![]() |
|
بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 91 (/forum-72.html) +----- موضوع: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) (/thread-20938.html) |
بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - Agha sayyed - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۰۳ بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ ![]() سلام علیکم امضاء ، هویت و خواست درونی ما آدماهاست و آنچه که به عنوان آواتار و عکس شخصی در اینجا قرار میگیرد شاید عکس دلمان باشد بر صفحه تالار . امضاء های برخی کاربران تلنگری است برای ما که بدانیم کیستیم و کجا ایستاده ایم در پهنه هستی و برخی ما را بسوی خدایی شدن رهنمون مینمایند . انتخاب بهترین امضاء و آواتار از دید شما کدام است ؟ اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - میلاد.م - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۵۴ بسم الله . . . ضمن عرض تبریک ..... . . بهترین ها به نظر بنده: . این یک مدتی امضای منتقم الزهرا بود: ![]() . . این هم که امضای برادر محمد ه : ![]() . . این هم مدتی امضای paradise بود : ![]() . RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - شهیدطیبه واعظی - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۳:۳۰ من فکر می کنم اواتار وامضایم تلنگری است برای ما که بدانیم کیستیم و کجا ایستاده ایم در پهنه هستی. اواتار من شهیده شهيده مريم فرهانيان است. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10855-post-151702.html#pid151702 امضا یم هم مربوط به الگو شناسی است که به نظر من از اساسی ترین نیازهای بشر است.مخصوصا برای ما مسلمانان. 3سوال 2خواهش(الگوی شما) RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - saloomeh - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۴:۰۴ آواتار جناب پارادایز عمیق و زیبا ![]() مدیرسابق ![]() RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - حسن عزتي - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۶:۳۰ به نام خدا چند تا آواتار در تالار هست ك بسيار مورد توجه بنده است و برام جالبه. تعدادي از اون همه آواتار هاي زيبا به شرح ذيل مي باشد: يا علي (علیه السلام) مدد است.
RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - میثاق - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۹:۰۹ به نام خدا همه امضاها و آواتارها قشنگه...بخصوص امضا و آواتار آقای محمد:
RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - ترنم - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۲:۵۸ من عکسی که امضای( Grace Dies سابق سید سجاد فعلی)به کاربرده رو خیلی دوست دارم. وقتی عاشق می شوی دیگر خدا را نمی شناسی چون خدا همان عشق است
امضای آقای عزتی فَمَنْ تابَ مِنْ بَعْدِ ظُلْمِه وَ اَصْلَحَ فَانَّ اللّهَ يَتوبُ عَلَيْهِ اِنَّ اللّهَ غَفورٌ رَحيمٌ سوره يــــــــــ مباركه يـــــــــ مائده آيه يــــــــ 39 امضای A L I هم که ی مدت دوتا نوزاد بودن فوق العاده بود. آواتار آقای سید ابراهیم رو خیلی دوست دارم . چون خودشون سید هستن و این عکس آواتارشون باعث میشه من ارادت خاصی بهشون داشته باشم و برام ارزش زیادی دارن. اضافه میکنم امضای قشنگ مسافر.تازه دیدم برکه ای کوچک باشی یا دریایی بی کران، زلال که باشی آسمان در تو پیداست RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - در جستجوی سختی - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۴ (۲۲/مهر/۹۱ ۱۴:۰۴)saloomeh نوشته است: آواتار جناب پارادایز عمیق و زیبا RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - علمدار133 - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۵۶ (۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۵۴)میلاد.م نوشته است: بسم اللهمن هم این سه تارو خیلی دوست دارم وهمینطور آواتار پارادایز عزیز رو RE: بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) - أین المنتظر - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۶:۵۰ بسم الله الرّحمن الرّحیم
آواتار ها: 1- Mahdy2021 MESSENGER -2 3- فدایی ولایت |