![]() |
|
اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html) +--- موضوع: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) (/thread-21558.html) |
اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - علی 110 - ۱۷/آبان/۹۱ ۳:۰۷ بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان اگر از شما بپرسند به چه دلیل معتقدید که ما در آخر الزمان هستیم شما استناد به کدام آیه و یا روایت میکنید؟ که حقیقتاً از وجوه تمایز آخرالزمان با سایر دوران است؟ پاسخ پیشنهاد من: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21558-post-163519.html#pid163519 RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - Mohammad Trust - ۱۷/آبان/۹۱ ۸:۵۸ والا من به شخصه خیلی دوست دارم توی اون زمان باشیم ، ولی الان چندین قرنه که میگن اخر الزمان شده. واقعا میشه به چیزی استناد کرد ؟ RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - aboutorab - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۱:۲۰ سلام 1- براي مردم زماني پيش مي آيد كه احدي يافت نمي شود جزء آنكه به ربا آلوده گردد اگر مستقيما هم ربا نخورد گرد ربا به او مي رسد 2- گروهي از امت من نام مشروب را عوض كرده (متاسفانه در دوران ما پزشكان آنرا به عنوان دارو تجويز مي نمايند)آنرا مي خورند و بالاي سر آنها ادوات موسيقي زده مي شود 3- قمار علني مي شود و مشروبات به طور علني فروخته مي شود و كسي از آن جلوگيري نمي كند 4- هنگاميكه در ميان بيست نفركمتر و يا بيشتر، از مردان باشي، و در چهره آنها دقت كني و حتي يك نفر هم در ميان آنهاپيدا نكني كه براي خدا از او بترسند بدانكه امر فرج نزديك شده است 5- خداوند لعنت كند مردي را كه جامه (لباس) زن به تن كند و زني را كه جامه مرد بپوشد(به مانند كشورهايي اروپايي) 6- ..... مرجع: كتاب روزگار رهايي، جلد 1 نوشته كامل سليمان RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - دل خسته - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۱۰ سلام علی آقا بنده شنیدم چند مدل آخرالزمان داریم در روایات ، که یک نوع اون زمان پیامبر آخرالزمان هست ، یعنی از زمان پیامبر به بعد (زمان اسلام) رو آخرالزمان معرفی کردند. منظور شما همین هست ، یا دوره قبل ظهور؟ یا قبل قیامت یا هر چیز دیگه ای؟ RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - علی 110 - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۴ سلام اولاً دقیقاً میتوان به چیز بسیار مشخصی از ویژگیهای مصداقی آخرالزمان موعود اشاره کرد که در طول تاریخ بی سابقه بوده و منظور حقیر هم از آخرالزمان، پیش از ظهور است! RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - دیدگاه نوین - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۱۰ (۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۴)علی 110 نوشته است: سلام علی آقا ... فکر میکنم به هیچ عنوان نمیشه با قطعیت اثبات کرد که ما الان در آخر الزمان هستیم و نزدیک به ظهور . خصوصا که ممکنه با انطباق قطعی ، مرتکب توقیت بشیم که ... کذب الوقاتون !!! احادیثی که در مورد نشانه های آخر الزمان وجود دارد ، مصداق قطعی به ما نمیدهند ... مثلا حوادث سوریه ( شام ) که در روایات اومده تا حدودی شبیه به وضع فعلی است اما هیچ تضمینی وجود ندارد که حتما همین روزا سفیانی قیام میکنه !!! یا حوادث عربستان ( حجاز ) هیچ کس نمیتونه با قطعیت بگه این عبد الله همون عبد الله است ... نشانه ها تا حد زیادی عام هستند و نشانه دقیقی که نشه جعلش کرد وجود ندارد ( لا اقل من ندیدم ) به نظرم تو این شرایط وظیفه ما سه چیز است : * اول از همه تهذیب نفسمون است . * دوم اینکه باید در زمان غیبت در همون سمتی تلاش کنیم که بعد از ظهور ، آقا میخواد مجاهدت کند ... یعنی سعی کنیم در حد توانمون عدالت رو در جامعه پیاده کنیم ، با دشمن دینمون و بدعت ها در دین مقابله کنیم و ... . * سوم هم باید حوادث جهان رو دنبال کنیم و با روایات قبل از ظهور تطبیق احتمالی بدیم . به نظرم یک منتظر بیشتر از این کاری نمیتونه بکنه !!! RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - saloomeh - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۱۲ هفت مورد از علائم ظهور را از احادیث عرض می کنم: قضاوت با خودتون 1- گسترش ترس و ناامني امام باقر عليه السلام مي فرمايد : « لايقوم القائم إلا علي خوف شديد ....» ؛الغيبه ، نعماني ، ص235.« حضرت قائم عليه السلام قيام نمي کند مگر در دوراني پر از بيم و هراس .»و نيز فرمود : « مهدي عليه السلام هنگامي قيام مي کند که زمام کارهاي جامعه در دست ستمکاران باشد . »ملاحم ، ابن طاووس ، ص 77. 2-تهي شدن مساجد از هدايت پيامبر صلي الله عليه و آله درباره ي وضعيت مساجد در آخر الزمان ميفرمايد : « مساجدهم عامره و هي خراب من الهوي »بحار الأنوار ، ج 2 ، ص 190. « مسجدهاي آن زمان و آباد و زيباست . ولي از هدايت و ارشاد و در آن خبري نيست . » 3- سردي عواطف انساني رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و آله در اين باره مي فرمايد « فلا الکبير يرحم الصغير و لا القوي يرحم الضعيف ، و حينئذ يأذن الله له بالخروج »بحار الاانوار ، ج 52 ، ص 380 . «در آن روزگار ، بزرگترها و به زير دستان و کوچکترها ترحم نمي کنند و قوي بر ضعيف ترحم نمي نمايند. در آن هنگام خداوند به او [ مهدي عليه السلام ] اذن قيام و ظهور مي دهد . » 4- گسترش فساد اخلاقي رسول خدا صلي الله عليه وآله مي فرمايند : « قيامت بر پا نمي شود تا آن که زني را در روز روشن و به طور آشکار گرفته ، در وسط راه به او تعدي مي کنند و هيچ کس اين کار را نکوهش نمي کند ». محمد بن مسلم مي گويد : به امام باقر عليه السلام عرض کردم : اي فرزند رسول خدا ! قائم شما چه وقت ظهور خواهد کرد ؟ امام فرمود : « إذا تشبه الرجال بالنساء، و النساء بالرجال، و اکتفي الرجال و بالرجال ، و النساء بالنساء » ؛کمال الدين ، ج 1 ،ص 331.« هنگامي که مردها خود را شبيه زنان و زنان خود را شبيه مردان کنند . آن گاه که مردان به مردان اکتفا کرده و زنان و به زنان اکتفا کنند .» 5 - آرزوي کمي فرزند پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله فرمود : « رستاخيز بر پا نمي شود تا آن که کسي پنج فرزند دارد آرزوي چهار فرزند کند . و آن که چهار فرزند دارد مي گويد : کاش سه فرزند داشتم ، و صاحب سه فرزند آرزوي دو فرزند دارد . و آن که دو فرزند دارد ، آرزوي يک فرزند بنمايد . وکسي که يکي فرزند دارد آرزو کند که کاش فرزندي نداشت » . فردوس الاخبار ، ج 5 ، ص 227. 6 - مرگ هاي ناگهاني پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمود : « قيامت برپا نمي گردد ، تا اين که مرگ سفيد ظاهر شود . گفتند : اي رسول خدا ! مرگ سفيد چيست ؟ فرمود : مرگ ناگهاني » . الفائق ، ج 1 ، ص 141. 7 - جنگ و کشتار امام رضا عليه السلام فرمود : « پيش از ظهور امام زمان عليه السلام کشتارهاي پيايي و بي وقفه رخ خواهد داد » .الغيبه ، نعماني ، ص 271. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - علی 110 - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۳۴ (۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۱۰)دیدگاه نوین نوشته است: علی آقا ... سلام برادر نکته ی اول اینکه ما در آخرالزمان هستیم معنایش این نیست که ظهور نزدیک است چرا که هیچ حدیثی بازه ی آخرالزمان را مشخص نکرده است که مثلاً از زمان شروع آخر الزمان تا ظهور فلان قد فاصله است که بخواهد بحث توقیت هم پیش بیاید ویژگیهایش را بر شمرده که یکی آن ویژگی ها که مد نظر حقیر است در طول تاریخ بی سابقه بوده است و تا کنون ندیده ام که کسی به آن اشاره کند (۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۱۰)دیدگاه نوین نوشته است: احادیثی که در مورد نشانه های آخر الزمان وجود دارد ، مصداق قطعی به ما نمیدهند ... مثلا حوادث سوریه ( شام ) که در روایات اومده تا حدودی شبیه به وضع فعلی است اما هیچ تضمینی وجود ندارد که حتما همین روزا سفیانی قیام میکنه !!!برادر اینها شرایط آخرالزمان نیست اینها علائم ظهور است گویا منظور حقیر را نفهمیدید علائم ظهور که مطرح میشود حرف شما درست است، یعنی بحث توقیت مطرح میشود و نزدیکی به ظهور شرایط آخرالزمان فضای کلی در آخرالزمان را ترسیم میکند که برخی از آنها را هم دوستان بر شمردند که البته بوده در زمانهایی که اینها در برخی نقاط دیده شده اند اما هنوز اونی که من میخوام ذکر نشده است (۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۱۰)دیدگاه نوین نوشته است: به نظرم تو این شرایط وظیفه ما سه چیز است :البته بر طبق صریح روایات دعا مهمتر است از همه ی این مباحث و وظایف منتظران به زودی در تبیین این مسئله که چرا دعا از همه ی اینها مهمتر است هم تاپیکی ایجاد خواهد شد إن شاء الله اما لطفاً بحثش را اینجا نکنید که بحث منحرف نشود موارد ذکر شده در ارسال خانم سالومه هم اون مورد مد نظر من نیست RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - دیدگاه نوین - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۴:۴۰ نقل قول:منظور حقیر هم از آخرالزمان، پیش از ظهور است! علی جان مگه اینو خودت ننوشتی ؟؟ بعد اونوقت این یعنی چی ؟!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() نقل قول:رادر اینها شرایط آخرالزمان نیست RE: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) - علی 110 - ۱۷/آبان/۹۱ ۱۶:۳۹ سلام مجدد ببین برادر صیحه ی آسمانی ، سفیانی و شام، سید خراسانی و نمایان شدن تصویر در ماه، خسوف و کسوف در غیر زمان و... به اینها میگویند علائم ظهور (مثل اسم خاص) اما مواردی مانند چیزهایی که خانم سالومه در این ارسال ذکر کرده اند - گسترش ترس و ناامني امام باقر عليه السلام مي فرمايد : « لايقوم القائم إلا علي خوف شديد ....» ؛الغيبه ، نعماني ، ص235.« حضرت قائم عليه السلام قيام نمي کند مگر در دوراني پر از بيم و هراس .»و نيز فرمود : « مهدي عليه السلام هنگامي قيام مي کند که زمام کارهاي جامعه در دست ستمکاران باشد . »ملاحم ، ابن طاووس ، ص 77. 2-تهي شدن مساجد از هدايت 3- سردي عواطف انساني 4- گسترش فساد اخلاقي 5 - آرزوي کمي فرزند 6 - مرگ هاي ناگهاني 7 - جنگ و کشتار شرایط عمومی در آخرالزمان است تفاوت شرایط با علائم این است که در متن روایات ذکر شده است که با دیدن این علائم منتظر ظهور باشید، مثلا خروج سفیانی تا قیام قائم بین 6 تا 9 ماه اما شرایط آخرالزمان، شرایط عمومی عالم پیش از ظهور است که ممکن است سالها هم به طول بیانجامد، اما این شرایط مقارن ظهور هم هست یعنی این شرایط مثلاً از 50 سال پیش از ظهور عمومیت و حاکمیت پیدا میکند تا زمان ظهور و قید زمانی خاص ندارد تنها قیدش این است که کلیت شرایط عالم پیش از ظهور این فضا را دارد حالا کدام ویژگی وجه تمایز اصلی است در بین ویژگیهای آخرالزمان |