![]() |
|
ساخت مستند ظهور جدید - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: ساخت مستند ظهور جدید (/thread-16020.html) |
ساخت مستند ظهور جدید - loneassassin - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۶ با سلام . بنده پیشنهاد میدم با توجه به اشکالات وارد شده بر مستند ظهور ساخته تیم Wake up project ، از تمامی متخصصین در ساخت کلیپ های رایانه ای مثل مستند ظهور و همچنین تمامی کسانیکه در حوزه های : 1- مهدویت 2- دشمن شناسی (فراماسونری ، ایلومناتی ، یهودیت و..) 3- آخرالزمان 4- شیطان شناسی 5- ولایت فقیه و... فعالیت دارند دعوتی به عمل بیاوریم که انشاء الله بتوانیم یک مستند کاملتر ، مستند تر ، صحیحتر و بی نقصتر رو بسازیم تا مردم به شکل صحیح آگاه بشن . انشاء الله پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و هماهنگی ها صورت بپذیره . در ضمن آقایون رائفی پور و نادر طالب زاده و طائب رو به بنده بسپارید . فقط این پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و قبول بشه انشاء الله ... RE: ساخت مستند ظهور جدید - ta-zohoor - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۰ سلام من هم موافقم این فکرو خودمم کرده بودم که بعد از اتمام فصل سوم مستندم با دکتر عباسی و استاد رائفی پور صحبت کنم و یک مستند هدفمند و تک رو بسازم. طوری که اطلاعات و راهنمایی از اونها و ساخت از من RE: ساخت مستند ظهور جدید - Mohammad Trust - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷ طوری باشه که مبحث اصلی روی ایران و اسلام نباشه. بیشتر روی روشن کردن انسانیت باشه. در قسمت های اخر به سمت دین کشیده بشه RE: ساخت مستند ظهور جدید - loneassassin - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۵۱ (۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷)Mohammad Trust نوشته است: طوری باشه که مبحث اصلی روی ایران و اسلام نباشه. ما سعی داریم مفاهیم بیشتری رو در مستند ظهور درباره دجال و نقش ایلومناتی تبیین کنیم اما نه اطلاعات بی ارزش ماسونها رو .. به علاوه اینکه مستند ظهور در مورد مبحث دودمان ها خیلی کم لطفی کرد و دودمان پیامبران رو تو دو دقیقه توضیح داد در صورتیکه دودمان فراعنه رو تو دو قسمت توضیح داد . و اما بحث اصلی باید روی مهدویت و بعد دشمن شناسی باشه و در همین راستا چه بخوایم ، چه نخوایم نقش ایران هم برجسته میشه ... البته نه به اون شکلی که آقایون پروژه بیداری مطرحش کردند ! RE: ساخت مستند ظهور جدید - M03TAFA - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۳ نه ماسون نه ایلومناتی . بابا ایلومناتی مال قبل از ماسونیسم بوده خداییش اینارو ول کنید ببینید تو دنیای امروز چه اتفاقی داره میوفته یهودو ببینید که همه آتیشا از گورشون بلند میشه . یهود => اسرائیل=> صهیونیسم (zion) از همه پدرسوخته تره همه این گروههارو هم خودش درست کرده دلیل ویرایش اشتباه تایپی : سهود ----> یهود RE: ساخت مستند ظهور جدید - loneassassin - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۹ بنده خدا ما هم همینو میگیم دیگه ... وقتی میگیم ایلومناتی ، منظورمون کل نظم نوین جهانیه ... اصلا از این به بعد میگیم نظم نوین جهانی ... خوبه؟ ![]() تبلیغ این تاپیکو تو جاهای دیگه تالار بکنید که انشاءالله بحثمون زودتر بگیره ... RE: ساخت مستند ظهور جدید - سرباز سید علی - ۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۱ من هستم از جون هم مایه میزارم،فقط خواهشن موضوعش فراماسونری و غیره نباشه یه چیزی باشه که به درد جامعه بخوره، مشکلی رو نشون بده یا راهکاری برای از بین بردن مشکلی رو به تصویر بکشه RE: ساخت مستند ظهور جدید - loneassassin - ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۵ خیلی ها فراماسونری و ایلومناتی و نظم نوین جهانی رو یا نمیشناسن یا خوب نمیشناسن ! به علاوه ما میخوایم یه مستند همه جانبه بسازیم که جبهه های مخالفی رو که از اول تاریخ فعالیت داشتن به تصویر بکشه . بیس مستند ما دودمان هاست ! RE: ساخت مستند ظهور جدید - سرباز سید علی - ۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۰ (۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۵)loneassassin نوشته است: خیلی ها فراماسونری و ایلومناتی و نظم نوین جهانی رو یا نمیشناسن یا خوب نمیشناسن !اگر کسی بخواد بشناسه انقدر اطلاعات و مستند وجود داره که کفایت کنه، شما باید اولویت بندی کنی بعدش به اولویت ها و توانت نگاه کنی بعد موضوع انتخاب کنی فراماسونری و ... دیگه بسه من که حاضر نیستم یه کلمه از فراماسونری بشنوم. معیار اولویت بندی هم نیاز جامعه هست. ایا الان واقعا دغدغه ی کشور ما و دنیا فراماسونریه؟! RE: ساخت مستند ظهور جدید - loneassassin - ۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۳۶ بخشی از دغدقه ما اینه . ما میخوایم تمام اطلاعات مورد نیاز رو در یک بخش متمرکز کنیم و بعد انشاء الله به مباحثی مثل دودمان ها وارد بشیم و بعد به نبرد بزرگ زمان خودمون بپردازیم . بحث ولایت فقیه هم یکی از محورهای بحثی ماست |