![]() |
|
بازی مخوف wonderbook:book of spells - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: بازی مخوف wonderbook:book of spells (/thread-18778.html) |
بازی مخوف wonderbook:book of spells - Zegile - ۲/مرداد/۹۱ ۹:۳۵ بسم الله الرحمن الرحیم دیدم بحث بازی توی تالار خشک و بی روح شده با گذاشتن این مطلب هم دوباره پررنگ میشه و هم مو برتنتان سیخ میشود. عنوانی که بسیاری ازطرفداران سری کتاب های هری پاتر(ازجمله خودم)بادیدن آن درنمایشگاهE3به وجدآمدند. برای استفاده ازwonder book نیازبهPs move و ps eye دارید.(مخصوص PS3) در این کتاب شما الفاظ جادویی مختلف را یاد میگیرید وباچوب جادویی خود(ps move)در داستانها شرکت می کنید. هرفصل این بازی به بازیکن مهارت هایی برای تبدیل شدن به یک جادوگر بامهارت را می آموزد. wonderbook پاییز امسال منتشر می شود. این بازی تهشه ینی آخر mind کنترله.حس جادوگر شدن. ![]() به نظر میاد به خوبی ازش استقبال بشه. وای خدا خودت کمک کن تا منتشر نشه انشاالله RE: بازی مخوف wonderbook:book of spells - عدالت - ۲/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۸ به نام خدا این اتفاقات خیلی وقته در بازیها افتاده و در اکثر بازیها متاسفانه نمادهای شیطانی و فراماسونی به وفور دیده میشه که در خیلی از آنها پیروان شر دارای این نمادها هستند و در خیلی دیگر طرف خیر دارای این نمادها میباشد. RE: بازی مخوف wonderbook:book of spells - Moh3eN-QalaM - ۸/مرداد/۹۱ ۱:۰۶ تا اسم بازی میاد تو تالار یاد اون بازی نجس می افتم ![]() ![]() اسمش یادم نیست 1ساعت بازی کردم 3روز سردرد داشتم ![]() هر نماد و مناسکی بگی توش بود
RE: بازی مخوف wonderbook:book of spells - ali.ashkan - ۹/مرداد/۹۱ ۱:۲۷ بنده خودم شدیدا طرفدار گیم هستم و اخبارشا شدید دنبال میکنم... چند وقت پیش خبر جالبی خوندم که میگفت سرمایه گذاران هالیوود وارد دنیای گیم میشوند!!!! ![]() دیگه همه فک کنم منظورما فهمیدن
RE: بازی مخوف wonderbook:book of spells - TINCHY - ۹/مرداد/۹۱ ۱:۳۷ (۲/مرداد/۹۱ ۹:۳۵)Zegile نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماین دیگه آخرتشه زودتر میگفتید امروز ایکس باکسمو فروختم
RE: بازی مخوف wonderbook:book of spells - Zegile - ۹/مرداد/۹۱ ۱۶:۲۹ (۹/مرداد/۹۱ ۱:۳۷)TINCHY نوشته است:من یه هفتس این تایپیکو زدم(۲/مرداد/۹۱ ۹:۳۵)Zegile نوشته است:
RE: بازی مخوف wonderbook:book of spells - persia - ۱۷/مرداد/۹۱ ۱:۱۰ (۲/مرداد/۹۱ ۹:۳۵)Zegile نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمشما هنوز نمیدونی که PS move مال شرکت سونی و از لوازم جانبی پلی استیشن 3 هست و کینکت از لوازم جانبی Xbox و ساخت شرکت ماکروسافت هست و این دو به جز کاری که انجام میدن هیچ ربطی به هم ندارن! در ضمن من مشکل خاصی نمیبینم توی این (۹/مرداد/۹۱ ۱:۳۷)TINCHY نوشته است:ماله Ps3 هست نه xbox(۲/مرداد/۹۱ ۹:۳۵)Zegile نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماین دیگه آخرتشه (۹/مرداد/۹۱ ۱:۲۷)ali.ashkan نوشته است: بنده خودم شدیدا طرفدار گیم هستم و اخبارشا شدید دنبال میکنم... خیلی وقته که شدند منتها علنی نبوده زیاد... مگه همین Warner Bros کلی بازی شاهکار نظیر Batman Arkam City و Lord of rings:war in north نساخته؟ (۲/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۸)عدالت نوشته است: به نام خدا همه برای منححرف کردن ذهن از موضوع اصل هست وگرنه به فرض که یه سری نماد توی بازی باشه که چی؟ |