تالار گفتگوی بیداری اندیشه
نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: طب و تغذیه (/forum-35.html)
+--- موضوع: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! (/thread-21722.html)

صفحه: 1 2

نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - mahdy30na - ۲۲/آبان/۹۱ ۲۲:۴۳

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هفته‌نامه سلامت اضافه کرده است:
می‌توانم این طور بگویم که تمامی امواجی که اطراف ما هستند اگر از حد مشخصی بیشتر به بدن بتابند سبب سرطان می‌شوند اما هنوز تحقیقی که ارتباط دقیق و موثر استفاده مداوم از تلفن همراه را به اثبات رسانده باشد در دست نداریم.

نتایج نگران‌کننده‌ای هم منتشر شده مثلا اگر شارژ باتری تلفن همراه کم باشد یا تلفن همراه در فضایی باشد که منبع تولید امواج الکترومغناطیسی دیگری هم داشته باشیم احتمال سرطان‌زایی این دستگاه بیشتر خواهد شد.
چند ماه پیش هم نتیجه تحقیقی منتشر شد مبنی بر اینکه تلفن‌های همراه بر عملکرد مغز اثر می‌گذارند و در قسمت‌هایی به خصوص از آن، متابولیسم گلوکز را بالا می‌برند اما هنوز مشخص نیست که این تاثیر برای بدن خطرناک است یا نه. البته متابولیسم گلوکز، نشانه فعالیت مغز است زیرا سلول‌های مغز برای تولید انرژی از قند استفاده می‌کنند.
در این تحقیق مشخص شده که 50 دقیقه استفاده از تلفن همراه میزان مصرف گلوکز نقاطی از مغز که نزدیک آنتن این وسیله هستند را تا 7 درصد افزایش می‌دهد یعنی قسمت‌های مربوط به حافظه و دیگر مهارت‌های شناختی. جالب اینجاست که این اثر ربطی به خاموش یا روشن بودن دستگاه ندارد.
SAR چیست؟
کمیتی برای سنجش میزان جذب امواج الکترومغناطیس توسط تلفن همراه است. اگرچه در تمام کشورها حدود مشخصی را برای این شاخص در نظر گرفته‌اند و تلفن‌های همراه موجود در بازار هم در این محدوده قرار می‌گیرند اما مطالعات جدید نشان می‌دهد که تنها شدت‌های بسیار اندک این امواج هم می‌توانند تاثیرات خود را بر سلامت افراد بگذارند. به عبارتی امواجی که 200 هزار برابر ضعیف‌تر از استانداردهای موجود هستند هم می‌توانند بر بدن تاثیر گذار باشند.
بافت‌های بدن می‌توانند امواج الکترومغناطیس را جذب کنند و متاثر موارد زیر شوند:
تخریب برگشت ناپذیر ماده ژنتیک سلول‌ها
تجزیه پرد‌ه‌های مغزی و درنتیجه عبور مواد شیمیایی سمی و بیماری‌زا به مغز
کاهش ایمنی بدن
کاهش میزان هورمون ملاتونین
افزایش هورمون‌های استرس‌زا و در نتیجه تخریب سلولی
اثرات سوء بر هسته‌های سلولی و ایجاد سرطان
تغییر متابولیسم کلسیم و تاثیر بر ارتباط بین سلولی
تاثیر بر الگوی امواج مغزی
درپایان باید ذکر کنم که تلفن همراه وسیله‌ای نسبتا جدید است و طرح مسائل و راه‌حل‌های مرتبط با آن مستلزم زمان زیادی است. همان‌طور که مثلا بعد از سالیان دراز تنها چند دهه است که از مضرات سیگار صحبت به میان آمده است.
منبع: سیتنا

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - rezaba - ۲۳/آبان/۹۱ ۱۷:۱۰

سلام به همه
صحبت های شما درست ولی تلفن همراه شده یک وسیله ضروریه
من که نمیتونم بدون تلفن همراه Big Grin شما رو نمیدونم

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - یاســین - ۲۳/آبان/۹۱ ۱۸:۱۷

بسم الله الرحمن الرحیم
اصلا تحقیق نمیخواد همینکه بیشتر از ده دقیقه با موبایل حرف میزنیم گوش و اون قسمت سرمون که نزدیک گوشی بوده داغ میشه و درد میگیره کافیه
همین ماکروویو ها هم ضرر دارن منتها علم در خدمت یه عده سرمایه گذاره

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - Asma - ۲۴/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰

سلام
راجع به مضرات تلفن همراه من یه کم راجع به علمی بودنشون شک دارم.ببینید قسمت اعظم سلولهای بدن ما رو آب تشکیل میده. هر وقت که بدن ما در معرض امواج الکترومغناطیسی قرار می گیره، سلولهای بدن شروع به نوسان میکند(متناسب با فرکانس موج). تا اینجا مشکلی برای ساختار سلولی رخ نمیده. اما اگر در داخل بدن موج ایستاده تشکیل بشه و فرکانس موج بالا باشه، در اینصورت سلولهائی که در این محدوده قرار دارن از حالت طبیعی خارج میشن و منجر به نابودی سلولها و ایجاد سرطان میشه .بنابراین اگر موجی بخواد اثر سوء بر بدن داشته باشه باید فرکانس بالائی داشته باشه(در حد امواج ماورای بنفش و بیشتر).
امواج رادیویی که طول موجشون در حد چند متره هیچ اثری رو بدن ندارند و بدن ما برای این موجها شفافه. اگر قرار بود این موجها اثر بدی روی بدن داشته باشن، نور مرئی خورشید(نه قسمت ماورای بنفشش) که طول موجش کمتره (و در نتیجه فرکانسش بالاتره) که باید بیشتر اثر مخرب داشته باشه.

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - یاســین - ۲۴/آبان/۹۱ ۱۲:۵۴

بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر شما اگه این امواج بی خطر هستند پس چرا حرارت تولید میکنند؟
یعنی شما تا حالا گوشتون داغ نشده؟

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - Asma - ۲۴/آبان/۹۱ ۱۳:۰۱

اگر مخاطره آمیز بودن امواج به دلیل حرارت باشه خب نور خورشید هم خطرناکه.
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۱۴) نوشته است:  یعنی شما تا حالا گوشتون داغ نشده؟

راستش نمیدونم. تا حالا توجه نکردم. اما شاید دلیل دیگه ای داشته باشه Huh

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - یاســین - ۲۴/آبان/۹۱ ۱۳:۰۷

یه سری عکس پیدا کردم
اگه بتونم اپلود کنم اطلاعات خوبی داره
http://

[تصویر: 84267269506759971846_thumb.png]
[/url][url=http://www.pic1.iran-forum.ir/viewer.php?file=07977069664136916438.png][تصویر: 07977069664136916438_thumb.png]
http://[تصویر: 34151614871518053810_thumb.png]
روی عکس ها کلیک کنید که بزرگ شن
امواج موبایل نزدیک امواج ماکروویو هستند
و نمودار اخر در مورد رابطه زمان و حرارته

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - soshiant - ۳/آذر/۹۱ ۱۷:۵۴

سلام دوستان .....

برای اینکه بدونید تلفن همراه تا چه حد میتونه مضر باشه برای بدن کافیه یک تخم مرغ بر دارید و دور اون 4 تا 5 تا موبایل روشن رو بزارید و 24 ساعت بهش دست نزنید ...!!!!

بعد از 24 ساعت میبینید که تخم مرغها از داخل پخته شدن !!!

میتونید امتحان کنید .

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - Asma - ۳/آذر/۹۱ ۱۹:۰۷

(۳/آذر/۹۱ ۱۷:۵۴)soshiant نوشته است:  سلام دوستان .....

برای اینکه بدونید تلفن همراه تا چه حد میتونه مضر باشه برای بدن کافیه یک تخم مرغ بر دارید و دور اون 4 تا 5 تا موبایل روشن رو بزارید و 24 ساعت بهش دست نزنید ...!!!!

بعد از 24 ساعت میبینید که تخم مرغها از داخل پخته شدن !!!

میتونید امتحان کنید .

سلام
کلیپ پخته شدن تخم مرغ چند سال پیش خیلی مطرح بود و خیلیا تست کردن اما اتفاقی نیفتاد... به نظر خیلی اغراق آمیز میاد!اگر واقعا چنین چیزی صحت داشته باشه خیلی ها به علت پخته شدن مغزشون باید مرده باشن!!
اگر امکانش هست لطف کنید این پدیده را علمی توجیه کنید.
ممنون.

RE: نقش تلفن‎های همراه در ابتلا به سرطان‎! - soshiant - ۵/آذر/۹۱ ۳:۴۵

(۳/آذر/۹۱ ۱۹:۰۷)Asma نوشته است:  سلام
کلیپ پخته شدن تخم مرغ چند سال پیش خیلی مطرح بود و خیلیا تست کردن اما اتفاقی نیفتاد... به نظر خیلی اغراق آمیز میاد!اگر واقعا چنین چیزی صحت داشته باشه خیلی ها به علت پخته شدن مغزشون باید مرده باشن!!
اگر امکانش هست لطف کنید این پدیده را علمی توجیه کنید.
ممنون.

سلام دوست عزیز .

بنده خودم تست کردم و جواب گرفتم ...
اما قرار بر این هم نیست که تخم مرغ آب پز تحویل بگیریم .... ولی میشه به راحتی سفت شدن سفیده تخم مرغ رو حس کرد ....

در مورد مغز هم باید بگم سلولهای باز سازی کننده و ... داره ( که در تخصص من نیست ) اما تخم مرغ خیر ...!!!