![]() |
|
اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +--- موضوع: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! (/thread-20523.html) |
اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - AMINI - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۱۲ شرکت آلمانی آل اشپرت (uhlsport) محبت کرده اند و پیراهنی اختصاصی را برای تیم پرسپولیس طراحی کرده اند. من آدم فوتبالی ای نیستم ولی در طراحی دستی دارم.. به همین جهت تصمیم گرفتم این پست را بزنم.به گزارش پایگاه خبری ۴۰کلاغ در طرح اولیه این پیراهن ۶ خط بر روی دوش راست و ۶ خط بر روی دوش چپ بازیکنان بود؛ که می گفتند به نشان ۶ تایی ها و از این حرف ها بوده! ولی با کمال تعجب دیروز در بازی با نفت تهران دیدم که در این طرح دستکاری ای شده و ۶ خط به ۷ خط و طرح خط ها به کلمه لا اله الا الله تغییر یافته.. اینکه نوشتن این لفظ مقدس بر روی لباس، مستلزم رعایت نکات و احتیاط فراوان است بحثی است قابل تامل.. ولی نکته قابل توجه این است که روی دوش چپ کلمه « لا اله ا » و روی دوش راست کلمه « لا الله » نوشته شده است. همه می دانند که طراحان همیشه سعی می کنند با طرح خود، با بینندگان سخن بگویند و همیشه سعی میکنند در طرح های خود از نشانه ها و نمادها استفاده کنند.
بر اساس همین اصل قطعا یک چنین طراحی ای از نگاه طراحش بدون قصد نبوده… ولی چرا در تمام پروسه تولید این لباس هیچکدام از مسئولین محترم این ریزبینی را به خرج نداده اند جای بسی تاسف است. RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - سنت - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۶ عجب توهمات توطئه شدیدی ، متاسفانه آن کسانی که این حرفها را به شما میزنند و شما نوجوانانی که آن را باور می کنید ، از پارانویا رنج می برید ! ( شرط می بندم معنی واژه ساده پارانویا را نمی دانید پارانویا در اصطلاح روانشناسی تقریبا به معنای سوظن شدید به همه کس و همه چیز است ) دقیقا علت عضو شدن من در این سایت همین بود که این گونه حرکات ( دنبال تک چشم و مثلث و هرم و ... در هرچیز بی ربطی به تقلید از رائفی ) در این سایت فوق العاده شدید است و باعث خنده حلال من و هر شخص بی طرف می شود . RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - AMINI - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۳۱ (۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۶)سنت نوشته است: عجب توهمات توطئه شدیدی ، متاسفانه آن کسانی که این حرفها را به شما میزنند و شما نوجوانانی که آن با تشکر از دوست توهم شناسمون. خدا خیرت بده که یه کلمه قلمبه پیدا میکنی تو نت بعد میای با معنی اون میزاری که بگی ما هم آررررررررررره!!! نظرات ارزشمند شما بمونه واسه اربابانتون! از سایر دوستان هم خواهشمندم زین پس ایشون رو طرد کنند و هم کلام با ایشون نشوند. پ.ن: طرد: دوری کردن. دوری جستن سایر: بقیه اربابان: جمع ارباب بمعنی خودفروشی برای سایرین در قبال فروختن دین و وجود انسانی شخص آرررررررررررررره: همان بلی اما با تاکید شدید خیرت: خیر به شما که شامل برخی دوستان نخواهد شد بمونه: بماند RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - Ramin_Ghn - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۲ سلام واقعا جای تاسف داره ، سینما و فوتبال کشورمون دیگه به جایی رسیدن که دیگه تو روز روشن به اسلام و نظام ضربه می زنن و هیچ کس هم چیزی نمی گه ،چرا به اینا اینقدر اجازه جولان دادن و بی شرمی رو می دن ...! نمی دونم والا مسئولین خوابن یا خودشونو به خواب زدن !! خداوند همه دینداران رو در دینشون پایدار و ثابت قدم و همه گمراهان رو به راه راست هدایت فرمایند و کمی هم به این مسئولین محترم کشورمون انصاف مرحمت کنند ان شاءالله RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - سید ابراهیم - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۸ (۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۶)سنت نوشته است: عجب توهمات توطئه شدیدی ، متاسفانه آن کسانی که این حرفها را به شما میزنند و شما نوجوانانی که آن خداوندمتعال راسپاسگذاریم که دشمنان مارااز جاهلان قرار داد یا علی علیه السلام مددی
RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - saloomeh - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۵۳ (۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۲)Ramin_Ghn نوشته است: سلام خدا به مسئولین کمی بصیرت بدهد آن هم در این زمانه ای که دشمن اینطور زیرکانه اقدام به حمله فرهنگی میکند داشتن بصیرت دینی یک ضرورت است !!! RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - blue.blood - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۴ آقای سید ابراهیم البته همه که دشمن نیستن !! این آقا که خطاب ِ شماست ، طرز فکرش خیلی متفاوت ِ و یه سری چیزها رو نمیخواد ببینه ... من که این طرح رو دیدم یه لحظه تعجب کردم، ولی ایراد ِ این کار و زدن این طرح رو روی لباس متوجه نشدم ... RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - مسافر - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۵ البته کمی اگر دقت کنید روی سینه بازیکنان عبارت محمد رسول الله نوشته شده که با عبارت روی شانه هایشان می شود: لااله الا الله محمد رسول الله که در جواب توهین به ساحت مبارک حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و برای حمایت از ایشان نوشته شده است. من فکر می کنم نیتشان مثبت بوده ولی در نوع پیاده سازی کمی بدسلیقگی به خرج دادند و حواسشان نبوده که این طور جدا کردن لااله الا الله مشکل ساز است. البته عبارت لااله الا الله خود عبارت عظیمی است که از نظر معرفتی اگر جدا شود باعث سقوط انسان می شود. مجالش در این تاپیک نیست ولی خلاصه این را بلد نبودند که نباید لااله الا الله را جدا کرد. RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - سید ابراهیم - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۰ (۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۴)blue.blood نوشته است: دوست گرامی ام منظور حقیر از این بیان اصلا ربطی به نقش روی پیراهن و .... ندارد.... منظورم تنها به کاربر سنت بر میگردد که تنها می آید بیاناتی را می گوید و زمانی هم که جواب ایشان داده می شود فرار کرده و به موضوع دیگری پناه می برد و ما شالله در هر موضوعی هم ایشان صاحب نظر هستند و سخنی می گویند.... همین . والسلام. RE: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس! - Braveheart - ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۳:۰۷ خیلی جالب بود ... با سپاس از دوستان ... حالا من هم یه چیزی بگم عبارتی که ابتدای آن شرک و انتهای آن توحید است "لااله-- الا الله" است و جالبه که دست گذاشتند رو همین نکته, + اینکه اون "محمد رسول الله" هم فکر کنم مشکل داشته باشه نوشتنش روی پیراهن!! (نه از لحاظ لغوی) نمیدونم دوستان نظر بدن یا علی مدد |