![]() |
|
زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +---- بخش: رسانه های بیگانه (/forum-56.html) +---- موضوع: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) (/thread-17455.html) صفحه: 1 2 |
زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - seiied - ۲۱/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۲ بسم الله الرحمن الرحیم با سلام خدمت دوستان مدتی است که یکی از شبکه های ماهواره ای با هدف انتخاب بهترین رقاص به برگزاری مسابقات رقص کمر همت گماشته و بسیاری از ایرانیان،چه داخل ایران و چه خارج از ایران را به این مراسم می کشاند.پسر و دختر و زن و مرد و کودک هم تفاوتی ندارد و هر یک با تحمل هزینه ی فراوان سعی در شرکت در این مسابقه می نمایند. در برنامه ای هم که در سمت خدا برگذار شد جناب ماندگاری نیز با بصیرت و ظرافت به این موضوع البته به طور غیر مستقیم اشاره نمود و با این عبارت که «همه باید در دنس الهی شرکت کنیم» تلنگری به جوانان زد. در صحنه ای از این مسابقه یکی از رقاصان که تقریبا پوشیده بود به هنر نمایی می پرداخت که داور مسابقه (خردادیان) از او پرسید که چرا انقدر پوشیده هستی؟؟ این خانوم نیز پاسخ داد: من به این علت پوشیده هستم که به خانم های با حجاب بگویم که شما نیز می توانید با حجاب برقصید. در پخش و تولید این گونه مسابقات مسلما شیطنتهایی در میان است که نمی توان از آن غافل بود.خطر این موضوع نیز برای خانواده هایی که دارای ماهواره هستند به مراتب بیشتر خواهد بود.نمونه دیگر مسابقه خوانندگی است. این مسابقات سعی در سوق دادن جوانهای ایرنی به این سمت دارد.حال چند سوال پیش میاید: 1.چگونه می شود که یک مرد به مرحله ای برسد که ناموس خویش را در معرض چشمان نا پاک قرار دهد نه تنها برایش مهم نباشد که حتی به این موضوع افتخار نیز کند.؟ 2.هدف از ایجاد چنین شبکه هایی چیست و چرا فقط ایرانی ها می توانند در آن شرکت کنند؟ 3.چگونه است که بسیاری از ایرانیان برای تفریح و خوشگذرانی به این مسائل گرایش پیدا می کنند اما برای امور معنوی خویش هیچ هزینه ای را تقبل نمی کنند؟ از دوستان تقاضا دارم که نظرات خویش را در این مورد بیان کنند تا شیطنت و مضراتی که این نوع برنامه ها ایجاد می کند برای همه آشکار شود. تصاویری از این خانوم رقصنده با حجاب ![]() در صورت صلاح دیدِ مدیران و ناظران تصویر حذف شود ( عکس حذف شد! ) RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - درست پسند - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲ سلام آقای عزیز، دیدار تیره روزی نابینا / عبرت بس است مردم بینا را اگر کسانی در اطراف ما هستند(که اطراف من هم هستند) که پیگیر این نوع قضایایند، با مشاهده اینکه در اثر عدم بینایی تیرهروزند، میتوانیم عبرت نیکو بگیریم. اما، اینکه برویم ببینیم آن چیست که چشمشان را بسته، درست نیست. شما که خود مسلماً طرفدار این قضایا نیستید. پس اینکه داخل این قضایا شدهاید با این قصد بوده تا سر در بیاورید که قضیه از چه قرار است، و بسیار اشتباه است. اگر ما و شما اصلاً به این قضایا محل ندهیم، و اگر کسی را چنین دیدیم سریعاً دوری و بیزاریمان از این قضایا را ابراز کنیم، و دور شویم، زمینه برای کم شدن نفوذ این قضایا فراهم میشود. و ما چنین نکردیم و قبح اینها تا اینجا شکستهاست، و اگر بازهم نکنیم قبح اینها بیشتر میشکند. تنها اگر با دیدن این قضایا قیافهمان شبیه نگهبانان جهنم شود، امید است که دوباره قبح پیدا کند. اینها مانند کار آن آقایی است که با اینکه بسیار طرفدار نظام است، در تلویزیون میگفت: "من یکی از افرادی هستم که خیلی محل رجوع هستم، و مدام از بی بی سی (فارسی) زنگ میزنند تا با من مصاحبه کنند" . کسانی که بی بی سی نگاه میکند که چیزی نمیبیند. اگر حرف خوب هم زدهشود نخواهند شنید. بلکه فقط این کار به آنها اعتبار میدهد. ما نباید به اینها اعتبار بدهیم. RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - seiied - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۱ بسم الله الرحمن الرحیم سلام و متشکر از شما. 1.بنده هیچگاه به این مسائل علاقه ای نداشتم و این شبکه ها را دنبال نمی کنم.این اطلاعات رو یکی از دوستانم به همراه چند عکس به بنده داد و من هم در این تالار مطرح کردم. 2.متوجه نمیشم که منظورتون چیه که باید از عبور کنیم و به اشخاصی که دنبال این مسائل هستند بی محلی کنیم؟پس این اشخاص و خانواده هایشان چگونه از آسیب این تهاجمات در امان باشند اگر همه بخواهیم سکوت کنیم؟ همین تفکرات باعث شده که فرزندان کسانی که 30 سال پیش انقلاب کرده اند امروزه شعار بدهند: استقلال آزادی جمهوری ایرانی. RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - نگار - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۶ اون حجاب تو سر خانم محجبه ی رقاص بخوره آخه!!!! مگه حجاب فقط مو پوشوندن و پوست رو پوشوندنه؟؟؟ نمیدونه آدم چی بگه واقعا!!!!!!!:| RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - AMINI - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۰ (۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲)درست پسند نوشته است: سلام سلام یعنی چی؟ سر در آوردن یعنی چی؟ پای حجاب و محجوبها رو هم دارن به رقص و ابتذال میکشن اونوقت میگید محل ندهیم. دانستن بد نیست. RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - علوم استراتژیک - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۴ این موضوعات عادم عمیقتر به کلمه "جاهلیت" میبره RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - TINCHY - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۰۱ .... کاشکی به من ی جت میدادن میرفتم ساختمون شبکه ی منوتو را با خاک یکسان میکردن با هرکی که توش هست جدی میگم چون چند وقته بعد رفته روی مخم با مستندهای نوسترادانوس.خیلی این مستند را نشان میده اینجاس که یاد ی شعر میفتم (آتیش کافیه.به اندازه داشتیم) RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - seiied - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۰۸ بسم الله الرحمن الرحیم خوب اگر بازم یه شبکه دیگه زدن چی؟؟؟؟ صورت مسئله رو نباید پاک کنیم،باید فرهنگ سازی کنیم که کسی سراغ این شبکه ها سوق داده نشه یا حداقل به این شبکه ها علاقه مند نشه که خدایی نکرده محسور بشه. RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - آوای انتظار - ۲۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۰ سلام متاسفانه این برنامه رقص روی دختر خانوم ها به ویژه نوجوان خیلی تاثیر گذاشته. هر روز ساعت ها وقتشون رو صرف تمرین یه حرکت میکنن ! چه چیزی بدتر از اینکه آرزوی یه نوجوون بشه شرکت تو این برنامه؟! RE: زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one) - درست پسند - ۲۵/خرداد/۹۱ ۶:۳۲ (۲۳/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۰)AMINI نوشته است: یعنی چی؟دانستن؟ شما از عمق کثافت کاری این غربیها یک چیزهایی شنیدهاید. اما وقتی بروید ببینید که چیست، نزدیک این کثافات شدهاید. خداوند میفرماید: "به حدود الهی نزدیک نشوید، و از آن نگذرید." چرا بایست در هر پرتگه مرکب دوانیدن / چه فرجامیست غیر از اوفتادن بد عنانی را زشیطان بدگمان بودن نوید نیک فرجامی است / چو خون در هر رگی باید دواند این بدگمانی را بعد هم، راجع به اعتبار ندادن به آنها: مثال: اگر ما توی تلویزیونمون فیلمهایی که بیحیاترین بازیگران در آن بازی میکنند، و فیلم به تمام هستی ما دهنکجی میکند را نمایش ندهیم، آنها نزد همه مقبولتر و شناختهشدهترند، یا اگر نشان دهیم؟ قضیه ما درجهای از مثال بالاست: اگر کوچکترین سخنی از این قبحشکنیها به میان آوریم(بدون اینکه کاملاً سرخ شویم، رگ گردنمان بزند بیرون، و چشمانمان غضبآلود باشد، در یک کلام بدون اینکه برج زهر مار شویم) آن وقت قبح آن بیشتر میشکند. بنده میگویم باید از تمامی اینها دوری کنید، و هر کسی که دیدید طرف اینهاست رودربایستی نکنید و مثل برج زهرمار نگاهش کنید. اینکار اعتراف به گناه نیست، ولی مانند اعتراف به گناه است. مانند آنچه دکتر عباسی(که همه حرفهایش را قبول ندارم) میگوید، اینها درون ذهن تصویرسازی میشود. همان عکس یک نفر در حال رقصیدن، البته ثابت است، ولی بدتر از ویدیوی برنامه است، زیرا آدم با دیدنش یک لحظه از یک رقص را میبیند، و ذهن به چند روش که خود برای رقصیدن مناسب میداند، آن را تصور میکند. در مورد حرف این مسائل هم چنین است. مثلاً اگر ما هیچ مشکلی از نظر اسلام در جامعهمان نداشتهباشیم، و آنطرف یک کار کثیفتر از این انجام بدهند، باید محل سگ بدهیم؟ یا آنسوی قصه، اگر ما از نظر اسلام در جامعهمان خیلی مشکل داریم، و آنطرف یک کار کمتر از این کثیف انجام بدهند، جای صحبت دارد؟ اینها فرهنگ سازی نیست. فامیلمان که 14 سالش است، یک بازی از دوستش گرفته تا برایش روی کامپیوترش بریزم، میبینم پوستر بازی چند نفر هستند با لباس قبائل وحشی. بهش میگم: "این چه جور بازیایه؟" میگه: "مگه چیه؟" (!!!) نسل جدیدتر، دیگر حتی قبح اینها را هم نمیفهمند. فرهنگسازی اینست که قبحشان نزدمان زیاد باشد. |