![]() |
|
قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا (/thread-15411.html) |
قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - سید ابراهیم - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۱ با نام خداوند متعال قسمت دوم مباحث خودمونو آغاز میکنیم . در قسمت قبلی بحثهای مقدماتی و اولیه ای مطرح شد و با مضامین و مفاهیم فلسفی آشنا شدیم و تونستیم به یاری خدای بزرگ با روش های کاملا عقلانی به اثبات وجود خداوند متعال برسیم. هم اینک در پی اینم که با یاری خدا و همت شما دوستان عزیز به وحدانیت و یگانگی خدا و ارائه توضیحاتی مبسوط و البته مفید از صفات خداوند بپردازم. از همه دوستان خواهش میکنم که با رعایت انصاف و بدون هیچ پیش زمینه ذهنی و بی تعصب به کمک من بیان تا این بحث هم به یه جای خوب برسونیم. RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - saloomeh - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۸ سلام سید ابراهیم ! این مبحث در راستای تاپیک اثبات خداست و یا روی موضوع جداگانه ای بحث میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا از حوصله و وقتی که در پیشبرد این مباحث میگذارید قدردانی میکنم. یا حق RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - سید ابراهیم - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۴۵ ما در تاپیک قبلی الحمدالله توانستیم که اون بحث را به سرانجامی برسونیم. حال قصد داریم در مورد یگانگی خداوند متعال و توصیف اسماء و صفات خداوند بحث کنیم. یا علی. RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - saloomeh - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۰ پس بهتره برای اینکه پیوستگی بحث حفظ بشه زحمت بکشید یه خلاصه ای ارائه بدین . RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - سید ابراهیم - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۴ .فقط بر پایه عقل. تقسیم بندی هایی کردیم در مورد اقسام وجود. و قرار شد که ثابت کنیم اصلا واجب الوجود وجود دارد یا نه. در نهایت با ارائه کردن چند مفروض و رد کردن فرض های اشتباه به این نتیجه رسیدیم که بله واجب الوجود وجود دارد. حال به این سوال میرسیم که این واجب الوجود چه اشکالی دارد که چند تا باشد و چرا باید تنها و یگانه باشد. الان بحث همینه . حالا هر کدام از دوستان هم اگه لازم دیدن که مطاالب مقدماتی میخواد این بحث سالومه عزیز زحمت کشیدن و لینکشو بالا گذاشتن. یا علی RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - EMPERATOR - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۹ من می خوام یک سئوال مطرح کنم : من یک انسان بی سواد هستم و چیزی از فلسفه نمی دانم وبه وجود خدا اعتقاد ندارم چگونه می تواندی وجود خدا را بر من ثابت کنید؟ RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - saloomeh - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۶ (۲۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۹)EMPERATOR نوشته است: من می خوام یک سئوال مطرح کنم : برای اینکه به مرحله اثبات برسید لزوماً باید مقادیری با اصطلاحات فلسفی آشنا بشوید که در تاپیک ذیل با زبان ساده ای که سید ابراهیم به کار بردن فکر میکنم تا حدی مشکل شما رفع بشود. تاپیک اثبات خدا RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - حسن.س. - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۳۹ سلام و تشکر فراوان از آقا سید ابراهیم عزیز و دیگر دوستان از حکماء ![]() تاپیک اثبات وجود خدا(برهان صدیقین ملاصدرا) را مطالعه اجمالی کردم.بسیار عالی بود.... چند سوال دارم در آن تاپیک بپرسم یا اینجا؟؟؟؟ RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - سید ابراهیم - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۵۲ (۲۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۳۹)حسن.س. نوشته است: سلام و تشکر فراوان از آقا سید ابراهیم عزیز و دیگر دوستان از حکماء خیلی ممنون از لطفتون. اگر مربوط میشه به مسائل پایه ای و اثبات وجود خدا اونجا. اگر مربوط میشه به وحدانیت و یگانگی اینجا. یا علی. RE: قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا - سید ابراهیم - ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۹ بسم الله الرحمن الرحیم. قبل از اینکه بپردازم به بحث چند نکته را به عرض می رسانم: 1- خب در بحث قبلی وجود خداوند متعال را از راه عقلی توانستیم به اثبات برسانیم.... الحمدالله رب العلمین. (البته همه اش ازجای دیگه بود) 2- قصد این کمترین الینه که این مباحث را به صورت سلسله ای و زنجیر وار تا خود مبحث ولایت فقیه جلو بیام و سیک و سیاق این تاپیک هم مثل قبلی فقط رویکرد عقلانی و منصفانه و بدور از تعصب است. 3- از هیمن الانم بگم احتمال می دم که مخاطبانم کم باشن ولی خب چاره ای نیست... خودم با خودم بحث میکنم ![]() ما مکلفیم به عمل و نه نتیجه....یا علی مدد. |