![]() |
|
شیطان پرستها این سه دسته اند : - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +---- بخش: فرقه های انحرافی (/forum-60.html) +---- موضوع: شیطان پرستها این سه دسته اند : (/thread-21825.html) |
شیطان پرستها این سه دسته اند : - شاهین نقوی - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴ سلام علیکم ، دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ، شیطان پرستها سه دسته اند: دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند. دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان از این دسته اند. دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام) را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی دارند . RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - دل خسته - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۲۲ سلام در دیدگاه شما ، آیا صهیونیست ها خدا را پرستش می کنند یا شیطان؟ RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - hesam110 - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۳۱ (۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ، علیکم السلام شاهین جان عرض ادب و احترام. نمی دونم شما اگه دارین زحمت می کشید و ما رو از این جحالت بیرون می کشین و نیتتون هم خیره چرا با تحقیر این کار رو انجام می دین ؟؟؟ اصلاً اصول بیدار سازی در سایه احترام است. ممنون RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - دل خسته - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۳۶ سلام نه بابا بنده خدا منظورش این بود که مراد از شیطان در مورد سوم "ابلیس" و دار و دسته اش هستن که در اسلام و مسیحیت به نام شیطان می شناسندشون. RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - خیبر110 - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۳:۳۷ (۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ، سلام جناب نقوی اتفاقا اقای رائفی پور در چند سخنرانی شیطان پرستان واقعی رو از شیطان پرستانی که فقط از روی دشمنی با خدا و قبول نداشتن خدا رو به شیطان پرستی اوردن جدا کردن و تاکید کردن اکثر شیطان پرستان به وجود شیطان اعتقاد ندارند !!!! تنها عده ای اندکی هستند که واقعا شیطان را میپرستند و با اجنه در ارتباط هستند در ضمن این عده جوانک های کم تجربه و خام نیستند!!!! برعکس اکثرا انها شیطان پرستی خود را بروز نمیدهند و مثل انسان های عادی رفتار میکنند ولی در پشت پرده مراسم های شیطانی انجام میدهند البته این خودش بحث طولانی دارد.... به دلیل کم بود وقت شب مختصر توضیحی میدهم RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - شاهین نقوی - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۱۴ (۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۲۲)دل خسته نوشته است: سلام ببخشید حرف شما چه ربطی به بحث داشت ؟! چه کسی به شما یاد داده که هر حرفی شد ، سریع اسم صهیونیسم را وسط بکشید؟ RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - دل خسته - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۱۸ خیلی هم ربط داره انسان ها ، یا خدا پرست هستند ، یا خدا پرست نیستند (بی دین) ، یا پیروان شیطان هستند در جبهه مقابل خدا تنها شیطان وجود داره. RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - black - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۳۷ نقل قول:دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد والا من همچین آدمایی رو دیدم ، ولی هیچوقت از شیطان سخنی نگفتند. من کسی رو تا به حال ندیدم که از شیطان سخن بگوید و درستکار و صادق باشد. آدرس بده ما هم بریم بشناسیمشون. کسانی هم که در برابر ظلم و فساد بایستند هیچوقت علم شیطان رو یدک نمیکشند اخوی. RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - faateme-313 - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۵۶ اینجور که شما فرمودید هر سه دسته آدمای خوب و درستکار و سالمی هستند! راستی اسمتون منو یاد یه موجودی میندازه (نمیدونم منظوری از گذاشتن این اسم داشتید یا اتفاقی بوده!!سواله دیگه پیش میاد!شاهین نجفی=شاهین نقوی حالا به امام نقی.ع. هم توهین کرده اصن ذهنم درگیر شد یه لحظه! امیدوارم سوتفاهم باشه!) ضمنا شما اگه از جناب رائفی بیشتر میدونی و بیشتر پژوهش داری خو چرا نمیری سخنرانی کنی؟! RE: شیطان پرستها این سه دسته اند : - Agha sayyed - ۲۸/آبان/۹۱ ۱۵:۴۴ بنام خدای مهربان (۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ،جناب شاهین خان ؛ ممنون از روشن کردن ضمیر تاریک ما ! فقط چون بنده تا بحال در هیچ کتاب ، مقاله ، نوشته و سخنرانی ای این مطالب ارزشمند را نه شنیده ام و نه خوانده ام ، لطفا منبع مطالعات و تحقیقات خود را هم بیان بفرمایید تا ما هم از این منابع استفاده نماییم. اگر هم اینها مفروضات خودتان هست لطفا ذیل نوشته تان بفرمایید " نظرات شخصی " . خداوند هادی و راهنمایمان باشد . |