تالار گفتگوی بیداری اندیشه
فیلم بهاییان در شیراز - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+---- بخش: فرقه های انحرافی (/forum-60.html)
+---- موضوع: فیلم بهاییان در شیراز (/thread-17207.html)

صفحه: 1 2

فیلم بهاییان در شیراز - Amirsaeed - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۴

به نام خدا

نمیدونم واقعا چی بگم ، باور کردن این فیلم برای خودم خیلی سخته !!

تو مملکتی که 400 هزار شهید داده و ...

این فیلم یکی از صبح های جمعه در شهر شیراز است صبحه جمعه که متعلق به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. فیلم تبلیغات بهاییان در شهر شیراز !!!!
AngryAngryAngryAngryدر پی خواب غفلت ماAngryAngry

نمیدونم کی باید از خواب غفلت بیدار شویم
HuhAngry
قابل توجه خودم و دوستانی که ساعت ها وقت میگذاریم و بازی های بچه گانه خود را ادامه دهیم ، ببینیم که دشمن از این غفلت ما چه سواستفاده ای میکند ، ما که ادعا داریم خیلی خوبه که این فیلم رو ببینیم

لینک دانلود مستقیم حجم : 15 MB

RE: فیلم بهاییان در شیراز - TINCHY - ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۱

توی اون کلاس هایی که تشکیل میدن فکر کنم تبلیغ هم بکنن بهاییت رو درست میگم؟

RE: فیلم بهاییان در شیراز - ali-ch - ۱۳/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۹

و قابل توجه عده ای که وجود انحراف در میان جوانانمون رو نفی میکنن و همه شون رو شیعه ی مخلص و مخلص میدونن.

RE: فیلم بهاییان در شیراز - وحید110 - ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۵

گاهی احساس میکنم خود جوانها هم مقصرند
این همه روشن گری میشه در مورد خیلی چیز ها باز یبینیم عده ای در دامش گرفتار میشن .

باور بفرمایید دیگه یه ذره هم عقل خوبه ...
این همه در مورد امثال یمانی نو ظهور و بهاییت و کابالا و ... داره صحبت میشه (هر چند فقط در سطح نت ) باز هم ...

تاریخ پر است از کسانی که مدعی مهدویت به نوعی بوده اند و همه منحرف شدند و خبری نشد . باز هم عبرت نمیگیریم .

گاهی طوری داریم عمل میکنیم انگار مقصر هر کسی هست بجز خود مکلف !

خوب در تحقیق که بسته نیست ....

ان شا الله خداوند همه ما رو از دامهای شیطان حفظ کنه . که اگر لحظه ای به خودمون واگذار بشیم ممکنه هیچ وقت ادم نشیم

RE: فیلم بهاییان در شیراز - black - ۱۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۱۰

(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۵)وحید110 نوشته است:  گاهی احساس میکنم خود جوانها هم مقصرند
این همه روشن گری میشه در مورد خیلی چیز ها باز یبینیم عده ای در دامش گرفتار میشن .

باور بفرمایید دیگه یه ذره هم عقل خوبه ...
این همه در مورد امثال یمانی نو ظهور و بهاییت و کابالا و ... داره صحبت میشه (هر چند فقط در سطح نت ) باز هم ...

تاریخ پر است از کسانی که مدعی مهدویت به نوعی بوده اند و همه منحرف شدند و خبری نشد . باز هم عبرت نمیگیریم .

گاهی طوری داریم عمل میکنیم انگار مقصر هر کسی هست بجز خود مکلف !

خوب در تحقیق که بسته نیست ....

ان شا الله خداوند همه ما رو از دامهای شیطان حفظ کنه . که اگر لحظه ای به خودمون واگذار بشیم ممکنه هیچ وقت ادم نشیم

شاید حرفی که میزنم بی ربط باشه اما یک چیز در تمام ادیان نو ظهور مشترکه:
اعطای آزادی جنسی به جوانان.
مشکلات ازدواج در کشور هم باعث شده جوانان بیشتر به خاطر این مسائل به این ادیان رو بیارند.

RE: فیلم بهاییان در شیراز - شهرام - ۱۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۹

(((بسم الله الرحمن الرحيم)))

دوستان،ببينيد اين بهاييان چگونه دارند ريز كار ميكنن.
احترام به والدين،ارامش و صلح،مشورت،دعا،گذشت و نظم
خوب ببينيد منظورشون رو:
اينها اول به نوجوان ها ميگن به پدر و مادرتان احترام بزاريد(تا اطمينان نوجوان ها رو به دست بيارن)البته قبلا" ،با دادن بوسه به دست اوردنDodgy

بعد ميگن هميشه دنبال ارامش و صلح باشيد(چون ميدونن ، ما با شياطين در حال جنگيم،اين دختر خانوم ها ميگن با شياطين صلح كنيد)Angry
بعد ميگن در كارهاتون با ما مشورت كنيد(تا ما نظر هاي خودمون را به شما تحميل كنيم)Cool
بعد به جاي جنگ با دشمنان اسلام از انها ميگذريم و اونارو ميبخشيم(امريكا و اسرائيل)

و بعد هم يه گروه منظم درست ميكنيم تا اسلام رو تو تنهاترين كشور مسلمان ناب محمدي(ايران)نابود كنيم.

خوب اره ديگه،كارشون خيلي درسته و اگه اين هم جواب نداد،بيشتر به قول خودشون بوسه ميدن تا كارشون حل بشهAngry
لعنت بر شيطان و يارانش

RE: فیلم بهاییان در شیراز - جویای حقیقت - ۱۵/خرداد/۹۱ ۰:۴۴

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
اینکه این سایت چه موضوعات خوب و بدی داره ، که اصلا توش بحثی نیست . چون اصلا مسلمونی که هیچ ، انسانیت توش هیچ مفهومی نداره . البته این رو هم در نظر بگیرین که کسانیکه اینترنت دارن ، ترجیحا از طبقه متوسط به بالای جامعه هستن و خدا رو شکر به نون شب شون محتاج نیستن که آرزوی یه لقمه نون رو داشته باشن . حداقل می تونن از نوع ارزون این غذاها رو تهیه کنن .
اما در مورد صدا و سیما که حرفی نزنیم ، بهتره . یکی از دوستان گفت که اصلا در مورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هیچ برنامه ای پخش نمیشه .
دوست عزیز :
اگه پخش بشه ، مخاطبش چه کسانی هستن ؟ همونایی که تفریحشون شده (ببخشید) خانم بازی و مشروب خوری ؟ نه خیر داداش من . مخاطبش حقیر و امثال ماها هستن . اونا حتی برنامه ی معمولی رو از صدا و سیما نگاه نمیکنن . چرا برسه به این برنامه ها . برنامه ها باید اخلاق اسلامی رو ارائه بدن . باید منش و رفتار امامان معصوم(علیهم السلام) رو ترویج بدن . نه اینکه بیان مستقیما از امامان (علیهم السلام) صحبت کنن . چون کسانیکه تفکرات منحرف دارن ، مطمئنا به این برنامه ها توجه نمیکنن و مسلما برنامه ، مخاطب هم نخواهد داشت . ابتدا اخلاقیات ، انسانیت ، اصول صحیح زندگی و . . . رو از طریق برنامه های جامع نشون بدن ، بعد که مخاطب جذب کردن ، بیان بگن این اصولی که توی برنامه درباره اش صحبت میکنیم ، اصول زندگی اسلامی و شیوه زندگی پیامبران و امامان (علیهم السلام) بوده . باور کنین اینطوری خیلی بهتر جواب میده .
حقیر هم تا حدودی با اون دوستمون که گفتن مشکل اصلی ازدواجه ، موافقم . اکثر فرقه های نوظهور ، آزادی جنسی رو به پیروان خودشون ارائه میدن و چون مشکل جوونا عدم تخلیه صحیح جنسی هستش ، سریعا به این نوع فرقه ها کشیده میشن . همش به جوونا گفتیم که با نامحرم رابطه ی جنسی حرامه . خوب ، روش حلال شدنش رو گفتیم ؟ نه . اگه هم که گفتیم ، اصلا کاری انجام ندادیم . اسلام گفته هر موقع دارین به گناه میفتین ، ازدواج کنین . خوب ، سوال پیش میاد که یه پسری 12 ـ 13 ساله که طالب مسائل جنسی میشه و دوست داره ارتباط داشته باشه ، باید ازدواج کنه ؟ نه . خویشتنداری کنه . حداقل تا 17 ـ 18 سالگی خودش رو نگه داره . احکام اسلامی ، مو لای درزش نمیره . ازدواج موقت رو برای چی گذاشتن ؟ برای اینکه مردان هوسران ، پشت سر هم صیغه کنن ؟ نه خیر جان من . برای جوونایی قرار دادن که توانایی ازدواج ندارن و خویشتن داری هم کردن و ممکنه به گناه بیفتن .
حالا حقیر یه سوال از شما دارم :
اگه با توجه به شرایط بالا ، یه خانمی رو به عقد موقت خودت درآوردی و ازش دعوت کردی بیاد خونه تون و موقعی که خانم خونه اس ، والدین سر برسن ، چه برخوردی باهات میکنن ؟ خیلی شانس بیاری از پدرت کتک نخوری . آخرش میدونین چی بهتون میگه ؟ اگه زن میخواستی ، چرا به خودم نگفتی . ولی مگه شما شرایط ازدواج دائم رو داری ؟ خودم رو میگم ، نه ! نه سربازی رفتم ، نه درسم تموم شده ، نه کاری ، نه خونه ای ، تازه خرجی خودم رو هم از پدرم میگیرم . به نظر شما آیا توانایی ازدواج رو دارم ؟ مسلما نه . اما دارم خویشتن داری میکنم و البته پدرم دراومده !!! اونم تو این وضع جامعه و این وضع لباسها !!! اما یه سِری نمی تونن خودشون رو کنترل کنن . ازدواج موقت انجام بدن بهتره یا قبح زنا شکسته شه ، برن زنا کنن ؟ مسلما اولی بهتره .
بیکاری هم نقش بسیار مهمی در رفتارهای جوونا و خیلی از افراد داره . چون اگه بیکار نباشه ، مسلما وقت نمی کنه دنبال این مزخرفات بره . بزرگترین مشکلی که یقه جوونا و البته حقیر رو هم گرفته ، بیکاری هستش . البته سعی میکنم خودم رو با طراحی ، سرگرم کنم ؛ ولی باز یه جایی از این حالت خسته میشم . الله اعلم . . .
دوستان عزیز :
اول از همه ازتون عذرخواهی میکنم که یه کم بحثم بی مورد بود . دوم اینکه این شوق جوونا برای عضویت در چنین فرقه هایی ، نشان از این داره که ما اصلا هیچ کاری برای اسلام شیعی نکردیم . به اسم دین هر کاری که دلمون خواست انجام دادیم . به اسم دین ، دزدی کردیم ، دروغ گفتیم ، غیبت کردیم ، به همدیگه تهمت زدیم و و و . . . تازه از اون بدتر اینکه ظاهر مذهبی داشتیم و متاسفانه همین باعث شد که به اسلام ضربه بزنیم .
دوستان عزیز :
مصداق گفته هام توی فیلم «زندگی خصوصی» گفته شده بود که متاسفانه جلوش رو گرفتن . توی اینترنت هست . میتونین دانلود کنین . مصداق کسائیکه به اسم دین هر غلطی دلشون خواست کردن و حالا خودشون از جوونای اون موقع بدتر شدن . مطمئن باشین که این فیلم مصداق خیلی از افراد امروزی بود که به شخصیت داستان شباهت داشتن و بهشون توهین شده بود !!!
امیدوارم بهانه تراشی نکرده باشم .
در پناه الله
یا مهدی مدد

RE: فیلم بهاییان در شیراز - Rman - ۱۵/خرداد/۹۱ ۱:۵۴

معمولا تو این فروم تا بحث این چیزا میشه و یه خبر جدید از این گروه ها میاد بیرون اکثرا میریزن وسط و لعنت فرستادن و...
(جمله "هر دم از این باغ بری میرسد" زیاد دیده میشه!!!! Big Grin)

ولی بیایم ایندفعه قضیه رو جور دیگه ای نگاه کنیم!

چه جوری میشه که یه گروه آدم غریبه پاشون رو یه جا میزارن و به سرعت خودشون رو تو دل مردم اون محل جا کنن جوری که مردم محل واسه دیدار بعدی لحظه شماری کنن و روز قبل از اومدنشون جارو و پارو کنن؟!

این افراد از چه شیوه ای استفاده کردن که تونستن چاقو رو و در واقع حس بدبینی یه نوجوون کله شق رو ازش بگیرن؟!(من خودم شیرازیم با "کتسفس" هم کم و بیش آشنایی دارم,کار کمی انجام ندادن البته اگه راس گفته باشن!!!!)

بعضی از دوستان فرمودن "اعطای آزادی جنسی" ,حرف شما کاملا برای کلان شهرهایی مثل تهران,شیراز,اصفهان و... درسته ولی برای دور افتاده ای مثل "کتسفس" جواب نمیده چون فضا هنوز بسته هست,همه همدیگرو میشناسن و در کل نمیشه با این پیشنهاد ها عضو جمع کرد.

ولی مطمئنا عاملی بوده که اون جامعه("کتسفس") از اون بی بهره بوده و این گروه با به ارمغان اوردن اون تونسته نیاز مردم اون منطقه رو برطرف کنه و خودش یه دوست معرفی منه!

حالا سوال اصلی اینه که چه عاملی باعث شده که این گروه بتونه با استفاده یا شایدم سو استفاده از اون مردم یه منطقه رو که خیلی هم غریبه هارو دوست ندارن با خودشون و تفکراتشون همراه کنه؟!

محبت؟!عشق مرزیدن؟!خندوندن؟!پول؟!تعلیم؟!غذا دادن؟!.....نمیدونم.(شما بگید)

سوال مهم تر:

چرا نباید این عوامل از طریق اسلام ارائه بشه یا بهتر بگم از کانال های اسلامی بهشون برسه!

بیاید برای یه بار هم که شده استراتژِی دشمن رو یاد بگیریم,و از اونها علیه خودشون استفاده کنیم.
چه اشکالی داره که از دشمنمون یاد بگیریم(البته خط قرمز ها یادمون نره)؟!
بیاید برای یه بار هم که شده به جای اینکه تمام تلاشمون نابود کردن مستقیم دشمن باشه,به جای اینکه این همه پول الکی هزینه کنیم و تو تموم دانشگاه های کشور کنفرانس های تخریب بهایی برگزار کنیم...با تفکر برترمون,با ابزار کارامدترمون مثل تلوزیون و از زبان اسلام مسائلی رو مطرح کنیم که جامعه تشنه ی شنیدنشون هست.

مسائلی غیر از اون چیزی که تو این سی و اندی سال مطرح کردیم...

RE: فیلم بهاییان در شیراز - Amirsaeed - ۱۶/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۲

(۱۵/خرداد/۹۱ ۱:۵۴)Rman نوشته است:  مسائلی غیر از اون چیزی که تو این سی و اندی سال مطرح کردیم...

منظورتان را متوجه نشدم ، مسائل غیر از اون چیز چیه؟Huh

پاسخ به: فیلم بهاییان در شیراز - ali-0110 - ۲۶/اسفند/۹۲ ۱:۴۱

بسم الله الرحمن الرحيم

امان از دل مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)