![]() |
|
پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم (/thread-21607.html) صفحه: 1 2 |
پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - میلاد.م - ۱۹/آبان/۹۱ ۱۲:۴۷ بسم الله . . ![]() از دوستان خواهش دارم امضا و آواتار خودشون رو تغییر بدن تا تالار کلاً بوی محرم بگیره.... ان شاءالله کسی نباشه که بوی محرم نده..... (البته خیلی ها قبلا این کار رو کردن) . یکسری آواتار و امضا هم اینجا قرار داده میشه ،که رفقایی که علاقه مند به تغییر آواتار و امضا هستن ،میتونن ازش استفاده کنن... دوستان دیگه هم اگه بیان امضا یا آواتار پیشنهاد بدن خیلی خوبه.... .. .. .. امضا های پیشنهادی: . ![]() . . ![]() . . ![]() . . ![]() . . ![]() . . ![]() . . ![]() . . . . آواتار های پیشنهادی : ![]() . ![]() . . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . . . پ.ن: ببخشید که طرح ها حرفه ای نیستن.... . فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - mahdy30na - ۱۹/آبان/۹۱ ۱۲:۵۸ سلام دادا از طرحت استقبال میکنم من که امضامو از بعد غدیر محرمی کردم امید وارم دوستای که مایل هستن فضارو کمی محرمی کنیم همراه بشن. یا حیدر فَلَأَنْدُبَنَّکَ صباحاً وَ مساءً و لَاَبْکِیَنَّ لک بدل الدموع دماً هر صبح و شام بر تو گریه و زاری میکنم و برای تو به جای اشک، خون گریه میکنم زیارت ناحیه مقدسه RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - ANTI satan - ۱۹/آبان/۹۱ ۲۱:۱۶ سلام میلاد جان ![]() امضاء و عکس هایی که گذاشتی واقعاً زیبا هستند ![]() فقط می تونی تنوع امضاء ها رو بالا ببری و در مورد ، امام سجاد (علیه السلام) ،حضرت زینب (سلام الله علیها) ، حضرت عباس (علیه السلام) و... هم عکس بذاری اجرت با آقا امام حسین (علیه السلام) RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - shahid - ۱۹/آبان/۹۱ ۲۱:۳۵ افرین ..همه سیاه پوش میشیمو فضای مجازی مونو هم سیاه می کنیم....عالی بود ممنون RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - میلاد.م - ۲۰/آبان/۹۱ ۰:۳۱ بسم الله . . نقل قول:فقط می تونی تنوع امضاء ها رو بالا ببری و در مورد ، امام سجاد (علیه السلام) ،حضرت زینب (سلام الله علیها) ، حضرت عباس (علیه السلام) و... هم عکس بذاری. چشم .... ان شاء الله اگر توفیق بود ،تا چند روز آینده..... RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - mohamad - ۲۰/آبان/۹۱ ۱۷:۲۹ بسم الله سلام بسیار عالی بود میلاد عزیز ان شاء الله بزودی چند طرح جدید بنده اضافه خواهم کرد RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - AMINI - ۲۰/آبان/۹۱ ۱۹:۵۵ با سلام واقعا عالی و بجاست. اجرتون با صاحب عزا. یا علی RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - ضحی - ۲۰/آبان/۹۱ ۲۰:۱۵ يا حق... سلام ممنون دیروز دنبال آواتار گشتم چیزی که حجمش بخوره پیدا نکردم خیلی لطف کردید اجرتون با ارباب در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - sadegh-a - ۲۰/آبان/۹۱ ۲۱:۱۴ سلام طرح هاتون قشنگه ولی تعدادشون کمه . اگه بیشتر شه عالی میشه من میخوایتم اینو بذارم تو امضام حیف که نشد ![]() دکتـــــــــــــــر شـــــریعتـــــــــــــــ ـی در قبایل عرب همواره جنگ بود . اما مکه "زمین حرام "بود و چهار ماه رجب ،ذی القعده،ذی الحجه و محرم "زمان حرام". یعنی که در آن جنگ حرام است.دو قبیله که با هم می جنگیدند تا وارد ماه حرام می شدند جنگ را موقتا تعطیل می کردند. اما برای آنکه اعلام کنند که در حال جنگ هستند و این آرامش از سازش نیست و چون بگذرد جنگ ادامه خواهد یافت سنت بود که بر قبه خیمه فرمانده قبیله ،پرچم سرخی برمی افراشتند تا دوستان ،دشمنان و مردم بدانند که "جنگ پایان نیافته است". آنها که به کربلا می روند می بینند که جنگ با پیروزی یزید پایان گرفته و بر صحنه جنگ آرامش مرگ سایه افکنده است.اما بر قبه آرامگاه حسین پرچم سرخی در اهتزار است...... بگذاريد این «سالهای حرام» بگذرند ... ! [/b]
RE: پیشنهاد تغییر امضا و آواتار به مناسبت محرم - Mahdy2021 - ۲۰/آبان/۹۱ ۲۱:۵۳ سلام دوستان لطفا قوانین امضا رو هم از یاد نبرید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40-post-92957.html#pid92957 اگر امضا حجیم باشه، صفحات سنگین میشه با تشکر |