![]() |
|
پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 91 (/forum-72.html) +----- موضوع: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) (/thread-20970.html) صفحه: 1 2 |
پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - Agha sayyed - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۰۶ بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ ![]() سلام علیکم در بین بخشهای تالار برخی بخشها از مابقی در زمینه موضوعات و ارسالها پویاترند و موضوعات مفیدی برای کاربران بهمراه دارند . از دوستان درخواست داریم که بهترین بخش (تنها یک بخش) را که در زمینه مربوطه دارای بار اطلاعاتی مفید و ارسالهای خوبی هستند معرفی نمایند . حتما ذکر دلایل را هم بفرمایید . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - میلاد.م - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۴۳ بسم الله . . ضمن تبریک..... .. پویا ترین و بهترین بخش ،(به نظر من) بخش اصول عقاید است..... . . البته اول خواستم بخش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بگم ..... اما... مدتی است که دچار خشکسالی است این بخش ..... ![]() . دست به دست هم دهیم به مهر ...... بخش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را کنیم آباد ![]() .
RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - saloomeh - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۱:۳۶ با سلام و عرض تبریک ![]() پویا ترین بخش به عقیده بنده بخش اصول عقاید شیعه است . ان شاءالله به پویایی هر چه بیشتر در باقی بخشهای تالار برسیم .
RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۱:۵۷ عرض تبریک امیدوارم این تالار همیشه به همین صورت با طراوت و پویا باشد. به نظر من نیز اصول و عقاید شیعه فعالترین و اثربخش ترین بخش تالار است. RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - AMINI - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۲:۴۰ با سلام و عرض تبریک صمیمانه پویا ترین بخش از منظر حقیر بوده است
RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - میثاق - ۲۲/مهر/۹۱ ۱۹:۱۶ بسم الله الرحمن الرحیم سلام به نظر من بخش "حجاب و عفاف و حریم روابط زن و مرد" و "اخلاق اسلامی و سیره معصومین(علیهم السلام)" پویاست... RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - علمدار133 - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۱۴ به نظر من بخش مناسبتهاودعوتها و...یکی دیگه که اول دوستان گفتن من دیگه نمیگم
RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - در جستجوی سختی - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۱۵ (۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۴۳)میلاد.م نوشته است: بسم الله RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - أین المنتظر - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۷:۱۱ بسم الله الرّحمن الربحیم پویا ترین بخش بنظرم اصول عقاید شیعه هست. و اون هم به برکت وجود علی آقای عزیزه. (علی110) إن شاءالله پایدار باشند. RE: پویاترین بخش تالار(ویژه تولد تالار) - ZaHrA110M - ۲۳/مهر/۹۱ ۱۸:۱۶ بسم الله الرحمن الرحیم باعرض سلام وتبریک زیاد![]() به نظر منم بهترین و پویاترین بخش اصول عقایدشیعه است. موفق باشید و خدایی |