![]() |
|
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ (/thread-15081.html) |
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - mohsen-321 - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۵ سلام دوستان این نظرسنجی یه مقدمه است برای بحث ( بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی ) حتما نظر بدین ممنون سعی کردم از هر سبک خاصی یه بازی بزارم اما جای خیلی بازیها خالیه که شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه بازی محبوبتون توی نظرسنجی نیست بگین تا بزارمش یاعلی............. RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - Mohammad Trust - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۱ فقط یه گیمیر حرفه ای میتونه تاپ ترین بازی های دهه ی اخیر رو اینطوری پیش هم بیاره. خداییش انتخاب سخت بود ولی به نظر من مکس پین بهترین بازی و داستان دهه ی اخیره . RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - farhad_j90 - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۲ هر چند که assassin cread وحشتناک ماسونی هست و این اخیران تو دموی assassins cread3 دیگه کندشو در آورد ولی این سبکو بیشتر از بقیه دوست دارم و بازی میکنم RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - blue.blood - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۳ Max Payne Need For Speed Pro Evolution Soccer Grand Theft Auto Call of Duty Counter Strike FIFA از 2002 تاااا 12 ![]() فکر کنم 1 گزینه خیلی کم باشه واسه ی چنین نظر سنجی باحالی
RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - mohsen-321 - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۴ به نظر من gta بهترینه یه جورایی همه ی این بازی ها رو شامل میشه
RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - Mitsonary - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۱ برادر محسن ، من متوجه منظور شما از بحث همچنین مطلبی در این پست نشدم! اینجا نه فروم بازی هست که بخواهیم با بچه ها در مورد بازی ها و این که کی چی رو می پسنده ، و ... بحث کنیم! طرح همچنین مطالبی در تالارگفتگویی همچون بیداری اندیشه ، چهره ی آن را مخدوش می کند ، از ناظران محترم درخواست دارم به این مورد رسیدگی کنند. به امید ظهورش... RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - mohsen-321 - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۳ دوست عزیز دقیقا برعکس من گفتم که این بحث یه مقدمه است برای بحث (بررسی سلیقه گیمر های ایرانی ) ما می خواهیم ببینیم ایرانی ها چه سبکی رو بیشتر میپسندن تا سعی به تولید ملی در چنان ژانری بشه و ببینیم اصلا بازی سازهای ایرانی به سلیقه گیمر ها توجه دارن یا نه.... ضمنا اینکه بفهمیم موثرترین بازی در ایران چه بوده و چرا از اون استقبال شده و اهدافش چیه و...... می فهمین که.... ممنون...... RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - Mitsonary - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۱ برادر من بحث بر روی سلیقه نیست! تولید ملی باید از جایی شروع بشه هر چند که کار ارائه شده در حد توان رقابت با سایر محصولات خارجی نباشه! کمپانی های گیم سازی خارجی را مقایسه کنید! یک دفعه بوجود نیومدند که بیان کال آو دیوتی یا بتلفیلد بسازن! از گیم های ساده ای همچون سونیک و ... شروع کردند که آدم از بازی باهاشون هیچوقت سیر نمی شه! در مورد چیزی که شما میگین بفهمیم موثرترین گیم چیه و اهدافش چیه! یه جواب بیشتر نمی تونه باشه این که شما رو بی دلیل ساعت ها پای کامپیوتر بشونه! RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - yare dabestani - ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۹ من با mohsen-321 موافقم توجه به سلیقه ی گیمرهای ایرانی یک نکته مهم برای بازی ساز هاست sms4815 عزیز این یک بحث سازندست دوستمون گفتن که بازی سازهای ایرانی باید یک بازی در سبک محبوب بسازن هرچند کیفیتش از نمونه های خارجی کمتر باشه ........ بهتره که از بازیهای ملی اسقبال شه و این کلید موفقیت بازی سازهای ایرانیه اینکه به سلیقه ی گیمر ها توجه شه تا فروش بالا بره............... RE: کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟ - mohsen-321 - ۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۰۷ دوستان خواهشا صبور باشید و اعتماد کنید ان شاالله بحثی قوی داشته باشیم |