![]() |
|
بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) (/thread-17199.html) |
بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - sarallah - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۰:۰۵ سلام دوستان این هم یه بازی فلش جدیده که بسیار جالب هست موضوع بازی در مورد کرکس نجفی است و شما باید تا میتوانید میکروفون به خوردش بدهید.!![]() ![]() پیشنهاد میکنم حتما ببینید. از این لینک بازی را دانلود کنید و یا مستقیما از این لینک میتوانید بازی را انجام دهید البته پیشنهاد من اینه که حتما دانلود کنید خیلی بهتره و حجمش هم فقط 393 کیلو بایت هست. کپی و بازنشر این بازی در وبلاگ ها و سایت های دیگر هم کاملا بلامانع است ولی اگه خواستید منبع هم درج کنید منبع:www.nasimeentezar.ir هر کس هم رکوردش(امتیازش) رو اینجا بگه بد نیست ![]() اگر هم کسی نظر و یا پیشنهادی داره در همین تاپیک قرار بده RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - aleerz - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۴ آقااین که نمیمیره حال نمیده ![]() ![]() ![]() بابا یه چیزی درست کنید این ... زجر کش شه ما یه ذره حال کنیم ![]() ![]()
RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - sarallah - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۲ (۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۴)aleerz نوشته است: آقااین که نمیمیره حال نمیده چشم انشاءالله در کارهای بعد موارد مدنظر شمارو هم قرار میدیم!
RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - عدالت - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۱۶ به نام خدا واقعا جالب و خنده دار بود ولی کاش انقدر میخورد منفجر میشد خیلی جالبتر میشد. RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - m2kh24 - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۱ سلام خیلی خوب بود کاش می شد نابودش کرد ممنون RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - sarallah - ۱۴/خرداد/۹۱ ۲۰:۳۰ انشاءالله یه بازی دیگه هم تو راهه که اخرش با نابودی این هتاک پست تموم میشه. RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - vahrakan - ۱۵/خرداد/۹۱ ۰:۰۹ سلام بابا این یارو که نمیمیره ...من 1800 امتیاز گرفتم ...اخرشم که شهید شدم ....
RE: بازی فلش بسیار جالب و جذاب پرتاب میکروفون به سوی هتاک! (جدید) - حسنیه - ۱۵/خرداد/۹۱ ۹:۳۵ بسم الله الرحمن الرحیم با احترام به نظر سایرین بازی رایانه ای وقت تلف کردنه.پوچ و بی فایده.چه اویل باشه چه این. امثال این برای سنین پایین خوبه. اول شلیک ، حالا میکروفن .دفعه بعد دسته گل............ در حالی که شخصی که داره بازی میکنه شهید میشه.جالبه!!! |