![]() |
|
امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +--- موضوع: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! (/thread-16802.html) |
امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - علی 110 - ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۰ بسم الله الرحمن الرحیم ذکر علیٌ عبادة علی 110 حقیقتاً این زیارت ششم مولا علی در مفاتیح الجنان را دوست دارد! به جز آثار حیرت انگیزی که خوندن این زیارت از نظر دنیوی و اخروی دارد، حاوی مضامین فوق العاده بی نظیر و ارزشمندی است که سعی میشه به مرور إن شاء الله مقادیریش بیان بشه کلیات مفاتیح،باب سوم زیارات، فصل چهارم: زیارت حضرت امیر المومنین، مقصد اول: زیارات مطلقه، لینک متن و ترجمه زیارت ششم امیرالمومنین در مفاتیح الجنان اول میخواستم فرازهایی از آن را قرار دهم دلم نیامد کل این زیارت را که عاشقش هستم را تقدیم محبین مولا میکنم: السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَى مَنِ اصْطَفَاهُ اللَّهُ وَ اخْتَصَّهُ وَ اخْتَارَهُ مِنْ بَرِيَّتِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيلَ اللَّهِ مَا دَجَا اللَّيْلُ وَ غَسَقَ وَ أَضَاءَ النَّهَارُ وَ أَشْرَقَ السَّلامُ عَلَيْكَ مَا صَمَتَ صَامِتٌ وَ نَطَقَ نَاطِقٌ وَ ذَرَّ شَارِقٌ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ سلام بر تو اى فرستاده خدا،سلام بر تو اى برگزيده خدا،سلام بر تو اى امين خدا،سلام بر كسىكه خدا او را برگزيده و به خود مخصوصش گردانيد،و او را از ميان آفريدگانش اختيار كرد،سلام بر تو اى دوست خدا،تا شب تاريك و ظلمانى شود،و روز روشن و نورانى گردد،سلام برتو تا آنگاه كه ساكت شود ساكتى،و گويا گردد گويايى،و بتابد تابندهاى،و رحمت و بركات خدا بر تو باد السَّلامُ عَلَى مَوْلانَا أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ سلام بر مولاى ما امير مؤمنان على بن ابيطالبسلام بر مولاى ما امير مؤمنان على بن ابيطالب صَاحِبِ السَّوَابِقِ وَ الْمَنَاقِبِ وَ النَّجْدَةِ داراى سابقه هاى درخشان،و مناقب نيكو و مردانگى وَ مُبِيدِ الْكَتَائِبِ و نابودكننده لشكرهاى كفر الشَّدِيدِ الْبَأْسِ سختنبرد الْعَظِيمِ الْمِرَاسِ زورآزماى بزرگ الْمَكِينِ الْأَسَاسِ ثابت پایه و استوار سَاقِي الْمُؤْمِنِينَ بِالْكَأْسِ مِنْ حَوْضِ الرَّسُولِ الْمَكِينِ الْأَمِينِ. ساقى مؤمنان با جام،از حوض رسول پابرجاى امين. السَّلامُ عَلَى صَاحِبِ النُّهَى وَ الْفَضْلِ وَ الطَّوَائِلِ وَ الْمَكْرُمَاتِ وَ النَّوَائِلِ سلام بر دارنده خرد و برترى و احسانهاى پيوسته و كرامات و عطاها. السَّلامُ عَلَى فَارِسِ الْمُؤْمِنِينَ سلام بر قهرمان مؤمنان وَ لَيْثِ الْمُوَحِّدِينَ
و شير يكتاپرستان، وَ قَاتِلِ الْمُشْرِكِينَ و كشنده مشركان، وَ وَصِيِّ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ و جانشين رسول پروردگار عامليان،و رحمت و بركات خدا بر او باد.و رحمت و بركات خدا بر او باد. السَّلامُ عَلَى مَنْ أَيَّدَهُ اللَّهُ بِجَبْرَئِيلَ سلام بر كسى كه خدا به جبرئيل تأييدش نمود، وَ أَعَانَهُ بِمِيكَائِيلَ و به ميكاييل كمكش كرد، وَ أَزْلَفَهُ فِي الدَّارَيْنِ و در دو جهان مقرّبش ساخت، وَ حَبَاهُ بِكُلِّ مَا تَقِرُّ بِهِ الْعَيْنُ و هرچه را مايه چشم روشنى است به او عطا نمود، وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ عَلَى آلِهِ الطَّاهِرِينَ وَ عَلَى أَوْلادِهِ الْمُنْتَجَبِينَ وَ عَلَى الْأَئِمَّةِ الرَّاشِدِينَ درود خدا بر او و بر اهل بيت پاكش،و بر فرزندان برگزيدهاش،و بر امامان راه يافته، الَّذِينَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ آنانكه به معروف امر كردند،و از زشتى نهى نمودند، وَ فَرَضُوا عَلَيْنَا الصَّلَوَاتِ و نمازها را بر ما واجب فرموده، وَ أَمَرُوا بِإِيتَاءِ الزَّكَاةِ و ما را به پرداخت زكات امر كردند، وَ عَرَّفُونَا صِيَامَ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ قِرَاءَةَ الْقُرْآنِ و روزه ماه رمضان و قرائت قرآن را به ما شناساندند. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ سلام بر تو اى امير المؤمنين، وَ يَعْسُوبَ الدِّينِ و رئيس دين، وَ قَائِدَ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِينَ . و پيشرو سپيدرويان. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَابَ اللَّهِ سلام بر تو اى درگاه خدا، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ النَّاظِرَةَ سلام بر تو اى ديده نگرنده خدا، وَ يَدَهُ الْبَاسِطَةَ و دست گشوده حق، وَ أُذُنَهُ الْوَاعِيَةَ و گوش شنوا، وَ حِكْمَتَهُ الْبَالِغَةَ و حكمت رسا وَ نِعْمَتَهُ السَّابِغَةَ و نعمت گسترده، وَ نِقْمَتَهُ الدَّامِغَةَ و كيفر كوبنده اش، السَّلامُ عَلَى قَسِيمِ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ
سلام بر بخش كننده بهشت و دوزخ. السَّلامُ عَلَى نِعْمَةِ اللَّهِ عَلَى الْأَبْرَارِ سلام بر نعمت خدا به نيكان وَ نِقْمَتِهِ عَلَى الْفُجَّارِ و انتقامش عليه ناپاكان. السَّلامُ عَلَى سَيِّدِ الْمُتَّقِينَ الْأَخْيَارِ سلام بر سرور پرهيزكاران برگزيده. السَّلامُ عَلَى أَخِي رَسُولِ اللَّهِ وَ ابْنِ عَمِّهِ وَ زَوْجِ ابْنَتِهِ وَ الْمَخْلُوقِ مِنْ طِينَتِهِ سلام بر برادر رسول خدا، و پسر عمويش،و همسر دخترش،و آفريده شده از طینتش. السَّلامُ عَلَى الْأَصْلِ الْقَدِيمِ وَ الْفَرْعِ الْكَرِيمِ سلام بر ريشه ديرين و شاخه كريم، السَّلامُ عَلَى الثَّمَرِ الْجَنِيِّ سلام بر ميوه چيده. السَّلامُ عَلَى أَبِي الْحَسَنِ عَلِيٍّ سلام بر ابو الحسن على. السَّلامُ عَلَى شَجَرَةِ طُوبَى وَ سِدْرَةِ الْمُنْتَهَى سلام بر درخت طوبى سلام بر سدرة المنتهى. السَّلامُ عَلَى آدَمَ صَفْوَةِ اللَّهِ وَ نُوحٍ نَبِيِّ اللَّهِ وَ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلِ اللَّهِ وَ مُوسَى كَلِيمِ اللَّهِ وَ عِيسَى رُوحِ اللَّهِ وَ مُحَمَّدٍ حَبِيبِ اللَّهِ وَ مَنْ بَيْنَهُمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقِينَ وَ الشُّهَدَاءِ وَ الصَّالِحِينَ وَ حَسُنَ أُولَئِكَ رَفِيقا السَّلامُ عَلَى نُورِ الْأَنْوَارِ وَ سَلِيلِ الْأَطْهَارِ وَ عَنَاصِرِ الْأَخْيَارِ . سلام بر آدم برگزيده خدا،و نوح پيامبر خدا،و ابراهيم دوست خدا، و موسى همسخن خدا،و عيشى روح خدا،و محمّد حبيب خدا،و كسانىكه ميان آنانند از پيامبران و صدّيقان،و شهيدان،و شايستگان،و اينان نيكو دوستانى هستند.سلام بر نور نورها،و عصاره پاكان،و عنصرهاى برگزيده. السَّلامُ عَلَى وَالِدِ الْأَئِمَّةِ الْأَبْرَارِ سلام بر پدر امامان نيكوكار السَّلامُ عَلَى حَبْلِ اللَّهِ الْمَتِينِ سلام بر ريسمان محكم خدا، وَ جَنْبِهِ الْمَكِينِ و طرف پا برجاى او، وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ و رحمت و بركات خدا بر او باد. السَّلامُ عَلَى أَمِينِ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ سلام بر امين خدا بر روى زمينش، وَ خَلِيفَتِهِ و خلیه اش، وَ الْحَاكِمِ بِأَمْرِهِ و حاكم به فرمانش، وَ الْقَيِّمِ بِدِينِهِ و سرپرست آئينش، وَ النَّاطِقِ بِحِكْمَتِهِ و گوياى به حكمتش، وَ الْعَامِلِ بِكِتَابِهِ
و عملكننده به قرآنش، أَخِ الرَّسُولِ وَ زَوْجِ الْبَتُولِ برادر رسول،و همسر بتول، وَ سَيْفِ اللَّهِ الْمَسْلُولِ و شمشير از نيام بيرون آمده خدا. السَّلامُ عَلَى صَاحِبِ الدَّلالاتِ وَ الْآيَاتِ الْبَاهِرَاتِ وَ الْمُعْجِزَاتِ الْقَاهِرَاتِ [الزَّاهِرَاتِ] وَ الْمُنْجِي مِنَ الْهَلَكَاتِ سلام بر صاحب دليل ها،و نشانه هاى غالب،و معجزات چيره،و رهايىبخش از هلاكتها، الَّذِي ذَكَرَهُ اللَّهُ فِي مُحْكَمِ الْآيَاتِ فَقَالَ تَعَالَى وَ إِنَّهُ فِي أُمِّ الْكِتَابِ لَدَيْنَا لَعَلِيٌّ حَكِيمٌ آن كسى كه خدا در آيات محكم او را ذكر كرده و فرموده است:او در اصل كتاب نزد ما علىّ حكيم است. السَّلامُ عَلَى اسْمِ اللَّهِ الرَّضِيِّ سلام بر نام مورد رضایت خدا، وَ وَجْهِهِ الْمُضِيءِ و وجه تابان او، وَ جَنْبِهِ الْعَلِيِّ و طرف والايش، وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ. و رحمت و بركات خدا بر او باد. السَّلامُ عَلَى حُجَجِ اللَّهِ وَ أَوْصِيَائِهِ وَ خَاصَّةِ اللَّهِ وَ أَصْفِيَائِهِ وَ خَالِصَتِهِ وَ أُمَنَائِهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ سلام بر حجّتهاى خدا،و جانشينانش و خاصان خدا و برگزيدگانش،و بندگان خالص و امينانش،و رحمت و بركات خدا بر آنان باد، قَصَدْتُكَ يَا مَوْلايَ
قصد تو كردم اى مولاى من، [b] يَا أَمِينَ اللَّهِ وَ حُجَّتَهُ اى امين خدا و حجّتش زَائِرا عَارِفا بِحَقِّكَ درحالىكه زائرم،و به حقّت عارفم، [/b] مُوَالِيا لِأَوْلِيَائِكَ
مُتَقَرِّبا إِلَى اللَّهِ بِزِيَارَتِكَ و با دوستانت دوستم، مُعَادِيا لِأَعْدَائِكَ و با دشمنانت دشمنم، به وسيله زيارتت متقرّب به خدايم، فَاشْفَعْ لِي عِنْدَ اللَّهِ رَبِّي وَ رَبِّكَ پس مرا نزد خدا پروردگارم و پروردگارت شفاعت كن، فِي خَلاصِ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ در خلاص شدنم از آتش وَ قَضَاءِ حَوَائِجِي حَوَائِجِ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ و برآورده شدن حاجاتم،حاجات دنيا و آخرت. پس خود را به قبر بچسبان،و آن را ببوس،و بگو: سَلامُ اللَّهِ وَ سَلامُ مَلائِكَتِهِ الْمُقَرَّبِينَ وَ الْمُسَلَّمِينَ [الْمُسْلِمِينَ] لَكَ بِقُلُوبِهِمْ سلام خدا و فرشتگان مقرّبش و آنانكه به دلهايشان تسليم تواند، يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ اى امير مؤمنان وَ النَّاطِقِينَ بِفَضْلِكَ و آنانكه گوياى به برترى تو هستند، وَ الشَّاهِدِينَ عَلَى أَنَّكَ صَادِقٌ أَمِينٌ صِدِّيقٌ عَلَيْكَ و شاهد بر اينكه تو صادق و امين و صدّيقى، وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ اين سلامها و رحمت و بركات خدا بر تو باد، أَشْهَدُ أَنَّكَ طُهْرٌ طَاهِرٌ مُطَهَّرٌ مِنْ طُهْرٍ طَاهِرٍ مُطَهَّرٍ شهادت مىدهم كه تو پاكطينت و پاك و پاكيزه اى،از پدران و مادران پاكطينت و پاك و پاكيزه، أَشْهَدُ لَكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ وَ وَلِيَّ رَسُولِهِ بِالْبَلاغِ وَ الْأَدَاءِ براى تو شهادت مىدهم اى ولىّ خدا،و ولىّ رسول خدا به رساندن حق و اداى تكليف، وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ جَنْبُ اللَّهِ وَ بَابُهُ وَ أَنَّكَ حَبِيبُ اللَّهِ وَ وَجْهُهُ الَّذِي يُؤْتَى مِنْهُ و شهادت مىدهم كه تويى شيفته خدا،و درگاه رحمت او،و اينكه تو محبوب خدا،و وجه او هستى كه از جانب تو به سوى او آيند، وَ أَنَّكَ سَبِيلُ اللَّهِ [b]و تو راه خدايى، وَ أَنَّكَ عَبْدُ اللَّهِ [/b] [b]و بنده خدا وَ أَخُو رَسُولِهِ [رَسُولِ اللَّهِ] صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ و برادر رسول خدا هستى، أَتَيْتُكَ مُتَقَرِّبا إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ بِزِيَارَتِكَ رَاغِبا إِلَيْكَ فِي الشَّفَاعَةِ، به سوى تو آمدم تا به وسيله زيارتت به خدا تقرّب جويم مشتاق به توام در شفاعت، أَبْتَغِي بِشَفَاعَتِكَ خَلاصَ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ به شفاعت آزادى ام را از آتش طلب مىكنم مُتَعَوِّذا بِكَ مِنَ النَّارِ هَارِبا مِنْ ذُنُوبِيَ الَّتِي احْتَطَبْتُهَا عَلَى ظَهْرِي به تو از دوزخ پناهنده ام،از گناهانم كه بر پشتم بار كرده ام گريزانم، فَزِعا إِلَيْكَ رَجَاءَ رَحْمَةِ رَبِّي به اميد رحمت پروردگار به تو پناه آوردم آمده ام أَتَيْتُكَ أَسْتَشْفِعُ بِكَ يَا مَوْلايَ تا تو را شفيع خود قرار دهم اى مولايم، وَ أَتَقَرَّبُ بِكَ إِلَى اللَّهِ لِيَقْضِيَ بِكَ حَوَائِجِي و به خدا تقرّب جويم،تا حاجاتم را برآورد، فَاشْفَعْ لِي يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ إِلَى اللَّهِ اى امير مؤمنان به پيشگاه خدا برايم شفاعت كن، فَإِنِّي عَبْدُ اللَّهِ وَ مَوْلاكَ وَ زَائِرُكَ وَ لَكَ عِنْدَ اللَّهِ الْمَقَامُ الْمَحْمُودُ من بنده خدا و غلام و زائر توام،و براى تو است نزد خدا مقام پسنديده وَ الْجَاهُ الْعَظِيمُ و منزلتى بزرگ وَ الشَّأْنُ الْكَبِيرُ و شأن والا، وَ الشَّفَاعَةُ الْمَقْبُولَةُ و شفاعت پذيرفته است، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ صَلِّ عَلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ خدا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست،و درود فرست بر امير مؤمنان عَبْدِكَ الْمُرْتَضَى بنده پسنديده ات، وَ أَمِينِكَ الْأَوْفَى و امين وفادارت، وَ عُرْوَتِكَ الْوُثْقَى
و دست آويز محكمت، وَ يَدِكَ الْعُلْيَا و دست قدرت برترت، وَ جَنْبِكَ الْأَعْلَى و سويه والايت، وَ كَلِمَتِكَ الْحُسْنَى و كلمه نيكوترت، وَ حُجَّتِكَ عَلَى الْوَرَى و حجّتت بر مردم، وَ صِدِّيقِكَ الْأَكْبَرِ و صدّيق اكبرت، وَ سَيِّدِ الْأَوْصِيَاءِ و سورر جانشينان، وَ رُكْنِ الْأَوْلِيَاءِ و ركن اوليا، وَ عِمَادِ الْأَصْفِيَاءِ و تكيهگاه اصفيا، أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ امير مؤمنان، وَ يَعْسُوبِ الدِّينِ و رئيس دين، وَ قُدْوَةِ الصَّالِحِينَ و مقتداى شايستگان وَ إِمَامِ الْمُخْلِصِينَ،
و امام مخلصان، الْمَعْصُومِ مِنَ الْخَلَلِ معصوم از نارواييها، الْمُهَذَّبِ مِنَ الزَّلَلِ پاك از لغزشها، الْمُطَهَّرِ مِنَ الْعَيْبِ پاكيزه از عيب، الْمُنَزَّهِ مِنَ الرَّيْبِ منزّه از شك، أَخِي نَبِيِّكَ وَ وَصِيِّ رَسُولِكَ برادر پيامبرت، و جانشين رسولت، الْبَائِتِ عَلَى فِرَاشِهِ به صبح رسانده شب هجرت در خوابگاهش، وَ الْمُوَاسِي لَهُ بِنَفْسِهِ و كمك دهنده به او با دل وجانش، وَ كَاشِفِ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِهِ
و برطرف كننده اندوه از چهرهاش، الَّذِي جَعَلْتَهُ سَيْفا لِنُبُوَّتِهِ آنكه او را قرار دادى شمشير،براى نبوّتش، وَ آيَةً لِرِسَالَتِهِ و نشانه اى براى رسالتش وَ شَاهِدا عَلَى أُمَّتِهِ و گواهى بر امّتش، وَ دِلالَةً عَلَى حُجَّتِهِ [لِحُجَّتِهِ] و دليلى بر حجّتش، وَ حَامِلا لِرَايَتِهِ و حملكننده پرچمش، وَ وِقَايَةً لِمُهْجَتِهِ و سپرى براى جانش، وَ هَادِيا لِأُمَّتِهِ و راهنمايى براى ملّتش، وَ يَدا لِبَأْسِهِ و نيرويى براى جنگش، وَ تَاجا لِرَأْسِهِ و تاجى بر سرش، وَ بَابا لِسِرِّهِ و درى براى رازش، وَ مِفْتَاحا لِظَفَرِهِ حَتَّى هَزَمَ جُيُوشَ الشِّرْكِ بِإِذْنِكَ و كليدى براى پيروزى اش،تا جايى كه سپاه شرك را به اجازه تو شكست داد، وَ أَبَادَ عَسَاكِرَ الْكُفْرِ بِأَمْرِكَ و ارتشهاى كفر را به دستورت نابود كرد، وَ بَذَلَ نَفْسَهُ فِي مَرْضَاةِ رَسُولِكَ و جانش را در خشنودى رسولت بخشيد، وَ جَعَلَهَا وَقْفا عَلَى طَاعَتِهِ
و آن را وقف طاعتت نمود، فَصَلِّ اللَّهُمَّ عَلَيْهِ صَلاةً دَائِمَةً بَاقِيَةً. پس درود فرست خدايا بر او،درودى هميشگى و ماندگار. سپس بگو: السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ سلام بر تو اى ولىّ خدا، وَ الشَّهَابَ الثَّاقِبَ و ستاره درخشان، وَ النُّورَ الْعَاقِبَ و نور جانشين، يَا سَلِيلَ الْأَطَائِبِ اى خلاصه پاكان، يَا سِرَّ اللَّهِ اى راز خدا، إِنَّ بَيْنِي وَ بَيْنَ اللَّهِ تَعَالَى ذُنُوبا قَدْ أَثْقَلَتْ ظَهْرِي وَ لا يَأْتِي عَلَيْهَا إِلا رِضَاهُ
به درستى كه ميان من و خدا گناهانى است كه پشتم را سنگين كرده،و بر آنها بخشودگى نمى آيد جز خشنودى او، فَبِحَقِّ مَنِ ائْتَمَنَكَ عَلَى سِرِّهِ وَ اسْتَرْعَاكَ أَمْرَ خَلْقِهِ پس به حق كسى كه تو را بر رازش امين دانست، سرپرستى كار بندگانش را از تو درخواست، كُنْ لِي إِلَى اللَّهِ شَفِيعا وَ مِنَ النَّارِ مُجِيرا وَ عَلَى الدَّهْرِ ظَهِيرا مرا به درگاه خدا شفيع باش،و از آتش پناه ده،و از حوادث روزگار پشت و پناه باش، فَإِنِّي عَبْدُ اللَّهِ وَ وَلِيُّكَ وَ زَائِرُكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ كه من بنده خدا و دوست و زائر تو هستم،درود خدا بر تو باد. پس شش ركعت نماز زيارت به جاى آر،و هر دعا كه خواستى بخوان،و بعد از آن بگو: [b] السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللَّهِ أَبَدا مَا بَقِيتُ وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَ النَّهَارُ.
[b]سلام بر تو اى امير مؤمنان،از جانب من،هميشه سلام خدا بر تو باد،تا باقىام و شب و روز باقى است.پس اشاره كن و به سوى قبر امام حسين عليه السّلام متوجّه شو و بگو:[/b] السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ أَتَيْتُكُمَا زَائِرا وَ مُتَوَسِّلا إِلَى اللَّهِ تَعَالَى رَبِّي وَ رَبِّكُمَا وَ مُتَوَجِّها إِلَى اللَّهِ بِكُمَا وَ مُسْتَشْفِعا بِكُمَا إِلَى اللَّهِ فِي حَاجَتِي هَذِهِ . سلام بر تو اى ابا عبدالله ،سلام بر تو اى پسر رسول خدا،زائر به سوى شما دو بزرگوار آمدهام،متوسّل به خدا پروردگار و پروردگار شما هستم،به وسيله شما متوّجه به خدايم،و به مقام شما به درگاه خدا در اين حاجتم شفاعت مىطلبم. و بخوان تا آخر دعاى صفوان انّه قريب مجيب سپس رو به قبله كن و بخوان از اول دعاى: يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ يَا مُجِيبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّينَ وَ يَا كَاشِفَ كَرْبِ الْمَكْرُوبِينَ تا وَ اصْرِفْنِي بِقَضَاءِ حَاجَتِي وَ كِفَايَةِ مَا أَهَمَّنِي هَمُّهُ مِنْ أَمْرِ دُنْيَايَ وَ آخِرَتِي يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ. اى خدا،اى خدا،اى خدا، اى اجابتكننده دعاى ناچاران،اى برطرف كننده اندوه اندوهناكان،مرا بازگردان با برآوردن حاجتم و كفايت آنچه به انديشهام انداخته انديشهاش،از امر دنيا و آخرتم،اى مهربانترين مهربانان. پس روى به جانب قبر امير مؤمنان عليه السّلام كن و بگو: السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ سلام بر تو اى امير مؤمنان، وَ السَّلامُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنِ و سلام بر ابى عبد اللّه الحسين مَا بَقِيتُ وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَ النَّهَارُ
لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمَا تا زنده ام، و شب و روز باقى است، خداوند اين زيارتم را آخرين زيارت شما قرار ندهد، وَ لا فَرَّقَ اللَّهُ بَيْنِي وَ بَيْنَكُمَا. [b]مؤلّف گويد:پيش از اين ذكر شد كه دعاى صفوان همان دعايى است كه به دعاى علقمه مشهور شده و ذكر آن در زيارت روز عاشورا بيايد ان شاء اللّه.و بين من و شما جدايى نيندازد. زيارت ششم: زيارتى است كه جماعتى از علما روايت كرده اند، ازجمله آنها: شيخ محمّد ابن مشهدى است، كه فرموده است: محمّد بن خالد طيالسى،از سيف بن عميره روايت كرده است كه گفت: با صفوان جمّال و جمعى از اصحابمان به جانب نجف بيرون رفتيم، و در آنجا حضرت امير المؤمنين عليه السّلام را زيارت كرديم، چون از زيارت فارغ شديم، صفوان روى خود را به جانب قبر حضرت امام حسين عليه السّلام برگرداند و گفت: زيارت مى كنم حضرت حسين عليه السّلام را در اين مكان،از بالاى سر حضرت امير المؤمنين عليه السّلام، آنگاه گفت: با امام صادق عليه السّلام به اينجا آمديم و حضرت به اين صورت زيارت نمود و نماز خواند،و دعا كرد،كه من انجام مى دهم و فرمود:اى صفوان اين زيارت را ضبط كن، و اين دعا را بخوان، و هميشه حضرت امير المؤمن و امام حسين عليهما السّلام را به اين كيفيت زيارت كن، كه من بر خدا ضامنم كه هركه ايشان را چنين زيارت كند، و اين دعا را بخواند، خواه از نزديك و خواه از دور، زيارتش پذيرفته و عملش با اجر بوده، و سلامش به ايشان برسد، و نزد آنان پسنديده گردد، و حاجتهايش هرچند عظيم باشد برآورده شود. مؤلّف گويد:بقيه اين خبر،در فضل اين عمل در دنباله دعاى صفوان در زيارت عاشورا ان شاء اللّه خواهد آمد، RE: روحی فداک بأبی أنت و أمی و نفسی یا امیرالمومنین$&* - محیصا - ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۷ بسم الله الرحمن الرحیم . من ایام محرم امسال توسط رزومه جناب علی110 با این زیارت آشنا شدم .دلم نیومد جدا تشکر نکنم اجرتون با مولی علی(علیه السلام) RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - علی 110 - ۱۳/بهمن/۹۱ ۱:۴۸ بسم الله الرحمن الرحیم ذکر علیٌ عبادة علی 110 عاشق این زیارت ششم مولا علی است در مفاتیح الجنان لینک متن و ترجمه زیارت ششم در مفاتیح الجنان فارغ از آثار حیرت انگیز مادی و معنوی این زیارت، در حقیقت یک آموزش امیرالمومنین شناسی هست این زیارت که معلم آن شخص امام صادق علیه السلام هستند!!!!!!! در میان این زیارت شما یکباره باید بروید به زیارت علقمه ی امام حسین (که در متن زیارات علقمه بسیاری از حاجات مادی و معنوی را از خداوند مسئلت میکنیم)، بعد شش رکعت نماز هم دارد و بعد دوباره بازمیگردید به دل این زیارت خدا میداند که واقعاً آخرین فراز این زیارت را دوست دارم که میگوییم: وَ لا فَرَّقَ اللَّهُ بَيْنِي وَ بَيْنَكُمَا. و خداوند بين من و شما دو تن (مولا امیرالمومنین و آقا امام حسین علیهما السلام)جدايى نيندازد. اگر خدا توفیق دهد به مرور مقداری در مورد برخی فرازهای این منشور امیرالمومنین شناسی و اعتقادی شیعه که توسط امام صادق علیه السلام بیان شده است در حد وسع اندکم توضیحاتی تقدیم میکنم فقط یک چیزی قبلش خدمت شما عرض میکنم یکی از دفعاتی که داشتم این زیارت شریف رو خوندم وقتی رسیدم به این فراز از دعا: وَ كَاشِفِ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِهِ
و برطرف كننده اندوه از چهرهاش، یه دفه نمیدونم چی شد انگار برق شونصد ولت به من وصل شد!!!!!!!! خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی من رو به فکر فرو برد دقیقاً یاد لقب حضرت ابالفضل نسبت به حضرت امام حسین علیه السلام افتادم کدام لقب؟ بله یا کاشف الکرب عن وجه الحسین ای برطرف کننده ی غم از چهره ی حسین با خودم گفتم اینکه آدم بتون کاشف کرب وجه امام زمانش باشه به نظرم یکی از بالاترین مقامهایی هست که یه متولی میتونه نسبت به ولیش داشته باشه و یک مأموم میتونه نسبت به امامش داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با خودم گفتم خوب من چرا نشم یا کاشف الکرب عن وجه المهدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که به ذره گر نظر لطف بوتراب کند به آسمان رود و کار آفتاب کند و گر گدا کاهل بُوَد .... تقصیر صاحب خانه چیست و آرزو بر جوانان عیب نیست و امید ما به فضل خداست که اگر چه من مستحق نیستم اما فضل هم یعنی بی استحقاق بخشیدن و ما امیدمان به فضل خداست اگه توفیقی بود باز هم درمورد فرازهای حیرت انگیز این دعا مباحثی تقدیم میکنم تا میتوانید به مضامین بلند آن بیاندیشید!!!!!!!!!!! خدا را شکر که مولایم علی شد التماس دعا برای پدر و مادرم.... یا علی إن شاء الله ادامه دارد... خدا إن شاء الله برکت عنایت کند به این تاپیک به حق 14 معصوم RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - علی 110 - ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۱:۱۶ بسم الله الرحمن الرحیم یکی دیگر از نکات بسیار ارزشمند این زیارت اشاره ی مستقیم امام صادق علیه السلام در این زیارت به این نکته است که نام مولا علی امیرالمومنین در قرآن مجید آمده است (البته منظور ذکر نام حضرت به تصریح به عنوان جانشین رسول خدا نیست، بلکه صرفاً ذکر نام حضرت است) امام صادق علیه السلام در فرازی از فقرات این زیارت می فرمایند: وَ الْمُنْجِی مِنَ الْهَلَکَاتِ الَّذِی ذَکَرَهُ اللَّهُ فِی مُحْکَمِ الْآیَاتِ فَقَالَ تَعَالَى وَ إِنَّهُ فِی أُمِّ الْکِتَابِ لَدَیْنَا لَعَلِیٌّ حَکِیمٌ و رهایى بخش از هلاکتها، آن کسیکه خدا در آیات محکم او را ذکر کرده و فرموده است: او در اصل کتاب نزد ما علىّ حکیم است. قسمتی که در متن بالا سبز رنگ نشان داده شده است آیه ی قرآن است: وَإِنَّهُ فِی أُمِّ الْکِتَابِ لَدَیْنَا لَعَلِیٌّ حَکِیمٌ﴿۴- زخرف﴾ همانا او در اصل کتاب نزد ما علىِّ حکیم است. به جز در این زیارت امام صادق تصریح دارند که اینجا منظور از علی مولا علی علیه السلام است در روایاتی هم این موضوع تصریح شده است از جمله: محمد بن عباس از احمد بن ادریس از عبد الله بن محمد بن عیسی از موسی بن قاسم از محمد بن علی بن جعفر روایت کرد که گفت: شنیدم امام رضا علیه السلام که فرمود: امام صادق آیه شریفه ی وَإِنَّهُ فِی أُمِّ الْکِتَابِ لَدَیْنَا لَعَلِیٌّ حَکِیمٌ﴿۴- زخرف﴾ را تلاوت کرد و فرمود منظور از آن علی بن ابی طالب علیه السلام است. تأویل الآیات، ص 552 ح2 تازه دوستان این تنها جایی نیست که در قرآن مجید نام مولا علی علیه السلام ذکر شده است به عنوان نمونه: در آیه ی ۸۴ از سوره ی شعرا از قول حضرت ابراهیم علیه السلام گفته می شود: وَاجْعَل لِّی لِسَانَ صِدْقٍ فِی الْآخِرِینَ و زبان راستگویی را برای من در آیندگان قرار ده. خوب حالا میگردیم دنبال جواب این درخواست.........میرسیم به آیه 50 از سوره ی مریم: وَ وَهَبْنَا لَهُم مِّن رَّحْمَتِنَا وَجَعَلْنَا لَهُمْ لِسَانَ صِدْقٍ عَلِیًّا و از رحمت خویش به آنان ارزانى داشتیم و برایشان (ابراهیم و اسحاق و یعقوب) زبان صدق علی را قرار دادیم!! اما روایات در توضیح این آیات: ابوبصیر از امام صادق (علیه السلام) نقل می کند که: خداى عز و جل می فرماید: « هنگامی که [حضرت ابراهیم] از آن ها و آنچه جز خدا می پرستیدند کناره گیری کرد، ما اسحق و یعقوب را به او بخشیدیم و همه را پیغمبر قرار دادیم، و از رحمت خود بدان ها بخشیدیم، و براى آن ها على را زبان راستى قرار دادیم » مقصود على بن ابى طالب (علیه السلام) است، زیرا ابراهیم از خداى عز و جل خواسته بود که برایش در میان پسینیان زبان راستى قرار دهد و خداى تبارک و تعالى براى او و اسحق و یعقوب، على را زبان راستگو قرار داد. حدثنا أبی و محمد بن الحسن رضی الله عنهما قالا حدثنا سعد بن عبد الله عن یعقوب بن یزید عن محمد بن أبی عمیر عن هشام بن سالم عن أبی بصیر عن أبی عبد الله ع ... قال الله عز و جل فَلَمَّا اعْتَزَلَهُمْ وَ ما یَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَهَبْنا لَهُ إِسْحاقَ وَ یَعْقُوبَ وَ کُلًّا جَعَلْنا نَبِیًّا وَ وَهَبْنا لَهُمْ مِنْ رَحْمَتِنا وَ جَعَلْنا لَهُمْ لِسانَ صِدْقٍ عَلِیًّا یعنى به علی بن أبی طالب ع لأن إبراهیم قد کان دعا الله عز و جل أن یجعل له لسان صدق فی الآخرین فجعل الله تبارک و تعالى له و لإسحاق و یعقوب لسان صدق علیا. کمال الدین وتمام النعمة، الشیخ الصدوق، ج 1 ص 139 تأویل الآیات، شرف الدین الحسینی، ص 297 (مؤسسة النشر الإسلامی ) ج 1 ص 304 (مدرسة الإمام المهدی عج) و از این جالبتر: در دعای ندبه که مخصوص امام مهدی (علیه السلام و عجّل الله تعالی فرجه) می باشد، چنین آمده است: و بعضی از اولیائت را به عنوان دوست خود گرفتی، و وقتی از تو زبان راستی در آیندگان خواست، دعایش را مستجاب نمودی و آن را علی قرار دادی. و بعض اتخذته [لنفسک ] خلیلا، و سألک لسان صدق فی الآخرین فأجبته، و جعلت ذلک علیا. مباحث دقیقتر روایی حتی از منابع اهل سنت و مباحث مربوط به علم صرف و نحو بیشتر را میتونید از این دو لینک در خصوص این آیه دوم پیگیری بفرماید: http://islamtxt.ir/node/32 و http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=158098 و http://donyaye-emruz.blogsky.com/ ذکر نام مولا علی در قرآن مجید!!!! فقط یک نکته در هیچ کجای زبان عرب "لسان"همراه با "علی" نیامده. چون باید مصداقی باشه تا بتونیم بگیم این هم نمونه ای از اون هست بنابر این اینجا علی برای لسان صدق صفت نیست و منظور شخص خاصی است که زبانش مصداق لسان صدق است یعنی مولا امیرالمومنین علی علیه السلام خدا را شکر که مولایم علی شد!!!!!!!!!!!!!!!! خدایا به این تاپیک برکتی عنایت فرما به حق 14 معصوم علیهم السلام إن شاء الله ادامه دارد.... RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - ريحانه الرسول - ۱۴/بهمن/۹۱ ۱:۵۹ سلام به دوستای گلم خدا میدونه چقدر از خوندن این چند تاپیکی که علی اقا زحمتش رو کشیدن خوشحال شدم و لذت بردم خداوند انشاالله والدینشون رو با ائمه محشور کنه انشاالله و خودشون رو از سرباز های امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف قرار بده با خوندن هر جمله از این چند تاپیک انگار زنگار از دلم رفت... کلی اشک ریختم و سبک شدم خداوند شما رو مورد رحمت و مغفرت خاص خودش قرار بده انشاالله و عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - علی 110 - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۱۷ اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَميعاً وَ لا تَفَرَّقُوا (آل عمران-103) و همگان به ريسمان خدا چنگ زنيد و پراكنده مشويد!!!! ملاک وحدت را خود خدا مشخص میکند و توسط یگانه تبیین گران حقیقی قرآن یعنی رسول خدا و کسانی که وارث علم النبی هستند آن را مشخص میکند! در در زیارت ششم به صراحت امام صادق بیان میکنند که محور وحدتی که خداوند امر کرده است که امت اسلام باید گرد آن جمع شوند و وحدت حقیقی را ایجاد کنند وجود نازنین مولا امیرالمومنین علی علیه السلام است که نفس و باطن و جان رسول اکرم صلوات الله علیه هستند آنجا که امام صادق خطاب به مولا در این زیارت ششم می فرمایند: السَّلامُ عَلَى حَبْلِ اللَّهِ الْمَتِينِ سلام بر ريسمان محكم خدا، البته به جز زیارت ششم در روایات زیادی هم به این معنا تصریح شده است که مهمترین مصداق حبل الله و معیار وحدت حقیقی مسلمین مولا امیرالمونین هستند! به عنوان جند نمونه در امالی شیخ طوسی آمده است: أَخْبَرَنَا أَبُو عُمَرَ، قَالَ: حَدَّثَنَا أَحْمَدُ، قَالَ: حَدَّثَنَا جَعْفَرُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ نَجِيحٍ الْكِنْدِيُّ، قَالَ: حَدَّثَنَا حَسَنُ بْنُ حُسَيْنٍ، قَالَ: حَدَّثَنَا أَبُو حَفْصٍ الصَّائِغُ،- قَالَ أَبُو الْعَبَّاسِ: هُوَ عُمَرُ بْنُ رَاشِدٍ، أَبُو سُلَيْمَانَ- عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ (عَلَيْهِمَا السَّلَامُ) فِي قَوْلِهِ «ثُمَّ لَتُسْئَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ» «1» قَالَ: نَحْنُ مِنَ النَّعِيمِ. وَ فِي قَوْلِهِ: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً» «2» قَالَ: نَحْنُ الْحَبْلُ. (1) سورة التكاثر 102: 8. (2) سورة آل عمران 3: 103. الأمالي (للطوسي)، النص، ص: 273 امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه ی شریفه "و همگی به ریسمان الهی چنگ زنید" فرمودند ما (اهل بیت) ریسمان (خدا) هستیم. و یا: در تفسیر قمی فَإِنَّهُ حَدَّثَنِي أَبِي عَنِ ابْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ حَفْصِ بْنِ الْبَخْتَرِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع و قوله وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً قال التوحيد و الولاية تفسير القمي، ج1، ص: 109 امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه ی شریفه ی "همگی به ریسمان الهی چنگ زنید" فرمودند (مقصود از ریسمان) توحید و ولایت است و یا در تفسیر صافی از امام معصوم حضرت ابالحسن نقل شده است: عن ابن يزيد قال سألت أبا الحسن ع عن قوله: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً» قال: علي بن أبي طالب حبل الله المتين ابن یزید از حضرت اباالحسن علیه السلام پرسید در خصوص آیه ی "و همگی به ریسمان الهی چنگ زنید" امام فرمودند: علی بن ابی طالب حبل الله المتین ریسمان محکم الهی است الصافي ج 1: 285 إن شاء الله ادامه دارد... RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - در جستجوی سختی - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۹ یک سوال داشتم احیاناً زیارت ششم امیر المومنین (علیه السلام) همان زیارتی نیست که در روز 17 ربیع الاول باید خوانده شود ؟ RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - علی 110 - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۶ (۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: یک سوال داشتم سلام پژمان عزیز همانطور که در توضیحات و روایات وارد در آغاز این زیارت در مفاتیح هم مشاهده می فرماید: زيارت ششم: زيارتى است كه جماعتى از علما روايت كرده اند، ازجمله آنها: شيخ محمّد ابن مشهدى است، كه فرموده است: محمّد بن خالد طيالسى،از سيف بن عميره روايت كرده است كه گفت: با صفوان جمّال و جمعى از اصحابمان به جانب نجف بيرون رفتيم، و در آنجا حضرت امير المؤمنين عليه السّلام را زيارت كرديم، چون از زيارت فارغ شديم، صفوان روى خود را به جانب قبر حضرت امام حسين عليه السّلام برگرداند و گفت: زيارت مى كنم حضرت حسين عليه السّلام را در اين مكان،از بالاى سر حضرت امير المؤمنين عليه السّلام، آنگاه گفت: با امام صادق عليه السّلام به اينجا آمديم و حضرت به اين صورت زيارت نمود و نماز خواند،و دعا كرد،كه من انجام مى دهم و فرمود:اى صفوان اين زيارت را ضبط كن، و اين دعا را بخوان، و هميشه حضرت امير المؤمن و امام حسين عليهما السّلام را به اين كيفيت زيارت كن، كه من بر خدا ضامنم كه هركه ايشان را چنين زيارت كند، و اين دعا را بخواند، خواه از نزديك و خواه از دور، زيارتش پذيرفته و عملش با اجر بوده، و سلامش به ايشان برسد، و نزد آنان پسنديده گردد، و حاجتهايش هرچند عظيم باشد برآورده شود. مؤلّف گويد:بقيه اين خبر،در فضل اين عمل در دنباله دعاى صفوان در زيارت عاشورا ان شاء اللّه خواهد آمد، هیچ قید خاص زمانی و مکانی برای آن ذکر نشده است به این عبارت دقت فرمایید: امام صادق علیه السلام فرمودند:... [b] من بر خدا ضامنم كه هركه ايشان را چنين زيارت كند، و اين دعا را بخواند، خواه از نزديك و خواه از دور، زيارتش پذيرفته و عملش با اجر بوده، و سلامش به ايشان برسد، و نزد آنان پسنديده گردد، و حاجتهايش هرچند عظيم باشد برآورده شود. RE: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - مجنون الحسین - ۳/خرداد/۹۲ ۱:۰۹ نقل قول:امام صادق علیه السلام فرمودند:... السَّلامُ عَلَى مَوْلانَا أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ
. . السَّلامُ عَلَى قَسِيمِ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ . . [b]السَّلامُ عَلَى حَبْلِ اللَّهِ الْمَتِينِ (بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي) پاسخ به: امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! - ali-0110 - ۱۰/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۹ بسم الله الرحمن الرحیم « السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَى مَنِ اصْطَفَاهُ اللَّهُ وَ اخْتَصَّهُ وَ اخْتَارَهُ مِنْ بَرِيَّتِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيلَ اللَّهِ مَا دَجَا اللَّيْلُ وَ غَسَقَ وَ أَضَاءَ النَّهَارُ وَ أَشْرَقَ السَّلامُ عَلَيْكَ مَا صَمَتَ صَامِتٌ وَ نَطَقَ نَاطِقٌ وَ ذَرَّ شَارِقٌ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ سلام بر تو اى فرستاده خدا،سلام بر تو اى برگزيده خدا،سلام بر تو اى امين خدا،سلام بر كسىكه خدا او را برگزيده و به خود مخصوصش گردانيد،و او را از ميان آفريدگانش اختيار كرد،سلام بر تو اى دوست خدا،تا شب تاريك و ظلمانى شود،و روز روشن و نورانى گردد،سلام برتو تا آنگاه كه ساكت شود ساكتى،و گويا گردد گويايى،و بتابد تابندهاى،و رحمت و بركات خدا بر تو باد » ای جانم علی " رحمت بر دوستان علی " |