![]() |
|
نوشته های نادره افشاری - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: نوشته های نادره افشاری (/thread-17558.html) |
نوشته های نادره افشاری - mahdi jan - ۲۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۵ سلام دوستان گرامی. نمیدونم چطوری حرفمو بزنم! یکی از دوستام که به خدا و قرآن و پیامبران و ائمه و آخرت و.... اعتقاد نداره همیشه سعی میکنه منو منحرف کنه. هرکاری کرد من با حرفاش متقاعد نشدم حالا هم یه سی دی PDF بهم داده گفته بخونمش. این سی دی متن های خیلی زیادی از خانم نادره افشاری هستش که از اول تاریخ اسلام شروع کرده به تهمت و افترا و دروغ نسبت دادن به (نعوذ بالله) خدا و قرآن و پیامبر و.... حالا ازتون میخوام راهنماییم کنین که چطوری جواب شبهات ذهنشو بدم. اگه کتابی چیزی هست بهم معرفی کنین تا بتونم ازش استفاده کنم. اگه بخواین متن هارو واستون میل میکنم(آدرس بدین) امیدوارم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.... ((اللهم عجل لولیک الفرج)) RE: نوشته های نادره افشاری - میلاد.م - ۲۵/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۴ بسم الله . . سلام برادر گرامی... . پیشنهاد های برادرانه من : 1-رابطه خودتون رو با این شخص قطع کنید یا به حد سلام تقلیل دهید. 2-اگر تخصص ندارید (مثل من) اصلا اون متن ها رو نخونید. . . . پی نوشت: با اطلاعات جسته گریخته ای که من (نوعی) دارم اگر چنین مطالبی رو بخونم اعتقاداتم رو از دست میدم..... کار روی این جور مطالب رو به متخصص هاش واگذار کنیم. به محکم کردن اصول عقاید خود بپردازیم. RE: نوشته های نادره افشاری - Agha sayyed - ۲۵/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۹ بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مهدی جان ، همانطور که آقا میلاد هم گفتن بهتر است که رابطه خود را با این بظاهر دوست به حداقل برسانی . قرار نیست که ما مطلبی را جهت بحث گردآوری نماییم و با دیگران بحث نماییم ، حال اینکه خودمان به دلیل کمبود مطالعه دست و پا بسته ایم . بخصوص کسانی که از درب بی منطقی وارد میشوند و تنها و تنها با اهانت و فحاشی و اکاذیب می خواهند حرفشان را به کرسی بنشانند . این نکته را هم فراموش ننما که همنشین بد قطعا تو را به زیر خواهد کشاند . به اراجیف این خانوم افشاری هم توجه نکن و در اولین فرصت آنها را از ذهن و سیستم و هر جای دیگری که نگهداری میکنیشان پاک نما . حیف نیست بجای مطالب خوب و آموزنده چیزی که قطعا بدردت نمیخورد را در ذهن نگه داری . ان شاءالله خداوند همهمان را هدایت نماید . السلام علیکَ یا مولانا یا موسی بن جعفر الکاظم (علیه السلام) اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . RE: نوشته های نادره افشاری - mahdi jan - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۲:۴۱ سلام آقا میلاد و آقا سید. از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم. شاید درست ترین کار این باشه که باهاش قطع رابطه کنم چون اگه دروغ نگم احساس میکنم این نوشته ها داره بتدریج رو منم اثر میذاره... باتشکر فراوان (اللهم عجل لولیک الفرج) RE: نوشته های نادره افشاری - revenger - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۱۵ به نظر شما دوستان این پاک کردن صورت مسئله نیست ![]() امثال این افشاری ها و مشیری ها و... دارن روی مغز بچه های ما کار میکنن بعد ما مثل اب خوردن بگیم رابطه رو باهاش قطع کن دمتون گرم حرفتون مثل اینه که در جنگ ایران و عراق رزمنده های ما بگن:اشکال نداره خرمشهر رو بدیم به صدام بذاریم بیشتر با ما نجنگه ... دوستان اگر برادر خودتان هم بود همینکار رو میکردید؟؟؟؟؟؟ این دجالهای روزگار هیچی نیستند دوست عزیز همش دروغ دورغ و دروغه و اگه میخوای رفیقتو درست کنی و شبهه خودت برطرف بشه برو سراغ تاریخ حقیقتو بخون مطمئن باش چیزی که حسابش پاکه از محاسبه باکی نداره RE: نوشته های نادره افشاری - Moh3eN-QalaM - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۵ این عقب کشیدن همین چیزیه که دشمن از ما می خواد ، دلیلش اینه که ما مطالعه نداریم راه حلش مطالعه است و پرسیدن از کسانی که علم دارن. تو همین فروم تاپیک هایی هست گفته شده بیاید فلان کارو بکنیم فلان حرکتو بکنیم مستند بسازیم کلیپ بسازیم گروه بزنیم ولی هیچکدوم نتیجه نمیده ؟ چرا ؟؟ چون نه مطالعه داریم نه می تونیم نوآوری داشته باشیم. اینم بدونید دفاع کردن خیلی سخت تر از انتقاد و تهمت زدنه ! وظیفه ی ما سنگین تره RE: نوشته های نادره افشاری - yashar1374 - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۶ پاک کردن مسئله هست . درسته ! اما کسی باید به این مسائل جواب بده که خودش مسلط به این باشه . و اگرم دید که طرف نمیخواد به راه بیاد دیگه باید ولش کرد چون حرف زدن با اون بی فایدس . جزء همونایی هستن که خدا چشمشون رو بسته و به قلبشون مهر زده
RE: نوشته های نادره افشاری - mahdi jan - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۳۱ سلام. دوستان من ترسم از اینه که خودمم همین یه ذره اعتقاداتمو از دست بدم... چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ (اللهم عجل لولیک الفرج) RE: نوشته های نادره افشاری - yashar1374 - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۳۴ (۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۵)Moh3eN-QalaM نوشته است: این عقب کشیدن همین چیزیه که دشمن از ما می خواد ، دلیلش اینه که ما مطالعه نداریم من با نظر شما کاملا موافق هستم . مطالعموم ( به خصوص من ) خیلی کمه و این باعث شده تا این تالار پر بشه از مطالب کم ارزش ! البته نمیخوام بگم که شما ( یعنی هممون )نباید بدون مطالعه مطلب بفرستید . اما اگه کاربران کمی بیشتر مطالعه کنن ( به خصوص من ) اونوقت تالارِ گردن کلفتی میشه و همچنین ما ![]() منم این ترس رو تو دلم دارم . اما با انجام دادن کارهای اصلی ( مثل نماز ) و به خصوص کار های فرعی ( مثل سوره آیتالکرسی خوندن بعد از نماز یا همیشه از خدا تشکر کردن ) یواش یواش ( خیـــــــــــــــــــلی آروم البته برای من ) ایمانم رو دارم تقویت میکن . البته یه اتفاقات کوچیکی میفته که به خاطر اون از دست خدا ناراحت میشم !!!!!!!!!!! خیلی از این اخلاقم میترسم ! و بعد از آروم شدنم میبینم که چقدر احمق بودم که از دست خدا ناراحت شده بودم ![]() ![]() برای ایمانم دعا کنید
RE: نوشته های نادره افشاری - revenger - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۴۲ (۱۴/تیر/۹۱ ۱۳:۳۱)mahdi jan نوشته است: سلام. یه استادی داشتیم میگفت اعتقادی که از پدرت بهت به ارث برسه بدرد عمه ت میخوره و اون دنیا هیچ ارزشی نداره اصلا شاید اون راست بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه شما دنبال حقیقت نیستی؟؟ اگه دنبال حقیقت هستی پس دنبالش بگرد و چه به نفعت باشه چه به ضررت ضمنا تو این راه نترس چون خدا خودش راه رو به ادم نشون میده اگه راه تو حق باشه که هست خودت به مقصد میرسی همونطور که خیلی ها به راه رسیدند ولی این راه یه سری چیزا رو باید رعایت کنی و اون اینه که هیچوقت نذاری شبهات روی هم جمع بشه و بعد از پاسخ دادن هر شبهه سراغ بعدی برو و به هیچ وجه نذار هیچ شبهه ای بی پاسخ بمونه برات چون در اینصورت خطرناک میشه. مسیر خطرناکیه ولی ارزشمند حتی اگه دوستت رو قانع نکردی در برابرش نسبت به حقانیت دینت یقین پیدا میکنی. ضمنا اینکار رو فقط برای رضای خدا انجام بده نه برای کل کل و رو کم کنی موفق باشی یاعلی |