![]() |
|
از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html) +--- موضوع: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. (/thread-21620.html) صفحه: 1 2 |
از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - مسعود.پاکرو - ۲۰/آبان/۹۱ ۱:۲۷ سلام دوستان عزیز... جامعه پس از ظهور مهدی آیا به تحصیلات نیاز داره؟ یا شاید شنیده باشید که میگن زمان ظهور تمام سلاح ها و ... از کار میوفته یعنی بعد از ظهور آیا به مهندسین و ... نیاز هست؟ به عنوان مثال یه مهندس برق می تونه به کارش ادامه بده یا باید بعد از ظهور باید بره سر زمین کشاورزی کنه تا روزیشو بدست بیاره؟! شاید سوال خیلی ها باشه لطفا نظر بدید و اگر جواب قانع کننده ای لطفا دارید دریغ نکنید. خوشحالم که در بینتون هستم و ای کاش به جای این محفل مجازی واقعا کنار هم بودیم. RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - MiladYLH - ۲۰/آبان/۹۱ ۱:۴۹ (۲۰/آبان/۹۱ ۱:۲۷)مسعود.پاکرو نوشته است: سلام دوستان عزیز... خیر... شما فکر کن در جامعه ی ما ملت برای چی درس می خونند و واحد پاس می کنند؟ چنددرصد از مردم جامعه ی ما استعداد های خودشون رو می سنجند و دنبال علایق خودشون می روند؟ و یا اصلا مدرک گرا نیستند؟ شما به من بگو حق چقدر از مردم جامعه ضایع می شود و چقدر از مردم ما استعدادهای درخشان خودشون رو تلف می کنند و یا اصلا در راه (...) به کار می برند؟! اما شما تمدنی رو در ذهن خودت مجسم کن هر کسی بر اساس تلاشی که کرده و استعدادی که داره به جایگاه و حق خودش برسه خب خیلی عالی میشهایشالا تو این مملکت چنین چیزی رو ببینیم. در ضمن تحصیل فقط برای مدرک نیست بلکه کسب علم کلا لذت داره
RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - namekarbary - ۲۰/آبان/۹۱ ۱:۵۲ مگه مهندسین فقط سلاح می سازن؟ همین وسایل کشاورزی رو مهندسین ساختن دیگه. ضمنا فکر نمی کنم وقتی می گن 25/27 علم بعد از ظهور به دست می آد منظورشون این باشه که از راه کشاورزی به دست می آد. RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - مسعود.پاکرو - ۲۰/آبان/۹۱ ۱:۵۵ (۲۰/آبان/۹۱ ۱:۴۹)MiladYLH نوشته است: خیر... تمام حرفهای شما درست ولی میگن بعد از ظهور دیگه بیماری نیست پس تکلیف این پزشکی که این همه درس خونده چی؟ یا دیگه هیچ اختلافی نیست حالا وکیلی که درامدش از وکالته چی و امثال این... بعد از ظهور چه کار کنند؟ آیا حقشون ضایع نمیشه؟ ممنون از توجهت دوست من. RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - ضحی - ۲۰/آبان/۹۱ ۲:۰۳ یا حق... سلام (۲۰/آبان/۹۱ ۱:۵۲)namekarbary نوشته است: ضمنا فکر نمی کنم وقتی می گن 25/27 علم بعد از ظهور به دست می آد منظورشون این باشه که از راه کشاورزی به دست می آد. نه ولی فکر می کنم باید از راه های غیبی باشه مثل نحوه آموزش به امامان یعنی معرفت بدست میاد البته نظر خودمه واسه منم سواله که آیا انسان به همه چیز آگاه میشه مثل امامان (علیه السلام)؟؟؟ بعد از خودم پرسیدم اگه اینطور بشه راه برای پیشرفت نمی مونه بعد باید چه کار کنیم؟؟؟ بعد گفتم خب اماما چکار می کردن؟؟؟ بعد همه این تفکرات به این نتیجه رسیدم که تازه اون موقع میشیم آدم یعنی یکی که فقط برای خدا باشه خودتی و خدا قشنگ نیست![]() دقت کردین خودمو تو دولت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تصور کردم ![]() چقدر مثبت اندیشم من ![]() در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - MiladYLH - ۲۰/آبان/۹۱ ۲:۰۷ (۲۰/آبان/۹۱ ۱:۵۵)مسعود.پاکرو نوشته است: ولی من شنیده بودم که بعد از ظهور افق جدیدی از علم برای بشریت آشکار میشود، خب قطعا بیماری ها هم با علم حل می شوند. پس باز هم جامعه به مشاغل خودش نیاز داره. درباره ی رشته ی حقوق هم کلا نظری ندارم ![]() شب بخیر RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - ضحی - ۲۰/آبان/۹۱ ۲:۱۸ یا حق... اگه بخوایم این جوری حساب کنیم همه جز تولیدی ها ورشکست میشن بریم تو کار تولیدی ![]() یا علی (علیه السلام) مدد RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - حقیر - ۲۰/آبان/۹۱ ۱۵:۳۹ سلام به همتون. بعد از ظهور (انشاالله) امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای رسیدگی به کارها افراد متخصص تو هر رشته و زمینه ای رو لازم دارن. این به معنای نیاز امام زمان نیست ، فرض کنید چطور تو یه کشور با اینکه ریاست جمهوری در راس قرار داره ولی کلی وزیر و استاندار و فرماندارو... هم هست که زیر نظر رئیس جمهور کار هارو سروسامان میدن. قضیه بعد ظهور هم کاملا به همین شیوه است. درمورد بحث نقل قول:ضمنا فکر نمی کنم وقتی می گن 25/27 علم بعد از ظهور به دست می آد یه کتابی خونده بودم که الان دست بکی از بچه های تالاره. که توش همه چی رو تو این زمینه توضیح داده بود. بهش میگم اون بخش رو دقیقا تو این تاپیک بیاره که مشکل حل شه. RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - علائم ظهور - ۲۰/آبان/۹۱ ۱۶:۱۵ (۲۰/آبان/۹۱ ۱:۲۷)مسعود.پاکرو نوشته است: سلام دوستان عزیز... سلام علیکم پرسش شما از جهات مختلف قابل بررسی و پاسخگویی است: 1-از کار افتادن سلاح دشمنان: اولا بنده روایتی پیرامون این مدعی ندیدم. اگر شما روایتی دارید ذکر کنید که ما بررسی کنیم ثانیا این سخن تا حدی در جهان معاصر رخ داده. قوی ترین سلاح یعنی بمبهای بیشمار اتمی، شوروی کبیر را از فروپاشی نجات نداد آمریکا را هم نجات نمی دهد اسرائیل هم به همین صورت از کار افتادن سلاح صرفا به معنای مادی آن نیست. چهارمین ارتش قدرتمند جهان از لحاظ سلاح و تجهیزات از 2 گروه بدون سلاح سنگین حماس و حزب الله شکست خورد و مفتضح شد 2-نبردهای مرتبط با ظهور: آنطور که از روایات بر می آید، در آستانه ظهور نبردهای سنگینی در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و نظامی رخ می دهد که در تاریخ بشریت بی سابقه است. مانند نبر قرقیسیا حتی پس از ظهور امام عصر ارواحنا فداه هم جهان به یکباره تغییر نمی کند و تغییرات تدریجی است مطمئنا حتی پس از ظهور هم تا سالها نیاز به دکتر و مهندس و کشاورز و نظامی داریم تا اینکه حکومت عدل به طور کامل تشکیل شود روایات در مورد زمان ظهور به قدری زیاد است که از آنها می شود کتابها نوشت و شرح داد 3- پس از تشکیل حکومت جهانی عدل فرض میگیریم که واقعا پس از تشکیل حاکمیت جهانی عدل، علوم امروز دیگر کاربردی نداشته باشند. واقعا اگر قرار باشد همه چیز قبل از ظهور و بعد از ظهور یکسان باشد که پس چه نیازی به ظهور است؟ قرار است یک انقلاب جهانی رخ دهد و همه اجزا جهان منقلب خواهند شد به نظرم در این زمینه هم باید به روایات رجوع شود تا پاسخ قطعی گرفت ولی خیلی دانستنش در وضع حال ما تغییری ایجاد نمی کند و بر اساس آن هیچ برنامه ریزی نمی توانیم بکنیم چون فعلا وظیفه ما یاری اسلام و مقابله با کفر است و زمینه سازی برای ظهور...... هنوز سربازی نکرده فکر عافیت که نمی توانیم باشیم
RE: از بین رفتن زحمات تحصیلات پس از ظهور. - mahdy30na - ۲۰/آبان/۹۱ ۱۷:۰۱ همکاران محترم ببخشید که ممکن هست بعضی جملات تکراری باشه اما قرار نیست که در زمان حکومت الهی هیچ گناهی ،بیماری یا دزدی یا بیسوادی وجود داشته باشه. بشر دیگه در اون موقع ذاتش عوض نمیشه که همون بشر باقی میمونه ولی با پیشرفت علم یکسری از مسائل کمرنگ میشه. کسی میتونه بگه که جون حکومت الهی هست گناه کردن ازبین میره؟ نه چون نیازی پیدا نمیشه ، کمرنگ میشه در حالی که وسوسه گناه کردن و بیمار شدن به علت عدم رعایت مباحث بهداشت شخصی میتونه اتفاق بیوفته. از طرفی تحصیلات که قرار نیست مثل یک امپول به ما تزریق بشه بلکه ابعاد علم بر ما وارد میشه که اون هم جای بحث برای خودش داره که اینجا نمیشه همه رو باز کرد. شما تحصیل میکنی تا خودت رو بالا بکشی نه اینکه دیگه وقتی رفاهیت باشه نیاز به کار کردن نیست. شما ها دعا کنین که تا اونموقع بایشیم تا خیلی از مباحث اون موقع برای خیلیا روشن میشه. یا حق |