![]() |
|
گروه انصار المهدی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: گروه انصار المهدی (/thread-17586.html) |
گروه انصار المهدی - mahdi14 - ۲۶/خرداد/۹۱ ۲۰:۴۶ سلام خدمت همه ی دوستان عزیز ماه هاست که در فکر گروهی برای امام زمان هستم که با همکاری هم افکار و گفتارمون رو به عمل تبدیل کنیم به قول آقا علی ، عمل تنها کار ساز نیست باید به خدا هم توکل کرد به میمنت کارهای خیری که قراره انجام بشه اسم این گروه رو " انصار المهدی " میذارم . این گروه زیر مجموعه ی بیداری اندیشه خواهد بود اهداف گروه : 1: ساخت نماهنگ های جذاب و زیبا از دعاهای معروف 2: ترجمه مطالب مفید 3: ایجاد مطالب مفید در رشته های مختلف 4: خود سازی ( اسم در کار ها ثبت نمیشه ) 5: انتشار در صحنه ی بین المللی شاید بگید این کارا از ما بر نمیاد ولی اگه همچین فکری به ذهنتون زده بدونید که این کار شیطانه دوست داره همه رو نا امید کنه تا کار های خودش رو پیش ببره سخته ؟ این سوال خیلی از کسایی که تو این تالار هستن بله سخته و چند نفر آدم پایه میخواد حالا اگه واقعا دغدغه ی کار امام زمانی دارید بسم الله ولی قبلش یه کار مهم باید انجام بدیم نیت خودمون رو خالص کنیم ( خالص خالص) کار های این گروه به علت امتحانات و کنکور از 15 تیر شروع میشه اگه فقط من یه نفر هم باشم این کار رو ( به سخخخخخخخخخخخختی هم که شده ) انجام میدم ، ولی بیاید در کنار هم کار کنیم تا شاید امام زمان یه نگاهی هم به ما انداخت .![]() دور نما : کارهای این گروه بیشتر در اشاعه ی فرهنگ اسلامی و شیعی خواهد بود مثلا: فکر کنید مناجات زیبای امام زمان به صورت نماهنگی در بیاد ( مولای یا مولای ) چه قدر در طرف مقابل تأثیر خواهد گذاشت! و انشاءالله که امام زمان این کار رو ازمون قبول کنن چه افرادی برای این گروه مفید خواهند بود : 1: مفید ترین افراد گروه مترجمان ( مخصوصا به زبان انگلیسی و عربی ) 2: و منتاژکارها 3: و گرافیست ها هستن 4: هر کس میبینه میتونی کاری برای این گروه انجام بده عضو بشه و کاری که میتونه انجام بده رو بنویسه [b]هر کی موافقه :[/i] [b]بسم الله[/i] RE: گروه انصار المهدی - m.hossein - ۵/تیر/۹۱ ۲۱:۵۲ حاضر به همکاری هستم بالاخره یه استعدادی دارم دیگر؟!
RE: گروه انصار المهدی - Ali_313 - ۶/تیر/۹۱ ۲:۵۶ من هستم! آرشیو عظیمی از نماهنگ های حزب الله لبنان دارم که فکر کنم بدردتون بخوره! RE: گروه انصار المهدی - mahdi14 - ۶/تیر/۹۱ ۱۳:۲۶ ممنون از حضورتون میخواستم کاری رو شروع کنم که با اومدن شما به شور میذارم ... کارهای ما فقط به یاری امام زمان و خداوند بزرگ به نتیجه میرسن ، اما پشت این کارا هم باید مدیریت خوبی بشه !! با یاری خدا شروع می کنیم... کارای امام زمانی خیلی زیاد هستن ولی باید دید کدومشون تأثیر بیشتری روی افراد میذاره ... چندتا پیشنهاد دارم : 1- تصویری کردن دعای زیبای جامعه ی کبیره 2- مناجات امام علی (علیه السلام) 3- مستند سازی در باره ی یکی از شهدا ( مخصوصا بزرگان ) همه ی این کارا کارای بزرگ و با ارزشی هستن و نیاز به کمی وقت گذاشتن دارن ... اگه شما هم پیشنهاداتی دارید مطرح کنید تا انشاءالله هدف اولین کارمون رو مشخص کنیم و ..... یا علی RE: گروه انصار المهدی - mahdi14 - ۱۰/تیر/۹۱ ۲۰:۴۴ لطفا نظارتتون رو بگید برای شروع به همکاری شما نیاز دارم RE: گروه انصار المهدی - taban - ۱۰/تیر/۹۱ ۲۳:۱۹ سلام من هم هستم میتونم میکس کار کنم وسایت بسازم با هکر و ویروس....آخرین کارمون هم سوم شعبان بود شب نیمه شعبان هم منتظر سایت های وهابی باشید گرافیکی هم کم وبیش میتونم RE: گروه انصار المهدی - mahdi14 - ۱۳/تیر/۹۱ ۱۸:۰۰ سلام خدمت دوستان به امید خدا اولین فعالیت این گروه رو با یکی از شهدا شروع می کنیم خلاصه فعالیت : در این فعالیت ، ما به امید فضل الهی میخوایم کتاب یکی از شهدای بزرگ دفاع مقدسمون رو صوتی کنیم . برای این منظور نیاز به کاراکتر های متفاوتی داریم . کتابی در مورد خاطرات این بزرگوار منتشر گردیده . شاید اون کتاب رو خونده باشید. اسم کتاب: خاک ای نرم کوشک ؛ هست و شهیدی که ممیشود نیز ، شهید بزرگوار ، اوستا عبدالحسین برونسی است . فرمایشات مقام معظم رهبری : - الان چند سالی است ، که کتاب هایی درباره ی سرداران و فرماندهان باب شده و می نویسند ، بنده هم مشتری این کتاب ها هستم و می خوانم ، بعضی از این ها را من خودم از نزدیک می شناختم ، آنچه در باره شان نوشته شده ، روایت های صادقانه و بسیار تکان دهنده است - این هم حالا آدم می تواند کم و بیش تشخیص بدهد که کدام مبالغه آمیز است و کدام صادقانه است - آدم میبیند برخی از این شخصیت های برجسته ، حتی در لباس یک کارگر به میدان جنگ آمده اند ؛ این اوستا عبدالحسین برونسی ، قبل از انقلاب یک بنا بود و با بنده هم مرتبط بود ؛ شرح حالش را نوشته اند ، من توصیه می کنم و واقعا دوست می دارم شماها بخوانید ؛ اسم این کتاب ، خاک های نرم کوشک است . از فرمایشات مقام معظم رهبری در مجمع فیلم سازان و کارگردانان سینما و تلوزیون 1385/3/26 به امید این که ، مقام معظم رهبری نیز این فایل صوتی ناچیز ما را ؛ بشنوند و ما را دعا فرمایند چیکار باید کنیم ؟ لطفا کسایی که میتونن این کار رو انجام بدن ( از دست ناتوان ما مطمئنا بر نمیاد ، باید حتما نظر خاص خدا و امام زمان باشه) حضورتون رو اعلام کنید تا بقیه کارها رو به امید خدا پیش ببریم . منتظر دوستان عزیزم هستم . حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یار متون باشن RE: گروه انصار المهدی - m.hossein - ۱۳/تیر/۹۱ ۲۱:۲۸ ما آماده ایم باید از کجا شروع کنیم RE: گروه انصار المهدی - mahdi14 - ۱۳/تیر/۹۱ ۲۲:۳۹ عالیه به چندتا کاراکتر نیاز داریم که براتون مینویسم : 1- عبدالحسین برونسی 2- مجید اخوان ( دوست و عاشق برونسی ) 3- معصومه ی سبک خیز (همسر حاجی برونسی) 4- حجت الاسلام محمد رضا رضایی 5- کاظم حسینی 6- ابوالحسن برونسی(پسر بزرگ شهید برونسی) 7- حمید خلخالی 8- ماشالله شاه مرادی 9-سید حسن مرتضوی 10-علی اکبر محمدی پویا 11- محمد حسن شعبانی 12-عباس تیموری بسم الله هر کی هر شخصیت رو انتخاب کرد بهش یه تیکه از متن رو میدم تا ببینم انشالله اگه خوب باشه شروع کنیم یا علی RE: گروه انصار المهدی - Moh3eN-QalaM - ۱۳/تیر/۹۱ ۲۳:۴۸ خیلی خوبه امیدوارم به نتیجه برسه این کار ، من بیان و لحن خوبی ندارم نمی تونم گوینده باشم. ولی تو زمینه های دیگه حاضرم کمک کنم |