تالار گفتگوی بیداری اندیشه
طرح تجلیل از بانوان محجب توسط نیروی انتظامی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: فروع دین (/forum-75.html)
+---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html)
+---- موضوع: طرح تجلیل از بانوان محجب توسط نیروی انتظامی (/thread-18910.html)

طرح تجلیل از بانوان محجب توسط نیروی انتظامی - فاطمه خانم - ۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۸

تصاویر: اجرای طرح تجلیل از بانوان باحجاب
گرگان ـ خبرگزاری مهر: اجرای طرح تقدیر و تجلیل از بانوان محجبه عصر چهارشنبه توسط پرسنل نیروی انتظامی استان گلستان برگزار شد.

کد خبر:
۲۶۰۷۳۸

تاریخ انتشار:
۰۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۲

[تصویر: 176799_610.jpg]

[تصویر: 176800_383.jpg]

[تصویر: 176801_840.jpg]

[تصویر: 176802_234.jpg]

[تصویر: 176804_466.jpg]

[تصویر: 176805_329.jpg]

[تصویر: 176803_225.jpg]

[تصویر: 176806_185.jpg]

[تصویر: 176807_632.jpg]

[تصویر: 176808_197.jpg]

[تصویر: 176809_122.jpg]

[تصویر: 176810_829.jpg]

RE: طرح تجلیل از بانوان محجب توسط نیروی انتظامی - Mohammad Trust - ۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۸

این روش خوبیه ، اگه قطع نشه.

البته فکر های دیگه ای هم هست. من یه مدت توی فکر بودم که به خانم هایی که حجاب درستی ندارند ، بیان چادر هدیه بدن. چادر سیاه هم نه ، چادر نماز. شاید تاثیر داشته باشه. البته هزینه هم داره. فرهنگ سازی هم هزینه میخواد.

RE: طرح تجلیل از بانوان محجب توسط نیروی انتظامی - بچه شیعه - ۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۲۶

البته ما که تو عکسایی دوم و یکی مونده به آخر نفهمیدیم دارن از کی تجلیل میکنن...!

RE: طرح تجلیل از بانوان محجب توسط نیروی انتظامی - Agha sayyed - ۶/مرداد/۹۱ ۱۱:۴۰

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام)

(۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۲۶)بچه شیعه نوشته است:  البته ما که تو عکسایی دوم و یکی مونده به آخر نفهمیدیم دارن از کی تجلیل میکنن...!

شاید بهترین حرکت در عکس دوم باشد .
وقتی به مادر آنهم در مقابل چشمان دخترش گلی داد میشود ، بهترین امر به معروف خواهد بود .
شاید با همین حرکت دختر تلنگری بخورد و ارزش حجابش را بداند و صد البت قدر وجود پاک و معصوم خود را .
چقدر دیر این حرکات انجام گرفت .
هیچگاه زور و بازو نمیتواند در هیچ نهی از منکری جای کلام و صحبت دوستانه و آرام را بگیرد .
قطعا برگزاری کلاسهای امر به معروف و نهی از منکر برای عاملین آن (نیروی انتظامی) با محوریت رفتار و کردارهای معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) ، بسیار مثمر ثمرتر خواهد بود .
ان شاءالله که اینگونه طرح ها جامعتر برگزار گردند .

(۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۸)Mohammad Trust نوشته است:  این روش خوبیه ، اگه قطع نشه.

البته فکر های دیگه ای هم هست. من یه مدت توی فکر بودم که به خانم هایی که حجاب درستی ندارند ، بیان چادر هدیه بدن. چادر سیاه هم نه ، چادر نماز. شاید تاثیر داشته باشه. البته هزینه هم داره. فرهنگ سازی هم هزینه میخواد.

محمد عزیز طرح خیلی خوبی دادند . حتما به سیستم نظرسنجی نیروی انتظامی خبر دهید .
فراموش نکنیم که هزینه برای ایمن نگاه داشتن هرچیزی خود سرمایه ای عظیم است تا آن ،از بین نرود .اگر با اینگونه رفتارها بتوانیم دختران و زنان مسلمان ایران زمین را به حقیقت وجودی خود آشنا نماییم قطعا بسیاری از مشکلات درامر ازدواج ، رفتارهای اجتماعی و ... حل خواهند شد و جلوی معضلاتی همچون دوستی ها و معاشرتهای ناپسند و غیر دینی گرفته خواهند شد .

سلام بر ماه خدا ، رمضان
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .