![]() |
|
ساخت سرور raid call - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: ساخت سرور raid call (/thread-17105.html) |
ساخت سرور raid call - محمدجواد - ۸/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۴ سلام راید کال یه نرم افزار انلاین که می شه باهاش به طور گروهی با افراد دیگه صحبت کرد . من دیدم که خیلی برای استفاده های گوناگون از راید کال استفاده می می کنن. به نظرم بد نیست که ما هم یه سرور اختصاصی راید کال برای بیداری اندیشه داشته باشیم و در اونجا به بحث و گفتوگو بپردازیم اگر قبول کردید چنین سیستمی رو راه بندازیم نظر بدید که باشه یا نباشه و دلیل بودنش یا نبودنش هم ذکر کنید اگر همه موافق چنین برنامه ای هستند من اموزش برنامه و راه اندازی سرور رو با کمل میل انجام می دم RE: ساخت سرور raid call - blue.blood - ۹/خرداد/۹۱ ۹:۰۳ Raid Call مثل بازیا ![]() من تو WoW تجربه کردم، جالبه . فقط از نتایج و عوارض احتمالیش در تالار طلاعی ندارم RE: ساخت سرور raid call - sarallah - ۹/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۹ خوب اینطوری که باید بیداری اندیشه رو کم کم تعطیل کنیم! هر کس میاد از یه سایت دیگه میگه به نظرم بهتره اقای mahdi2021 یهفکری بکنند و یه سیستم چت برای تالار قرار بدن RE: ساخت سرور raid call - محمدجواد - ۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۲ اینی که می گم چت نیست دوست من بعضی از بحث ها لازم لازم است صوتی صورت بگیره اصلا خود مدیریت لازم به یک مکان برای هماهنگ کردن مدیران سایت داره در ضمن قرار نیست که همیشه همه بریزن اون جا اگر قرار بشه باشه برای هر قسمت از موضوعات یه جایی می گذاریم برای بحث های مهم و اساسی RE: ساخت سرور raid call - alitalebi - ۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۱ قبلا در این باره به صورت کامل بحث شده و نرم افزارهای مشابه معرفی شده اما اهداف تالار شامل این گونه برنامه ها نمیشه RE: ساخت سرور raid call - محمدجواد - ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۲۵ (۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۱)alitalebi نوشته است: قبلا در این باره به صورت کامل بحث شده و نرم افزارهای مشابه معرفی شده اما اهداف تالار شامل این گونه برنامه ها نمیشهعجب!!!!! با این نرم افزار ها اهداف تالار نابود که نمی شه !!! من گفتم اگه با اینا کار کنیم می تونیم روی بعضی از بحث ها بهتر کار کنیم RE: ساخت سرور raid call - Detector - ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۳:۴۸ (۹/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۹)sarallahe73 نوشته است: خوب اینطوری که باید بیداری اندیشه رو کم کم تعطیل کنیم!هرررکسی نمیتونه بیاد تو سروری که شما ساختی برای ورود به هر سرور تو این برنامه شما باید پسورد اون سرور یا روم رو داشته باشی که ادمین سازنده اون روم به هرکسی بخواد میده تا بذاره بیاد تو بحث از خوبی های ریدکار اینه که هرکسی نمیتونه بیاد تو جمع و خوبیش اینه که از ورود هر گونه اسپم و افراد مزاحم جلوگیری میشه شما هر کسی رو که بخوای راه میدی معمولا هم میگن که سیستم چت برای سایت خیلی سنگینه و اصلا ارزشش رو نداره ولی من با نظر دوستمون آقا محمد جواد موافقم نقل قول: من گفتم اگه با اینا کار کنیم می تونیم روی بعضی از بحث ها بهتر کار کنیمبعضی بحث ها واقعا نیاز به گفت و گوی آنلاین دارن اینطوری هم اون بحث خیلی سریع و مفید پیشرفت میکنه هم این که بگومگو های دونفره تو تالار کم میشه RE: ساخت سرور raid call - sarallah - ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۰:۱۵ منظورشون از اهداف تالار محتواهایی هست که مفت از دست میره. افتاد؟! RE: ساخت سرور raid call - Mitsonary - ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۲:۳۴ (۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۲)محمدجواد نوشته است: اینی که می گم چت نیست دوست من این بینابین هم یه عده قلوه می دن قلوه می گیرن!
به نظر من ضرورتی ندارد همچنین سیستمی! گر شما مایلید می توانید با طرف مقابلتان در نرم افزار های یاهو مسنجر چت کنید! برای اداره ی همچون روم هایی که شما عرض کردید نیازمند یک فرد بیکار هست تا از صبح تا شب این روم را کنترل کند! در صورت کلی معایب این سیستم بیشتر از مزایای آن است! یک عده که قصد خرابکاری و تخریب جلوه ی تالار را دارند می تونند با چند فحش کل این تالار را به سخره بگیرند!![]() کلا کار اشتباهی است! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی! ![]() RE: ساخت سرور raid call - blue.blood - ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۴ ن بینابین هم یه عده قلوه می دن قلوه می گیرن! به نظر من ضرورتی ندارد همچنین سیستمی! گر شما مایلید می توانید با طرف مقابلتان در نرم افزار های یاهو مسنجر چت کنید! برای اداره ی همچون سرور هایی که شما عرض کردید نیازمند یک فرد بیکار هست تا کنترل این سیستم را بر عهده داشته باشد! در صورت کلی معایب این سیستم بیشتر از مزایای آن است! یک عده که قصد خرابکاری و تخریب جلوه ی تالار را دارند می تونند با چند فحش کل این تالار را به سخره بگیرند!![]() خب عزیزم این که کاری نداره ... چندتا از مدیران باید بشن مسوول RAID CALL ، یعنی بگن چه مباحثی نیاز داره ، چه مباحثی نداره ، بعد همه ی افراد که نیاز نیست ار این سیستم استفاده کنن . یه سری افراد که شناخته شده هستن و یا در بحث مورد نظر تخصص دارن، با صلاح دید مدیران و گردانندگان Raid Call ، انتخاب میشن و بحث رو با سرعت بالاتری به سر انجام میرسونن ... من در مجموع با راه اندازی این سیستم موافقم، فقط میگم که به نظارت دقیق احتیاج داره ... تازه ، کلاسسسس هم داره
|