![]() |
|
عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" (/thread-21946.html) |
عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - AMINI - ۳/آذر/۹۱ ۱۱:۱۳ با سلام چندی پیش این فیلم در قالب نمایش خانگی ارائه شد و در حال حاضر در دسترس همگان است و بنده هم این فیلم را دیدم. فیلم سر تا به پا نکته داشت ولیکن بنده به نکات اهم آن اشاره میکنم: ![]() در این فیلم زمین در حال جابجایی و ایجاد قاره ها بود ولیکن اگر بدقت به آن نگاه کنید برخی صحنه ها تداعی کننده فیم 2012 بود. درست است که جابجایی قاره ها بود ولی در واقع سرزمین این حیوانات در حال زیر و رو شدن بود و همانند فیلم 2012 بود. نکته بعدی اینکه این حیوانات میبایست به سمت پلی میرفتند که در اواخر داستان آن پل از یک دروازه (گیت) عبور میکرد. یعنی محل نجات آنان در واقع همان دروازه بود. دیگر اینکه در صحنه هایی از فیلم تعدادی موش به کمک و یاری آنان می آیند که رهبر آنان به چهره ای نیمه آبی ظاهر میگردد و نماد نیمه جن بودن آن بود و به آنها کمک لازم را کردند. در صحنه ای از فیلم قطعه ای از یخ بعنوان کشتی استفاده میگردد که با دقت اگر نگاه کنید بطور جتم "کشتی نوح" را در ذهن شما تداعی خواهد کرد چون در برخی صحنه ها بطور واضح جفت جفت حیوانات کاملا قابل رویت است. و در صحنه ای دیگر نهنگی بکمک آنها می آید که یکی از شخصیتهای داستان را به دهان میبلعد و به آنان کمک میکند!!! آشنا نبود؟ یونس نبی؟؟؟ در پایان داستان سنجاب داستان بدنبال سرزمین "رویاها" بود که جالب است صحنه های آن سرزمین آتلانتیس رو به تماشاگر تداعی میکند و همان سرزمین رویا به زیر آب رفت !!! و در همین سکانس این شهر به قاره آمریکا تبدیل میشود و در واقع نشان است که آمریکا همان سرزمین رویاها بود. دوستان هم محبت کنند و این مبحث را ادامه بدهند. RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - Mitsonary - ۳/آذر/۹۱ ۱۱:۱۸ نقل قول:در این فیلم زمین در حال جابجایی و ایجاد قاره ها بود ولیکن اگر بدقت به آن نگاه کنید برخی صحنه ها تداعی کننده فیم 2012 بود. 2012 کجا بود اخوی!؟
تداعی کننده!؟! توهم؟!![]() باید خدمت شما دوست خوبم عرض کنم که این تیکه از فیلم که سنجاب میره مرکز زمین و باعث جابجای قاره ها میشه ، صرف یک شوخی هست با نظریه وگنر در مورد نظریه ی زمین ساخت ورقه ای!!! نه به 2012 ربط داره نه به زیرو رو شدن سرزمین حیوانات ، به داروین ربطش میدادی قابل تامل تر میشد...خداحافظ RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - AMINI - ۳/آذر/۹۱ ۱۱:۲۷ (۳/آذر/۹۱ ۱۱:۱۸)Prestige نوشته است: در متن بنده هم دیدید که گفتم جابجایی قاره هاست ولی در برخی صحنه ها نحوه خراب شدن صخره ها و جابجایی سطح و پوسته زمین بود و اولین چیزی که به ذهن بنده تداعی شد فیلم 2012 بود. ممنون از اظهار نظرتون. یا علی RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - Reza71 - ۳/آذر/۹۱ ۱۲:۲۸ من هم این انیمیشن رو زبان اصلیش رو دیدم.... انصافا تنها چیزی که موقع دیدن یادش نیفتادم فیلم 2012 بود... مندی به خاطر برگشتن پیش خانوادش هرکاری میکرد تو این فیلم و گرفتن کشتی ها هم فقط برای رسیدن پیش خانوادش بود یا اون نهنگ هم که مثلا حیوون خونگی اون مادر بزرگه بود... موشها هم برای نجات دوستانشون به کمک مندی میرن و درواقع مندی در عوض نجات دادن دوستاشون با کمک اونا کشتی رو میدزده... به این صورت که نقل کردین نمیتونه باشه
RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - A L I - ۳/آذر/۹۱ ۱۴:۴۰ نه بابا عصر یخ بندان هم رفت توی لیست شیطانیها!!؟؟؟؟؟؟؟ والا من این فیلم رو دیدم هیچ کدوم از این چیزهایی که شما میگید در ذهن من نیومد!! حالا چه برسه اون بچه 8 ساله که میخواد این فیلم رو ببینه! ![]() دوست عزیز دنیا به همون شکلیه که خود آدم دوست داره ببینه!!شما اگر دوست داری همه ی فیلمهای خارجی رو به شکل فراماسونری ببینی از دید شما همه ی فیلمها بد میشه و شیطانی!! در صورتیکه اینطوری هم که شما میگید نیست...اون سنجاب که شما میگید در همه ی سریهای قبلی فیلم بدنبال یک فندق میره و کل ماجراهای فیلم رو درست میکنه !
RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - Dragonborn - ۳/آذر/۹۱ ۱۸:۰۴ نقل قول: فيلم دلاور رو ديدين؟ جنگجويان اسكاتلندي توي دوران قديم اينطوري ميكردن چهرشونو. اما بنده هم با ديدن اون پل و كشتيه ياد يه چيزايي افتادم.
RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - Mitsonary - ۳/آذر/۹۱ ۱۹:۲۰ (۳/آذر/۹۱ ۱۸:۰۴)Dragonborn نوشته است: فيلم دلاور رو ديدين؟ جنگجويان اسكاتلندي توي دوران قديم اينطوري ميكردن چهرشونو. منظورتون فیلم BraveHeart هست؟! فکر می کردم شجاع دل ترجمه اش کردن. ![]() میشه بدونیم یاد چه چیزی افتادین که همچنین شکلکی هم گذاشتین؟ البته گر مایل بودین...
RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - Dragonborn - ۳/آذر/۹۱ ۲۱:۵۶ (۳/آذر/۹۱ ۱۹:۲۰)Prestige نوشته است: منظورتون فیلم BraveHeart هست؟! فکر می کردم شجاع دل ترجمه اش کردن. عزيزم،الان من شجاع دل گفتم يا دلاور چه فرقي ميكنه!!فقط خواستم اشاره كنم به اين فيلم! خوشم مياد زبانت خيلي قويه..حال ميده ضايع كردن مردم ديگههههبله من با ديدن اون پل و كشتيه دقيقا همون چيزايي واسم تداعي شد كه شما هم ميدونين. ![]() ضمنا بنده مايل نيستم،افقي ام. RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - Mitsonary - ۳/آذر/۹۱ ۲۲:۰۱ (۳/آذر/۹۱ ۲۱:۵۶)Dragonborn نوشته است: عزيزم،الان من شجاع دل گفتم يا دلاور چه فرقي ميكنه!!فقط خواستم اشاره كنم به اين فيلم! من مسخره نکردم ، فقط پرسیدم. چرا میزنی اخوی ، شاید جای دیگه ای دلاور ترجمه کردن ، نمی دونستم...نقل قول:بله من با ديدن اون پل و كشتيه دقيقا همون چيزايي واسم تداعي شد كه شما هم ميدونين. برای من چیزی تداعی نشد. منظورتون همون کشتی نوحه؟ نقل قول:ضمنا بنده مايل نيستم،افقي ام. از شوخی بگذریم... RE: عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4" - 60.atefeh - ۳/آذر/۹۱ ۲۲:۵۴ بله من هنوز نتونستم این انیمیشن را ببینم ولی در شماره ی سه ی همین فیلم جایی را نشون میده که سید را (یکی از شخصیتها ) رو برای قربانی کردن به کوه اتش فشان میبرند با اینکه کودکان متوجه نمی شوند ولی در ذهن بچه ها تاثیر میذاره |