تالار گفتگوی بیداری اندیشه
برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html)
+--- موضوع: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون (/thread-19958.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - PHPsource - ۷/شهریور/۹۱ ۱۱:۰۹

با سلام و درود به همه سروران و برادران گرامي.

مبحثي رو كه مدتها دنبال مي كردم و نتايج جالبي رسيدم، و اينكه حس مي كنم بايد گفته بشه تا جامعه اسلامي آگاه بشه.

مبحث رو با ذكر چند سوال بيان مي كنم :

چرا شركت اپل در طي فقط چند سال ، تبديل به غول دنياي تكنولوژي شد.

چرا چرا بزرگمرادان و خاندان هاي آمريكايي و كل دنيا فقط از گوشي آيفون استفاده مي كنند.

چرا مارك سيب گاز خورده بايد باشد.

چرا دولتمرادان ايران تمامي رييس و روئساي شركت هاي بزرگ رو به اپل آورده اند.

پس مطمئن باشيد كه اين شياطين اين گوشي رو تا ظهور دولت يار جز اولين گوشي دنيا شناخته مي شه چون خودشون مي خوان.

جواب ها رو به عهده خودتون مي زارم و با قي مسائل رو عنوان مي كنم. اپل آيفون در طي چند سال گذشته تبديل به گوشي 1 دنيا شده و كاربران بسيار وفا داري داره كه حاضر هستند هر قيمتي رو براي داشتن اين گوشي شيطاني پرداخت كنند.

اولا رييس اين شركت استو جابز كه يكي از معمار هاي در تكنولوژي نوين هست كه متاسفانه در سايت مطلبي در رابطه با ايشون يافت نكردم. با تحقيقاتي كه انجام دادم متوجه شدم 1 چرا سيب گاز خورده آرم اصلي اين شركت هست! اين دقيقا همان سيبي بود كه حوا به آن گاز زد و از بهشت رانده شد ! لطفا كمي تفكر كنيد !
خود بنده وقتي كه گوشي رو خريداري كردم دو عد كاتلوگ موجود در آن يك به زبان عبري يهودي و دو انگليسي بود كه نشان از تكنولوژي خود ماسونهاست و ساخت آنهاست. 3 آيكن نرم افزار اپ استور و يا فروشگاه به شكل پرگار مي باشد كه خودتون گونيا و پرگار رو اطلاع داريد. 4 سرويس بك آپ گيري معروف آي كلود اپل و مستقيما با كمترين سرعت اينترنت طي چند ثانيه با سرعت كم تمامي ديتاي گوشي را به سرور آي كلود كه مستيقما وابسته به سرويس هاي ماسونهاست انتقال مي دهد. تكنولوژي كه خودمان اطلاع داريم ولي با با اين حال با گوشي رو دولتمرادان ما تهيه مي كنند و با افتخار استفاده مي كنند.

از سروران و برادران تقاضا مندم كه اين موضوع رو دنبال كنند و يا اگر اطلاعاتي در اين رابطه دارند حتما به اشتراك بگذارند و عذر خواهي مي كنم اگر نتوانستم مطالب رو دقيق عنوان كنم.

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - black - ۷/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۳

چرا هر کسی تو جایی تو دنیا غیر از ایران چیزی رو اختراع کنه یا یه شرکت بزرگ رو پایه گذاری کنه شیطانیه؟
چرا به هر چی که میرسیم اول از خودمون میپرسیم ماسونیه یا نه؟
چرا ضعف های خودمون رو با بهانه ماسون و اینجور چیزا میپوشونیم؟
حتما دولتمردان باید از اون گوشی قشنگای ایران استفاده کنند؟ البته این روزا بچه مایه دارهم شدن دولتمردانWink.
پس مطمئن باشید با این توهم بافی ها فقط ظهور امام زمان رو به تاخیر میندازیم.
بهتره عمل کرد
نه بهانه بتراشیم

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - revenger - ۷/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۸

کاری به ماسونی بودن و ... ندارم اما لوگوش جالبه

سیب گاز زده میتونه نمادی باشه از طمع ورزی

البته تکنولوژی برای افراد بی جنبه دقیقا مثل همون سیب گاز زده ای بود که ادم رو از بهشت بیرون کرد

یه نگاهی به امار بندازید انسان داره کم کم از زمین هم بیرون میشه و به اینترنت ملحق میشه

پس چه اپل چه هر شرکت دیگه ای خواسته یا ناخواسته دارند نقش همون سیبی رو بازی میکنن که ادم رو از بهشت دور کرد...

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - علائم ظهور - ۷/شهریور/۹۱ ۱۵:۵۸

نقل قول:برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون
خدا وکیلی این عنوان رو خودتون می خونید انتظار دارید چی ببینید؟

من فکر کردم تحقیقات گسترده ای انجام دادید و یک پروژه خاصی پیدا کردید. ولی در کل یکسری حدسها و سوالات رو مطرح کردید که چند باری هم قبلا گوشه کنار گفته شده بود

گوشی اپل؟
اپل قبل از اینکه شما به دنیا بیاید، پایه گذاری شده. یعنی در 1976 و اصلا ربطی هم به گوشی نداشته

مدتها روی سیستم های شخصی (pc) و سپس لپ تاپ سرمایه گذاری کرده و تا جایی که من اطلاع دارم، تنها سیستمی در دنیا بوده که هم اغلب سخت افزارها توسط این شرکت ساخت و مونتاژ میشده و هم سیستم عامل و هم نرم افزارها
یعنی یک سیستم واحد و یکپارچه تولید میکردن

اینکه در ایران این سیستم ها خیلی استفاده نمیشده دلیلی بر این نیست که این شرکت در جهان مهم نبوده. کمی در سایتهای فارسی و انگلیسی جستجو کنید تا عظمت این شرکت قبل از تولید گوشی ها دستتون بیاد

اما در مورد سیب گاز زده!!!
در مورد بحث درخت یا میوه ممنوعه که بین یهودیان و مسیحیان هم مثل مسلمانان اختلاف نظر هست که چی بوده

ضمنا این شرکت در همان اوایل که کوچک بود و آوازه و قدرتی نداشت، لوگوی اصلیش مشخص کرده که منظور از سیب چیست:
Apple's first logo, designed by Ron Wayne, depicts Sir Isaac Newton sitting under an apple tree.

Almost immediately, though, this was replaced by Rob Janoff's "rainbow Apple", the now-familiar rainbow-colored silhouette of an apple with a bite taken out of it. Janoff presented Jobs with several different monochromatic themes for the "bitten" logo, and Jobs immediately took a liking to it. While Jobs liked the logo, he insisted it be in color to humanize the company.[165][166] The Apple logo was designed with a bite so that it would not be recognized as another fruit. The colored stripes were conceived to make the logo more accessible, and to represent the fact the Apple II could generate graphics in color.[167]

[تصویر: Apple_first_logo.png]

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - دل خسته - ۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۳

سلام
خوب مگر نیوتون بنده خدا سیب که خورد توی سرش گازش زد؟من که شنیدم رفت توی فکر.
من با دوستمون (شروع کننده مبحث) موافقم تا حدودی ، در کنار این مباحث شنیده بودم استیو جابز هم وهابی زاده بوده و ضد شیعه.
در جواب کسانی که می پرسند چرا به شرکت های بزرگ گیر میدید ، باید بگم که وقتی یک چیز در محیط فساد رشد می کنه ، اولین تفمر باید نسبت به اون ، تفکر فساد باشه ، شبیه زنی که در خانواده فاسد رشد کرده باشه.

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - PHPsource - ۷/شهریور/۹۱ ۱۷:۲۳

جناب آقاي علائم ظهور شما استاد ، اگر امكان داره بگيد كه چرا كاتالوگ توي گوشي به زبان يهودي يا عبري هست و اينكه اگر گفتم شركت اپل و به ايفون اشاره كردم اين بود كه فقط به گوشيش اشاره كنم نه اينكه برم بگم مك بوك پرو اپل چه ريز پردازنده اي داره !!! لطفا سوالات رو يك تفكر كنيد نه اينكه كور كورانه جواب بديد.

سوال من اين بود چرا اپل پيشتاز هست !! چرا فقط مايه دارها مي تونن بخرن چرا فقط قشر مرفه !!! چرا لوگو بايد سيب گاز زده باشه !!! چرا بك گراند اپل سيب و مار اومو كه دورش حلقه زده هست !!! با اين تفاصير فكر كنم متوجه شده باشيد منظور خودم چي هست.
چرا بايد سرويس بك آپ گيري اپل همون اي كلود با كند ترين سرعت اينترنت ايران حجيم ترين ديتاي گوش عكس و فيلم و اس ام اس رو در عرض فقط چند ثانيه بتونه راحت انتقال بده به سرور هاي موساد !!!! حالا متوجه شديد منظورم رو يا بازم بگم!!!!

و اينكه جناب آقاي black كه فرموديد : با این توهم بافی ها فقط ظهور امام زمان رو به تاخیر میندازیم.!! يكم تعقل كن بعد بيان كن.

اصلا من كلا اشتباه كردم تو اين تالار سوال پرسيدم گفتم ديدگاهمو كه خودم با تعاريفي كه شنيدم بيان كنم ظاهرا بدتر شما آقاي علائم ظهور جبهه گيري كرديد شما كه كاربر بالاتر هستيد بعيده اينطور جواب من رو بديد.

سروران گرامي من خواستم وارد اين راه بشم ولي ظاهرا خيلي ها استاد تر از من هستند.

فقط اينو بگم ندارم بجز ديدنش آرزويي.

يارب فرج امام ما را برسان ياحق. خدا نگه دار

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - aleerz - ۷/شهریور/۹۱ ۱۷:۵۸

سلام.........
این که تو کاتالوگ زبان عبری هست دلیلی محکم بر اسرائیلی بودن نیست........مگه هر کاتالوگی که فارسی داره دلیل بر ایرانی بودنه...؟؟
کی گفته اپل فقط پیشتازه.......اگه اپل واقعا پیشتاز بود....الان بیشتر آدما سیستم عامل اپل داشتند نه ویندوز......
اینکه فقط مایه دارها میتونن بخرن دلیلش واضحه......چون خوبه......سامسونگ اس3 هم نمی تونن همه بخرن....
چرا بايد سرويس بك آپ گيري اپل همون اي كلود با كند ترين سرعت اينترنت ايران حجيم ترين ديتاي گوش عكس و فيلم و اس ام اس رو در عرض فقط چند ثانيه بتونه راحت انتقال بده به سرور هاي موساد !!!! حالا متوجه شديد منظورم رو يا بازم بگم!!!!
در این مورد نظری ندارم......فقط اینکه سندتون لطفا.....؟؟Dodgy

ولی درمورد لوگو باهاتون موافقم......یه کم مشکوکه......Angel

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - revenger - ۷/شهریور/۹۱ ۱۹:۰۰

دوستان من از امروز می ترسیدم

می ترسیدم روزی برسه که چیزی واقعا صهیونی و مشکوک باشه و کسی که اونو مطرح کنه به توهم توطئه متهم بشه

واقعا این قضایا برای ما لوس شد و این دقیقا همون چیزی بود که دشمن میخواست و من از ته دل بهش تبریک میکنم چون موفق شد

یه نگاه به تالار بندازید

یه زمانی با کثرت فراوان مقالات در زمینه دشمن شناسی و صعنت سینما داشتیم ولی امروز همون کسایی که چنین مطالبی رو میزدن شدن دشمن این قضیه و بسیار مطالب در این زمینه کاهش پیدا کرده

نمیگم دوباره مثل قبل قضیه رو شور کنیم ولی به نظرم هر چیز جای خودش

این اپل هرچی نداشته باشه بدبخت کننده واقعیه
من برای اثبات بد بودنش نماد نمیارم بلکه میگم فراماسونریه چون اولا تجمل گرایی رو تو جامعه رواج میده
دوما اصلا معلوم نیست چه بلایی سر اطلاعات مخاطب میاره و واقعا خطرناکه
سوما که کل این سرگرمی ها مشکوکه چون ما تو کشوری هستیم که کوچک ترین قطعات صنعتی مورد نیاز تحریمه ولی گوشی اپل امریکایی مدل روز به راحتی تو شهرستان ها گیر میاد

حالا اگه از نظر شما این محصول مشکوک نیست مشکل از خوش بینی شما عزیزانهBig Grin
درکل حواستون جمع باشه سرمون کلاه نرهWink

خیلی دوستتون دارم

یاعلی

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - عدالت - ۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۲

به نام خدا
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مدتها بود که نکته ای به شدت باعث مشغول شدن ذهنم شده بود و آن اتفاقی بود که در این تاپیک افتاد و متاسفانه در تاپیکهای دیگر هم به یک روال آرام آرام تبدیل میشود و متاسفانه باعث ترک فروم توسط خیلیها میشود به همین دلیل گفتم این نکته را با شما دوستان هم در میان بگذارم. با تشکر از دوست جدید و متاسفانه زود از جمع ما رفته
PHPsource
و دوست عزیز
revenger
عزیز. متاسفانه بعضی از کاربران با بعضی انتقادهای افراطی به هر موضوعی به صورت تمسخر آمیز برخورد میکنند و سبب رنجش بعضی از دوستان میشوند که نمونه اش هم در همین تاپیک مشخص است. اتفاقا دوستمان
PHPsource
به مطلب بسیار درست و ریزی دقت کرده بود که در این فروم هیچکس به آن دقت نکرده بود و آن نماد سیب گاز زده بود که به نوعی نماد اولین گناه بشر یا همان original sin به قول مسیحیان بود که متاسفانه با برخورد بسیار بد بعضی کاربران مواجه شد. من قبل از اینکه در مورد اپل بخوام صحبت کنم باید کمی درد و دل کنم با دوستان عزیز. متاسفانه جهت سایت به سمتی میرود که واقعا درست نیست. اینکه هر شخصی تا از ماسونها یا شیطان پرستها بخواهد صحبت کند و نمادها و نشانه هایشان را برای آگاهی افشا کند, بلافاصله مورد حمله بعضی کاربران قرار بگیرد اصلا کار درستی نیست. اینکار دقیقا در جهت منافع خود فراماسونهاست. این درست که افراط در هر کاری اشتباه هست اما بعضی مسایل هم حقیقت محض هستند و باید اطلاع رسانی کرد برای آن. همین که یک کاربر جدید که مبحث جدیدی که در سایت را که به آن کمتر پرداخته شده بود و باب جدیدی برای تحقیق باز میکرد را اینگونه محکوم کنید که در همین روز اول ورود از وارد شدن به سایت پشیمان شود چه نکته ای را نشان میدهد. این رفتار و رنجاندن دیگران زشته. چرا تازگیها با کاربران جدید اینگونه برخورد میشود. مگر اینجا نامش بیداری اندیشه نیست. مگر اینجا نیامدیم تا در مورد جنگ نرم حتی شده یکنفر را هم بیدار کنیم پس این چه طرز برخورد میباشد. یک مثال میزنم در مورد همین نوشابه کوکاکولا. میدانید چند نفر با مطالعه تاپیکهای مربوط به نوشابه کوکاکولا دیگر از نوشابه کوکاکولا استفاده نمیکنند شاید ادامه این تاپیک هم باعث میشد که محصولات شیطانیه اپل آمریکایی و ماسونی تحریم میشد. از کاربران قدیمی و فعال سایت انتظار بسیار بسیار بیشتری میرود این رفتارها باعث بدبینی به فروم میشود. سایتی که اساسش از همین افشاگریها شکل گرفت و یکسری افرادی را که دنیا را متفاوت از دیگران میدیدند و حقیقت تلخ را لمس میکردند را جذب خود کرد تا هرروز بیشتر برای ظهور دعا کنند و مردم بیشتری را باخبر کنند, به کدام سو میرود. حال چه شده که افشاگری محکوم است. چه شده هرکس صحبت از فراماسونها میکند محکوم میشود؟؟؟؟. چه شده که جوی توسط بعضی کاربران ایجاد شده که باعث میشود خیلی بحثها در سایت انجام نشود چون ممکن است کاربر متهم به جوگیر بودن و توهم زدگی بشود در صورتیکه تمام حرفهایش درست است. نکند اینجا هم به سرنوشت سری arrival دچار شود. البته میدانم نمیشود چون پایه گذار سایت یعنی دوست عزیز بیداری اندیشه, انسان بسیار حقیقت بینی هستند و ما اشتباه بعضی از کاربران را به ایشان مربوط نمیکنیم. امیدوارم این رفتارها از بین برود و به این سادگی دیگران را به توهم توطئه دچار نکنیم چون این خواسته دقیقا خود فراماسونها میباشد که همه را به تئوری توطئه متهم کنند. همینطور که در سایت بحثهای مذهبی واجب است اینگونه بحثهای دقیق و علمی و خبری هم برای اطلاع رسانی واجب است. پس کاربر محترم دیگران را انقدر محکوم نکنید اینکار چه از نظر شرعی چه از نظر عقلی درست نیست یک درصد هم احتمال بدهید که این دوست عزیز درست میگوید چرا انقدر زود تهمت میزنید و جبهه میگیرد تا یک نفر هم که میخواهد جذب شود اینگونه خداحافظی کند؟؟؟؟؟؟؟؟ به فیسبوک سر بزنید ببینید هرروز چند نفر بیشتر گمراه میشوند, بعد ما افرادی را هم که میخواهند در سایتهایی مثل بیداری اندیشه عضو شوند را با بعضی رفتار و گفتار نسنجیده, میرنجانیم و فراری میدهیم. خدایا کمکمان کن و ظهور مولا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را نزدیک بگردانید. آمین یا رب العالمین

RE: برند يا پروژه شيطاني به نام اپل (سيب گاز خورده) آيفون - black - ۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۳۹

نقل قول:و اينكه جناب آقاي black كه فرموديد : با این توهم بافی ها فقط ظهور امام زمان رو به تاخیر میندازیم.!! يكم تعقل كن بعد بيان كن.
برادر من یاوه گو نیستم. بابا بخدا قسم من دشمن رو شناختم. حالا باید حرکت کرد. ولی کو حرکت؟
فقط نشستیم نماد ها رو رصد میکنیم.سوال من اینه
که چی بشه؟ بابا همه اینا ماسونی. حرکتی نمیبینم به جز آبلیسک سوزوندن.
کو یه شرکت خوب در کشور ضد ماسونی. یه شرکتی که حتی نصف اپل باشه. هست؟

نقل قول:می ترسیدم روزی برسه که چیزی واقعا صهیونی و مشکوک باشه و کسی که اونو مطرح کنه به توهم توطئه متهم بشه

واقعا این قضایا برای ما لوس شد و این دقیقا همون چیزی بود که دشمن میخواست و من از ته دل بهش تبریک میکنم چون موفق شد
داداش تو منو میشناسی. خودتم میدونی که داریم کم کم به سوی توهم سوق داده میشیم.
نقل قول:این اپل هرچی نداشته باشه بدبخت کننده واقعیه
من برای اثبات بد بودنش نماد نمیارم بلکه میگم فراماسونریه چون اولا تجمل گرایی رو تو جامعه رواج میده
خدایی یه بار جملتو بخون دوباره.
از کی تا حالا پیشرفت علم و فناوری شده تجمل گرایی؟
آره شاید در کشور جهان سوم تجمل گرایی بنامیم.
نقل قول:دوما اصلا معلوم نیست چه بلایی سر اطلاعات مخاطب میاره و واقعا خطرناکه
حالا که اینطوریه. ابولفضل جان تو اصلا تو اینترنت چیکار میکنی؟ الان که همه اطلاعاتت در خطره. تمام قطعات کامپیوترت هم که ساخت همین شرکت های ماسونیه؟
نقل قول:عزیز. متاسفانه بعضی از کاربران با بعضی انتقادهای افراطی به هر موضوعی به صورت تمسخر آمیز برخورد میکنند و سبب رنجش بعضی از دوستان میشوند که نمونه اش هم در همین تاپیک مشخص است.
آخه مرد حسابی من کی رو مسخره کردم.
شما هم شعار دادن رو خوب بلدی.
هنوز یادم نرفته تو اون تاپیک هاوکینگز به راحتی همه دانشمندان خارجی رو ماسون و صهونیست نامیدین.
دیگه به طرز فکر جنابعالی نمیشه ایراد وارد کرد.
نقل قول:

چه
شده هرکس صحبت از فراماسونها میکند محکوم میشود؟؟؟؟.

خب بنده پس ماسون هم شدم. حالا درجه نمیدی؟ من شماره 17 رو دوست دارمWink
نقل قول:

ما اشتباه بعضی
از
کاربران را به ایشان مربوط نمیکنیم.

جل الخالقHuh
نقل قول:

دوست عزیز درست میگوید چرا انقدر زود تهمت میزنید و جبهه میگیرد تا یک نفر هم که میخواهد جذب شود اینگونه خداحافظی کند؟؟؟؟؟؟؟؟

من تهمتی نزدم اخوی. به معنی کلماتی که استفاده میکنی دقت کن.
من نمیدونستم ایشون از بنده ازرده خاطر شده. اگه رنجیده داداش ما من شرمنده.
معذرت میخوام که عقیدم رو بیان کردم