGER - ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۲:۴۷
RE: عکس روز - 313 - ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۴:۳۲ ![]() ![]()
RE: عکس و کاریکاتور روز - 313 - ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۹ ![]()
|