![]() |
|
اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. (/thread-17007.html) |
اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - دل خسته - ۶/خرداد/۹۱ ۱:۰۷ سلام علیکم یکی از مشکلاتی که بنده زیاد بهش برخوردم ، سخت بودن افزودن جملات احترامی مثل "علی نبینا و آله و علیه السلام" ، یا "علیه السلام" یا "روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء" یا امثالهم هست. پیشنهاد می کنم در بخش شکلک ها تصویر این عبارات به صورت تصویری و با خط شکسته ایجاد بشه تا کاربران بتونند به راحتی این عبارات رو اضافه کنند و احتام بیشتری به ائمه و پیامبران علیهم السلام بشه تا در نتیجه اجر و قرب کاربران و تالار افزوده بشه. فکر نمی کنم از نظر فنی این کار مشکل باشه ،فقط کافیه این عبارات نوشته بشه و تبدیل به عکس شده و در پوشه شکلک ها افزوده بشه.حتی میشه این عبارات به صورت progressive باشند و این عبارات رفته رفته نوشته بشند تا کاربر توجهش بیشتر جلب بشه. در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات ( ع ) یا ( ص ) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست. RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - علمدار133 - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۳ اینهم یه نمونه اشRE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - TINCHY - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۲ خب چه چجوری استفاده کنیم از این اسما متبرکه؟ RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - علمدار133 - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۲۰ فعلا که باید کپی پیست کنیم تا به شکلکها اضافه بشه!
RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - علوم استراتژیک - ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۵ ![]() ![]() این دوتا بزارید بد نیست کار راحت میکنه RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - فانوس *7* - ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۲ نقل قول:در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست. یکم در این مورد توضیح میدید ؟؟ RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - علمدار133 - ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۸ (۱۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۲)فانوس *7* نوشته است:سلام اگه اجازه بدن من تو ضیح میدم منظوردوستمون کلمه ع و ص بود که البته در تالار تعریف شده که اگه کسی دورش پرانتز بزاره جمله بطورکامل نوشته میشه که خیلی عالیه مثل الان(علیه السلام)(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)نقل قول:در ضمن باید بگم که به گفته خیلی ها این که ما صرفا از عبارات (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استفاده کنیم کاری ناپسند و بی احترامی هست. RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - دل خسته - ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۲۳ اِ راست می گید من خودم هم نیده بودم ، الآن تصحیحش می کنم. RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - Havbb 110 - ۶/تیر/۹۱ ۱۶:۳۴ گویا مدیران قصد پیگیری ندارند....؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اضافه کردن عبارات احترامی به بخش شکلک ها. - محمود - ۶/تیر/۹۱ ۱۶:۳۸ نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم بیشتر برای این مورد بدرد میخورد که در ابتدا پستمون با یک کلیک داشته باشیمش خیلی خوبه وگرنه وقتی ( ع ) یا ( ص ) رو بدون فاصله از پرانتز بنویسید به این شکل در می اید (علیه السلام) یا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) |