![]() |
|
..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +--- موضوع: ..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي (/thread-20653.html) |
..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي - فاطمه خانم - ۲/مهر/۹۱ ۲۱:۴۵ ![]() فرض کنید ، کسی دل شما رو شکسته ... شما هم خیلی ناراحت شده اید ... چه حرکتی انجام دهید ؟ سکوت می کنید ؟! مقابله به مثل؟!! در اون لحظه به خودتان چه می گویید ؟! چقدر طول می کشه تا ببخشید؟ اصلا می توانید ببخشید؟!!! اگر برایتان امکان پذیر هست ، دقیقا به سوالات جواب بدهید ، متشکر می شوم موضوع پژوهشی هست! لطفا شرکت بفرمایید ... جمع بندی قسمت اول جمع بندي قسمت دوم ................................................................... پانوشت : این موضوع صرفا " تاثیر شخصی بخشش " رو می سنجد و به اهانتهای دست جمعی و تاثیرات آن اشاره ای ندارد. RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - Hadith - ۲/مهر/۹۱ ۲۱:۵۲ من هر مسئله ای،به جز تهمت رو راحت می بخشم... RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - meshkat - ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۳۷ منم اصولا راحت میبخشم. بیشتر اوقات وقتی ناراحت میشم سکوت میکنم اما اگر طرف مقابل برام خیلی مهم باشه حتما باهاش صحبت میکنم و تمام احساساتم رو مو به مو براش بیان میکنم تا بفهمه چی کار کرده. ![]() دو تا هم دلیل دلیل دارم برای راحت بخشیدن: 1-اعتقاد دارم باید راحت ببخشی و چشم پوشی کنی تا خودتم راحت بخشیده بشی . 2-یه کم خودخواهانه است ولی حس میکنم انقدر موضوعات مهم دارم برای اینکه بخوام ذهنمو درگیر کنم که حالا حالاها جا برای کسی که به خودش اجازه داده ناراحتم کنه پیدا نمیشه.پس زود میبخشمش که درگیری ذهنی برام به وجود نیاره. RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - mahdy30na - ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۴۵ سلام هرچی قابل بخشش نیست مخصوصا خط قرمز باشه اگه شخصی باشه کنار میام ولی دینی نه خدا بهترین بخشنده هستش إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحیم
RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - یا ثارالله - ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۴۶ بسم الله الرّحمن الرّحیم این که در اون لحظه چه کار می کنم متفاوته ازینکه بعدا راحت می بخشم یا نه متاسفانه من در زمینه کظم غیظ زیاد موفق نیستم یعنی در صورتی که حق با من باشه خیلی سریع مقابله می کنم..اصلا قدرت سکوت ندارم در زمانی که احساس می کنم طرف مقابلم داره اشتباه می کنه یا ظلمی میکنه اما زمان بخشش زود می بخشم.معمولا منتظرم طرف یک حرکتی بکنه که منم ببخشم اگر هم ارتباط نداشتنمون زیاد طول بکشه خودم دست به کار میشم و دوباره باهاش صحبت می کنم که ارتباط دوباره برقرار شه.. RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - امیریان - ۲/مهر/۹۱ ۲۳:۵۴ من اصولا سکوت میکنم و یکم با خودم کلنجار میرم تا ببخشم، اعتقاد دارم خدایی که منو راحت میبخشه، چرا من بنده هاش نبخشم. RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - نگار - ۳/مهر/۹۱ ۱:۱۵ (۲/مهر/۹۱ ۲۱:۵۲)Hadith نوشته است: من هر مسئله ای،به جز تهمت رو راحت می بخشم... منم دقیقا موافقم!!!از همه چیز میتونم بگذرم!!راحت...تو ثانیه میبخشم!!حتی همون موقعی که دارم از ناراحتی گریه میکنمم میتونم ببخشن!!هرچیزی بجز تهمت!!قضاوت بدو هم میبخشم راحت ولی تهمتو نه!!اون خیلی سنگینه!! RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - M912 - ۳/مهر/۹۱ ۱۷:۱۶ اولش رفتارم تنده عصبی میشم ولی یکم که بگذره و آروم بشم راحت میبخشمش اما هیچوقت فراموش نمیکنم کافیه یکبار دیگه اون اتفاق تکرار بشه تا همه ناراحتی هام یک جا برگرده!!! RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - در جستجوی سختی - ۳/مهر/۹۱ ۱۷:۲۶ (۲/مهر/۹۱ ۲۲:۴۵)mahdy30na نوشته است: RE: .....>>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>>.... - شیدا - ۳/مهر/۹۱ ۲۰:۳۶ سلام تو نظر سنجی سخت می بخشم رو انتخاب کردم حالا توضیحاتش: اگه اعضای خانواده باشن عصبانیتم رو بروز میدم بعدش هم از نوع برخوردم مثل...پشیمون میشم اما در مورد سایرین اکثرا میریزم تو خودم اگه طرف برام خیلی عزیز باشه ناراحت میشم ولی زمان حلش میکنه ولی اگه زیاد صمیمی نباشم خوب سخت تره کینه ای نیستم،بعضی وقتا طرف رو میبینم انگار نه انگار اتفاقی افتاده ولی سخت فراموش میکنم |