![]() |
|
هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: طب و تغذیه (/forum-35.html) +--- موضوع: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها (/thread-21836.html) |
هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - شاهین نقوی - ۲۸/آبان/۹۱ ۲۱:۱۹ سلام علیکم این بار می خواهم پرده از یک کار بسیار اشتباه و در عین حال رایج در هیات ها و حسینیه ها بردارم ، این کار آنها کاملا اشتباه و مضر است که متاسفانه از سوی بانیان و هیات گردانها و خود مردم نادیده گرفته می شود ، و با این کار مردم عزادار ضرر بسیاری می کنند ! در واقع این قضیه حتی از ده سال پیش هم مطرح بود و حتی همان موقع هم وزارت بهداشت ، هشدار داده بود ، ولی کو گوش شنوا ! هشداری که می خواهم بدهم اینست که در ده پانزده سال اخیر رسم شده است که حسینیه ها چای را در لیوان های پلاستیکی یک بار مصرف ، می دهند ، این لیوانهای پلاستیک خاص نوشیدنی های سرد هستند و نه نوشیدنی های داغ ، در واقع هرگاه یک مایع داغ درون این لیوانهای پلاستیک یک بار مصرف ریخته می شود ، یک فعل و انفعال شیمیایی صورت می گیرد و یک ماده شیمیایی مضر ، درون چای از آن پلاستیک ، حل می شود ، راه حل این مسئله هم بسیار ساده است و چیزی نیست مگر استفاده از لیوان کاغذی(مقوایی) ! نکنید این کارها را با سلامت مردم بازی نکنید ! یک هشدار دیگر هم دارم که بعدا می نویسم ! پ.ن: تاپیک های من از معدود تاپیکهایی در کل این انجمن است که پست اول آن کپی پیست نیست. موفق باشید و پایدار RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - فدايي ولايت - ۲۸/آبان/۹۱ ۲۱:۴۹ با تشکر از مطلب خوبتون اما داداش من،کو گوش شنوا ؟!! فکر کنم دیگه همه اینو بدونن ولی بازم چیزای داغو تو لیوان پلاستیکی یکبار مصرف میدن! RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - aboutorab - ۲۹/آبان/۹۱ ۳:۳۲ سلام وزارت بهداشت ![]() چاي روضه سيدالشهدا (عليه السلام )؟ ![]() يا ابالفضل عليه السلام RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - یاســین - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۰:۴۶ بسم الله الرحمن الرحیم با سلام تو بوفه ی دانشگاه ما هم همینکار رو انجام میدن، یعنی چای رو داخل پلاستیکی ها میرزن لطفا یه هشداری هم به دانشگاهها بدید با تشکر و سپاس RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - saloomeh - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۲:۲۵ (۲۹/آبان/۹۱ ۱۰:۴۶)nina نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم همانطور که شاهدید این امر مختص مجالس عزاداری اباعبدالله علیه السلام نیست !!!!!!!! حالا چرا این محافل و مجالس محل پرده برداری شما بوده جای سوال دارد !!!!!!!!!!! خیلی وقته که موج هجمه ها مجالس و محافل عزاداری شیعیان رو هدف گرفته به دلایل معلوم !!!!!!! این دست ان قلت ها مطمئنا باعث نمیشود عاشقان ارباب از فیض خوردن چای روضه ابا عبدالله خودشان را محروم کنند !!!!
RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - only_y2d - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۲:۳۱ (۲۸/آبان/۹۱ ۲۱:۱۹)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم قبل از پرده برداری شما دیگران پرده برداشتند. لیوان هایی که رنگ کدر و سفید دارند مضر هستند. الان تقریبا همه جاها لیوان های روشن که ضرر ندارند استفاده می کنند و خیلی جاها هم از لیوان های کاغذی استفاده می کنند(نمونه: مسجدی که دیشب رفتم و صلواتی هایی که در سطح شهر برخورد داشتم، یک سر بروید می بینید) در ضمن سعی کنید فقط به فکر تخریب نباشید.از آدم روشن فکری مثل شما بعید است. در ضمن تبریک میگم که تاپیک هاتون کپی پیست نیست. ولی کپی کردن بهتر از بی منبع بودن است. من الله توفیق RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - حسن عزتي - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶ به نام خدا الحمدلله در هيئات و مساجد توسط شوراي هيئات مذهبي برخي رفتار ها كنترل ميشه و چند سالي هست كه چايي روضه رو تو ليوان هاي كاغذي ميخوريم ![]() براي هيئات و مساجد كه با كمك ها و خيرات مردمي در حال برگزاري و برپائيه،تهيه اين مدل ليوان ها به راحتي انجام ميشه،ولي متاسفانه در اماكني كه سود هاي شخصي وسط باشه اينطور نيست و براي جان انسانها ارزشي قايل نمي شوند! مكان هايي كه بنده با ليوان هاي مضر چاي نوشيدم كم نيستند: بوفه هاي بيمارستان،دبيرستان ،چاي خانه هاي مسير مسافرت به شهر ها و ... اين بنده خدا ها هم دنبال يه قرون دوزار هستند كه اينطور عمل ميكنند ،در هيئات و مساجد همچين منفعت مالي براي كسي وجود نداره كه بخوان هزينه نكنند و ليوان هاي مضر تهيه كنند. بهرحال از يادآوري دوبارتون سپاس
RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - Havbb 110 - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۷:۰۶ پس با این حساب عنوان تاپیک رو باید اصلا کنید
RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - rezaba - ۲۹/آبان/۹۱ ۱۹:۳۸ نظر من اینه که خود آقا امام حسین هوای عزادار ها رو داره و مطنئنم که هیچ کس با خوردن این چایی ها در مجالس امام حسین هیچ اتفاقی براش نمیوفته RE: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها - شاهین نقوی - ۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۲۸ (۲۹/آبان/۹۱ ۱۹:۳۸)rezaba نوشته است: نظر من اینه که خود آقا امام حسین هوای عزادار ها رو داره و مطنئنم که هیچ کس با خوردن این چایی ها در مجالس امام حسین هیچ اتفاقی براش نمیوفته اتفاقا قمه زن ها هم همین حرف را می زنند که آقا هوایشان را دارند ، در حالیکه بسیاری از کسانی قمه می زدند یا می زنند دچار بیماری های عفونی حاد می شدند ( به خصوص قدیمها که آنتی بیوتیک وجود نداشت ) |