![]() |
|
مظلومیت اسراییلیها! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار غرب و استکبار جهانی (/forum-47.html) +--- موضوع: مظلومیت اسراییلیها! (/thread-21793.html) صفحه: 1 2 |
مظلومیت اسراییلیها! - بچه شیعه - ۲۶/آبان/۹۱ ۱۷:۴۰ سلام. من چند وقت پیش تو یک سایت اسراییلی عضو شدم که هر روز اخبار اسراییل و تلاویو رو داغ به داغ تو gmail برام میفرسته! حالا با توجه به اینکه دیشب اسراییل تا صبح غزه رو بمبارون کرده و کلی از مردم غزه رو شهید کرده، حماس هم امروز صبح تلافی کرده و چندتا موشک به سمت تلاویو بعد از چندسال شلیک کرده و یک قایق اسراییل رو هم زده. این سایته برام چندتا عکس از مظلومیت اسراییلی ها که مورد هدف موشکهای حماس قرار گرفتن واسم فرستاده! حالا منم چندتاشو میزارم تا همگی باهم ببینیم و بخندیم... ![]() ![]() ترجمه: بیش از یک میلیون اسراییلی در زیر آتش زندگی میکنند! ![]() توضیح: تو تیتر این عکسه نوشته شده بود که اسراییل بن لادن حماس رو کشته! ![]() ترجمه:امروز صبح سه شهروند اسراییلی توسط راکتهایی که ازسمت غزه شلیک شده بود کشته شدند. IDF(که فکر میکنم یکی از سازمانهای خودشونه) ادامه میدهد به تضمین کردن امنیت شهروندان اسراییلی، و زیربنای تروریستهای حماس را در غزه از بین میبرد. ![]() به همین خیال باشین که بر بیت المقدس حکومتخواهید کرد! ![]() ترجمه:از 12سال پیش تا به حال تروریستهای فلسطینی در غزه بیش از 12هزار موشک به سمت اسراییل شلیک کرده اند. پایین عکس: اگر فکر میکنید اسراییل حق دارد که از خودش دفاع کند این عکس را به اشتراک بذارید! ![]() آخی آخی...حیونی! ![]() ترجمه: در 2 روز اخیر بیش از 120 موشک به اسراییل برخورد کرده است. ![]() ترجمه: هشدار! موشکهایی که بسمت اسراییل شلیک میشوند. ![]() ترجمه: درحالیکه شما شروع به خوندن این متن میکنید و یک موشک از غزه شلیک میشه، شما 7 ثانیه وقت خواهید داشت که پناهگاه را پیدا کنید، همین الان شروع کنید. بدو...! ![]() چیزی نداشت خودم اضافه کردم: شما برو ماستتو بخور گگولی... حالا ایناها که برای خنده بود ولی ببینید که چطور افکار جهانی رو به نفع خودشون بکار میگیرن و مثلا نشون میدن که اگه اسراییل به غزه حمله میکنه برای دفاع از حق خودشه...! به نظر شما وظیفه ما چیست؟! RE: sa - دل خسته - ۲۶/آبان/۹۱ ۱۸:۱۷ سلام به نظر من وظیفه ما این که هر کس در هر سطحی که می تونه دست به روشن فکری بزنه به عنوان مثال من اونروز شانسی یک پسر 17 ساله اسرائیلی رو دیدم (درمحیط مجازی البته!)، اول نمی دونست کجایی هستم ، باهاش برخورد خوبی کردم ، خوشش اومد ، پرسید کجایی هستی ، گفتم ایرانی و ..... ، باهاش کمی منطقی حرف زدم ، گفتم حرف کسی رو باور نکن ، خودت بشین فکر کن ، اون هم گفت من خودم فکر می کنم ، این جمله که ما اسرائیلی ها نژاد برتر هستیم و دیگر مردم برده ما هستند ، جمله اشتباهی هست! بله اون ها هم عقل دارند ، شعور دارند ، منتها مستضعف فکری هستند. در ضمنسعی کنیم توی برخورد هامون از فحاشی و تمسخر بپرهیزیم ، برخورد دوستانه داشته باشیم ، مثل امام مجتبی علیه السلام. RE: مظلومیت اسراییلیها! - farzad313 - ۲۶/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵ طبق جدیدترین خبر برای اولین بار موشک دور برد گردان عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس پارلمان رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی را مورد هدف قرار داد. از الان به بعد قیافه اسرائیلیا دیدن داره
RE: sa - بچه شیعه - ۲۶/آبان/۹۱ ۲۰:۳۹ (۲۶/آبان/۹۱ ۱۸:۱۷)دل خسته نوشته است: سلام سلام. مگر امام خمینی(رحمة الله علیه) نگفت که حکم مردمی که در اسراییل زندگی میکنند همانند سربازان آنهاست. یعنی اینکه مردمی هم که به زور اومدن تو فلسطین و اونجا رو غصب کردن عین همون سربازاشونن دیگه. تابحال هم کلی عکس از حمله همین شهروندان غیر نظامی اسراییل به مردم بی گناه فلسطینو دیدیم!(حالا یکی این وسط بهم گفت یعنی بچه های کوچیک اسراییلی رو هم باید کشت؟ جوابش اینه که نه چون اونا که از خودشون اختیاری ندارن! منظورم اونهاییه که به اختیار خودشون رفتن) حالا ما بیایم با اینا بحث منطقی و عقلی بکنیم. با مردم آمریکا و اروپا و همه دنیا میشه ولی با اسراییلی ها نه...! RE: مظلومیت اسراییلیها! - دل خسته - ۲۷/آبان/۹۱ ۰:۰۹ سلام دو نوع مردم داریم، مردمی که آگاهانه این کار رو انجام دادند ، و مردمی که نا آگاهانه این کار رو انجام دادند مثلا نوجوان 17 ساله ای که در اونجا به دنیا اومده ، چه گناهی داره؟ چرا باید بهش توهین کنیم؟ اون هم بنده ای از بندگان خدا است ، امکان هدایت داره. در ضمن حتی افراد غاصب اونجا ، از لشکریان یزید که بدتر نیستند؟ چه طور اباعدبالله علیه السلام ، صاحب این ایام ، برای اتمام حجت هم که شده ، قبل از زده شدن طبل جنگ، اتمام حجت کردند؟ ما هم چنین وظیفه ای دارم.حتی باید مثل جنگ عراق و ایران قبل از بمباران به مردم اطلاع بدیم که امکان ترک محل رو داشته باشند. تا زمانی که امکان هدایت در فردی هست ، نباید با او تندی کرد ، حتی اگر ممکنه نباید او رو کشت.مگر نداریم در جنگ ها که امیرالمومنین علیه السلام ، با بقیه نظامی ها فرق داشتند ، در جنگ ، اگر می دیدند در صلب این فرد یکی از محبان ایشون وجود داره ، یا امکان هدایتی هست ، اون فرد رو نمی کشتند! اصلا چرا تا زمان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به کفار و اراذل مهلت داده شده؟ چون ممکنه در صلب ایشان افرادی باشند که قابل هدایت باشند. پس نتیجه این که ، مردم عادی که هیچ ، اگر در سرباز اون ها هم امکان هدایت باشه ، باید با نرمی با اون ها سخن گفت (چقدر اسیر عراقی در جنگ با ایران برگشتند؟!) ، و الا باید جنگید. در ضمن یک پیشنهاد من پیشنهاد می دم دوستان ، هر چه اطلاعات مستند دارند ، از سایت های معتبر خود غربی ها ، راجع به شیطانی بودن فرقه صهیونیسم، و پیرو شیطان بودن اونها (دنبال ظهور دجال بودن اونها)، رو کنند که یک پوستر زیبا برای غربی ها و مردم اسرائیل تولید کنیم. RE: مظلومیت اسراییلیها! - بچه شیعه - ۲۷/آبان/۹۱ ۱۶:۴۹ [quote='دل خسته' pid='160931' dateline='1353094768'] سلام دو نوع مردم داریم، مردمی که آگاهانه این کار رو انجام دادند ، و مردمی که نا آگاهانه این کار رو انجام دادند مثلا نوجوان 17 ساله ای که در اونجا به دنیا اومده ، چه گناهی داره؟ چرا باید بهش توهین کنیم؟ اون هم بنده ای از بندگان خدا است ، امکان هدایت داره. در ضمن حتی افراد غاصب اونجا ، از لشکریان یزید که بدتر نیستند؟ چه طور اباعدبالله علیه السلام ، صاحب این ایام ، برای اتمام حجت هم که شده ، قبل از زده شدن طبل جنگ، اتمام حجت کردند؟ ما هم چنین وظیفه ای دارم.حتی باید مثل جنگ عراق و ایران قبل از بمباران به مردم اطلاع بدیم که امکان ترک محل رو داشته باشند. مثه اینکه شما جواب منو درست نخوندین...!ببخشید، منم که گفتم منظورم با اونیاییه که به اختیار خودشون اومدن و حتی اونایی از این غصب کردن کردن اسراییل راضین و حمایت میکنن.(همین پسر 17 ساله ای گفتین اگر موافق غصب فلسطین باشه دشمن ماست). ما جنگمون با این افراد هست. و نکته دوم اینکه چرا فرد غاصب و قاتل مردم بیگناه از یزید بدتره! و اینکه امام حسین، همونطور که خودتون گفتین قبل از اینکه جنگ شروع بشه یزیدیان رو نصیحت میکرد.و وقتی که جنگ شروع میشه میبینیم چطور با اقتدار خودشون و حضرت عباس(س) با دشمن میجنگند. الان ما، هم با دولت و سربازهای اسراییل و هم با کسانی که طرفدار غصب کردن فلسطین هستن در جنگ هستیم... و در آخر بی زحمت یه نگاه به این عکسا... ![]() بچه های اسراییلی در حال کشیدن نقاشی و love روی موشکهایی که اسراییل به سمت مردم بیگناه غزه شلیک میکند... ![]() دیگه نمیدونم باید چی بگم خدایا...این المنتظر RE: مظلومیت اسراییلیها! - sarallah - ۲۷/آبان/۹۱ ۱۹:۳۱ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مظلومیت اسراییلیها! - دل خسته - ۲۷/آبان/۹۱ ۲۰:۰۰ سلام آقای "بچه شیعه" ، شما دارید از دریچه خودتون به این قضیه نگاه می کنید. اول از هرچیز ، اگر کسی زمینه هدایت داشته باشه ، و ما بتونیم هدایتش کنیم ، حق کشتنش رو ندارییم ، مگر این که سهل انگاری خودش باشه (مثلا در وسط جنگ حضور داشته باشه) ، برای شما مثال هم آوردم از ائمه بزرگوار علیهم السلام، ما نباید از امام جلوتر حرکت کنیم. همون انسان 17 ساله ، اگر بتونیم هدایتش کنیم ف چرا نکنیم؟ ببین ، این ها هم مخلوق خدا هستند ، مثل من و شما ، از کجا می دونی بهش هدایت رسیده و قبول نکرده؟ اگر شما جای ایشون بودی ، در محیط خفقان بنی اسرائیل ، باز هم انتظار داشتی صاف بری در جهنم؟ چرا امام مجتبی علیه السلام اون فرد ناصبی شامی رو نکشتند؟ خوب چون درش زمینه هدایت وجود داشت. RE: مظلومیت اسراییلیها! - faateme-313 - ۲۷/آبان/۹۱ ۲۲:۰۳ الهی که خدا یه جو عقل و یه جو ایمان بده به اونایی که ندونسته حمایت میکنن از اسرائیل و مرگ بده به اونایی که از روی عمد ازین رژیم غاصب حمایت میکنن در صورتیکه میدونن حق با کیه RE: مظلومیت اسراییلیها! - دل خسته - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۳۵ سلام دیشب با اون بنده خدای اسرائیلی دوباره صحبت می کردم ، اتفاقا در تل آویو زندگی می کنه ، باهاش صحبت کردم ، در مورد جنگ ، در مورد صهیونیسم ، هر چند اختلاف زبان و زبان نه چندان خوب من خیلی مشکل ساز بود ، (خصوصا که بحث تخصصی هست) یک نکته جالب ، ایشون گفت که فلسطین به ما حمله کرده ، من هم گفتم نه اسرائیل اول حمله کرده ، گفت من دیدم موشک هاشون به سمت ما اومد ، من هم گفتم از کجا می دونی قبل اون موشک های شما به سمت اون ها نرفته و .... به نظر شما چه جوری و با چه سندی بهش ثابت کنم چه کسی شروع کننده جنگ بوده؟ واقعا مردم اسرائیل و جهان شستشوی مغزی شدند و سخت هست بشه باهاشون مباحثه کرد ، از خدا رو شکر این بنده خدا خیلی آدم حرف گوش کن و با ادبی بود و قشنگ حرف می زد و دعوا نمی کرد. می گفت :"صهیونیست یعنی مخالف ضد یهود" ، یعنی کسی که با "ضد یهود" ضدیت داره.خوب سخت بود بهش بگم چی به چی بوده اوضاعٍ ، باز هم خدا رو شکر که از کوره در نمی رفت وقتی ضدش حرف زدم متاسفانه این قدر تبلیغات غرب زیاد هست ، و این قدر ما ضد مسلمان مسلمان نما داریم ، که سخته بهش بگم اسلام چیه ،فقط تنها سفارشی که تونستم بهش بکنم این بود که گفتم ترجمه انگلیسی قرآن رو بخون ، که این ترجمه ها هم معلوم نیست به وسیله کی ترجمه شدند! دوست داشتم بهش اثبات کنم معجزه بودن قرآن رو ، اما با این ترجمه ها سخته ، یعنی با ترجمه فارسی هم نمیشه به معجزه بودن قرآن به خوبی پی برد ، باید حتما عربی هم سرش بشه. اگر دوستان نظری دارند لطفا به من بگند. |