![]() |
|
یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! (/thread-15278.html) صفحه: 1 2 |
یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - ONLY66 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۹ قواعد فلسفی و عرفانی با منشا و مبناهای ذوقی و من عندی ، به طرق مختلف انسان را به انحراف فکری می کشاند! اساسی ترین مشکل مدرسه فلسفه و عرفان مصطلح، خود بنیادی نظری و اعتقادی و بی توجهی و بلکه مخالفت با تعالیم برهانی و عرفانی اصیل و صحیح اهل بیت علیهم السلام است. این خود بنیادی و بی توجهی و عدم پایبندی فلاسفه و عرفا به آموزه های اهل بیت علیهم السلام، در عرصه های گوناگون اعم از اصول و فروع دین خود را نشان می دهد. در راستای بسط و تشریح نظریه فلسفی و عرفانی وحدت وجود و مبانی ابن عربی که معتقد است فرعون طاهر و مطهر از دنیا رفت و گوساله پرستی قوم موسی عین خدا پرستی بوده و همچنین برخی که میگویند شیطان رئیس الموحدین به شمار می رود ، شمر و عمر سعد و یزید هم در زمره بهشتیان قرار گرفتند. آقای صمدی آملی شاگرد خاص و برجسته جناب آقای حسن زاده آملی در سخنانی با ذکر مقدماتی فلسفی و عرفانی به تبرئه و تطهیر قاتلان ابا عبدالله الحسین علیه السلام پرداخته و اظهار میدارد در حالی که در قیامت همه منتظر به جهنم رفتن شمر و یزید و عمر سعد هستند، مشاهده می شود که امام حسین دست اینها را گرفته و به بهشت می برد![align=-WEBKIT-AUTO] کلیاتی از بحث آقای صمدی آملی : آقای حسن زاده اعتقاد دارند که ماهیت هم تشکیکی است . که منشا این سخن اسفار ملاصدرا است . اگر این قضیه که می فرماید عین ثابت را می شود عوض کرد ثابت باشد ، آنوقت می بینیم قبل از اینکه ما برویم بهشت ، یزید و یارانش رفته اند . حتی آیه قرآنی که با این معنا در تضاد است با تفسیر انفسی حل می شود . مردم بیچاره دارند آنها را لعنت می کنند. همه می خواهند شمر و قاتلین را دور کنند ولی امام حسین علیه السلام می گوید بیا! ای عزادار این لعنت کردن ، کمال برای خودت است. با لعن کردن ، خودت به کمال می رسی. آنها(شمر و یزید و…) که دین و ناموس خدا را نابود نکردند . آنها در روز قیامت برهان اقامه میکنند! و می گویند: اگر من نبودم شما عزاداری نمیکردید.الان ما چقدر باید متشکر شمر باشیم . اگر شمر قتال با سید الشهدا (علیه السلام) را رها می کرد چه میشد؟ حالا حضرت (علیه السلام) چند سال بیشتر عمر میکرد! جناب نوح ۹۰۰ سال زحمت کشید ۷۰ نفر و امام حسین ۷۲ نفر ولی شمر با این کارش این همه خیل عزادران را جذب کرد!حالا می بینید حق شمر هم هست اینهمه بالا بیاید. استعدادهایی در آنها (شمر و یزید و…) دیده میشود که معلوم میکند آنها هم چیزهایی دارند!بله بله؛ منتها آن که در ذهن ما هست که جهنم آنها، این حرفی نیست؛ آری این عین ثابتش تا عوض بشود جان را به لب می آورد؛ …متن کامل سخنارنی آقای صمد آملی دانلود سخنرانی کامل جلسه بنا به در خواست دوستان RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - خیبر110 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۱ سلام من ایشون رو زیاد نمیشناسم ولی: گاهی وقت ها ایشون حرف هایی میزند که من باید روشون چند ساعت فکر کنم تا عمق حرفشون رو درک کنم ایشون عالم بزرگی هستند خوب ظاهرا این حرف ایشون به مذاق من هم خوش نیومده و درکش نمیکنم ولی هنوز هم میگم ایشون عالم و متفکر بزرگی هستند کسی اگر منظور ایشون از این حرف رو میدونه بگه RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - revenger - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۳:۱۵ برادران فلسفی لطفا پاسخ بدند من که دارم شاخ در میارم ضمنا ایت الله صمدی املی خیلی شخص بزرگی هستند که احتمالا سخنانشان ابتدا یا انتها یا توضیحاتی در جلسات بعدی داشته که از دوستان تقاضا دارم در صورت اطلاع ذکر کنند RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - علی 110 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۷ متر و محک دین خدا قرآن و قول و سیره ی چهارده معصوم است ولا غیر بدیهی است که حق و باطل ملاک بهشت و جهنم است و یک چیز نمیتواند هم حق باشد و هم باطل و حق محض را که خدا و دین خدا و رسول خدا و اولیای خدایند، هر کس به مخالفت با آنها بپردازد مانند شیطان و شمر و... میشود باطل و راه به بهشت ندارد در مورد فایل صوتی هم نمیدانم آیا ادامه دارد یانه اما به هر حال آنچه بدیهی است طبق آیات و روایات مخالفت کنندگان با مظاهر حق باطلند و در دوزخ! وقتی وعده ی دوزخی بودن ابلیس و شمر و بدعت گذاران در دین و... صراحتاً در قرآن و کلام ائمه ی معصومین آمده دیگر جایی برای.... باقی نمیماند! دوستان پیشنهاد میکنم قبل از ارسال و ایجاد پست همه ی ما بنشینیم فکر کنیم صادقانه که هدفمان از ارسال و ایجاد یک مبحث چیست؟ الهی؟ یا.... و هواسمان به توجیهات نفس هم باشد!!!!!!!!! RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - revenger - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۰ علی اقا پاسخ شما درسته ولی استاد صمدی هم حتما استدلال یا توضیحات برای حرفشون دارند تاپیک هم جالبه و بحث در این موارد باعث شناخت میشه تازه خیلی هم شبیه همون تاپیک دعواییه هست ![]() که امیدوارم اون مساءل اینجا تکرار نشه بازهم تکرار میکنم اگه این سخنرانی ادامه داره قرار بدید یاعلی RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - وحید110 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۴:۵۵ با سلام بزرگان هنگام سخن رانی یک مطلب نا صحیح را شرح میکنند و سپس مدلل رد میکنند اون تکه راجع به وحدت وجود این عربی خنده دار بود . چون بحث وحدت وجود چندین نوع مختلف دارد . بعضی به الوهیت میرسد و بعضی چون قضیه وحدت صنع مورد تقدیر امام صادق(علیه السلام) قرار میگیرد فقط جناب شما که در تایید صحبت های فلانی دارید این گونه پست میدید سخن رانی رو بفرمایید از کدام سلسله مباحث است .لینک سخن رانی کامل را قرار دهید اصلا این بحث فلسفیس هم که شما بریدید نه ربطی به وحدت وجود داشت . نه وحدت وجود همچین چیزی میگه و نه حتی بحث بسیار سنگینی که داره مطرح میشهه رو ما درک میکنیم (در حد ما) خدایی شما متوجه شدید ایشون چی میگه؟ اخه برادر من کجای این سخن رانی این رو گفته اتفاقا میگه : ما دستور شرعی داریم برای لعن . با این کار به کمال میرسیم . وظیفه هم داریم لعن کنیم!! واقعا کار زشتی بود ایشون داره نظریه پردازی میکنه برای رد کردن . در ایه قران میفرماید که جهنمیان دلیل اقامه میکنند! این بحث مشابه همین بحثی است که میگن اگر شیطان نبود . ما هم به کمال رمیرسیدیم . ایشان داره میگه همین شمر و فرعون این استدلال رو میکنند هنگام حساب!!!! ایشون داره میگه ما باید لعن کنیم . با لعن به کمال میرسیم ٫٫٫٫ اصلا بهتره خودتون گوش کنید . نهایتا یه اشاره ای هم به رحمت خدا داره. ولی این مردانگی نیست که با بریدن یک تکه سخن رانی کسی رو خراب کنیم . ابروی مومن بالاتر از کعبش جالبه زمانی که داره توضیح میده که این مصداق اون نظریه نیست سخن رانی رو قطع میکنند ![]() واقعا میمونم چی بگم به این نوع اعمال برای خراب کردن فردی و بالا بردن فرد دیگری یه حدیث هم داریم که قتی یزید از امام سجاد خواست که به او چیزی یاد دهند که توبه اش پذیرفته شود ، امام سجاد به او فرمودند : نماز غفیله بخوان و وقتی حضرت زینب سلام الله علیها پرسیدند که چرا راه توبه را به او نشان دادی ، ایشان (امام سجاد ) فرمودند : عمه جان ! یزید موفق به خواندن نماز غفیله و توبه نخواهد شد . تاریخ گواه زیبائیست بر این مطلب که یزید وقتی قصد کرد نماز غفیله بخواند دل درد گرفت و موفق به خواندن نماز غفیله نشد .
یا حقپ ن : منظور من نویسنده اصلی مقاله بود . نه کسی که اینجا کپی کرده RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - revenger - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۵:۳۵ اقا وحید پاسختون زیبا بود و قابل قبول یادمه دقیقا یه بار اخوند محلمون با استناد به 80صفحه اول یکی از کتب دکتر شریعتی پای منبر بهشون توهین میکرد درحالی که اون 80 صفحه نظریاتی بود که استاد در ادامه کتابش نقضشون میکرد ما هم مورد مرحمت قرارش دادیم رفت ![]() ضمنا ما که از فلسفه و اسفار اربعه و... سر در نمیاریم ولی خوبه بخشی جدید در تالار برای تبیین فلسفه و حکمت اسلامی باز بشه یاعلی RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - ONLY66 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۶:۲۳ علی 110 و وحید 110 عزیز من به هیچ عنوان با نیت بدی این تایپیک رو نزدم اگر احتمال هر گونه آشوب و آشفتگی توی تایپیک های من دیدید سریع پاکش کنید برای خود من بسیار عجیب بود این حرف ها که اومدم توی این تالار بیان کردم بله کل سخنرانی موجود هست ، ولی من این مطلب رو از سایت وعده صادق منتقل کردم اینجا سایتی که کامل وفادار به ولایت فقیه و سایتی است بسیار عالی من خواهش میکنم از مدیران سایت که تایپیک من رو حذف کنند ، چون به امام زمان راضی نیستم به خاطر یه مطلب ساده بین یکی از شماها و یا من کوچیکترین اختلافی پیش بیاد متاسفانه تعصب تنها دلیلی بوده که تا الان جوان های ما از دین گریزان شدند تعصب بوده و بس، من بخدا دارم آتیش میگیرم از دست همه اون کسانی که میتونن کاری کنند و دست روی دست گذاشتند ، وحید 110 عزیز زحمت حذفش رو شما بکشینممنون ما که منافقیم و فتنه گر ، قصد آشوب بین جوون ها رو داریم RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - وحید110 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۶:۴۵ نه عزیز دل برادر من میدونم این مطلب رو کپی کردید. زیر پستم هم نوشتم که روی من با نویسنده توشتار است نه شما اتفاقا خوب شد این بحث مطرح شد . اختلافی هم نیست . شما اگر متن کامل سخن را نی رو دارید قرار بدید با تشکر RE: یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! - revenger - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۶:۴۵ داداش این چه حرفیه میزنی دوست عزیزمون اقا وحید گفت که منظورش شما نیستی بلکه اون کسیه که برای اولین بار این مساءل رو پخش کرد اتفاقا خوب شد تو تالار مطرح شد و اقا وحید اصل قضیه رو توضیح داد چون در غیر اینصورت ممکن بود خیلی ها این مسءله رو جاهای دیگه بخونند و باور کنند که یکی از دو 2 نتیجه زیرو براشون داشت: 1_این باور که هرکاری کنیم اخرش بهشتی هستیم پس حالشو ببر تد دنیا... 2_اقای صمدی عجب ادم...... همونطور که مشخصه این تحریف یه بازیه دو سر سوخت بود اصرار منم واسه دونستن این قضیه خنثی شدن همین افات بود که شکر خدا محقق شد یاعلی |