![]() |
|
پرسشی در رابطه با ضریح جدید اباعبدالله - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +---- بخش: سایر موضوعات اصول عقاید شیعه (/forum-68.html) +---- موضوع: پرسشی در رابطه با ضریح جدید اباعبدالله (/thread-22138.html) |
پرسشی در رابطه با ضریح جدید اباعبدالله - مرغ باغ ملکوت - ۱۰/آذر/۹۱ ۱۸:۵۲ بسم الله الرحمن الرحیم با سلام خدمت همه دوستان گرامی چند روزیه که یک سوال بدجوری ذهنمو به خودش مشغول کرده گفتم اینجا مطرح کنم شاید پاسخ قانع کننده ای بگیرم. همونطور که می دونید ضریح جدید اباعبدالله علیه السلام رو با عبور از شهرهای مختلف دارند به کربلا می برند و خیل عاشقان سرور و سالار شهیدان به زیارت این ضریح خالی می آیند آیا این کار، کار صحیحی است و آیا مورد تایید مراجع هست؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره مطرح کنه. ممنون از همکاریتون RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - Mohammad - ۱۰/آذر/۹۱ ۱۹:۰۵ سلام با اینکه من مرجع تقلید نیستم ولی فکر میکنم که مشکلی نداشته باشه . چون این ضریح تو قم ساخته شده و لابد مراجع درباره چگونگی حمل اون اظهار نظر کردند. RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - مرغ باغ ملکوت - ۱۰/آذر/۹۱ ۱۹:۵۳ سوالی که من مطرح کردم در ارتباط با نحوه حمل ضریح نبود بلکه در این رابطه بود که آیا زیارت کردن یک ضریح خالی که هنوز هم به امام حسین علیه السلام نرسیده و تبرک جستن به اون کار درستی است؟
RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - KABOOTAREHARAM - ۱۰/آذر/۹۱ ۱۹:۵۹ نفس زیارت کردن اصلا دست زدن به ضریح نیست که، زیارت یه اتصال قلبی به امام حسین هست،چه بسا کسی با یک سلام به امام حسین از راه دور یا خوندن زیارت نامه با خلوص به معنای واقعی امام رو زیارت می کنن. این عمل که به ضریح دست می زنن و به بدرقه اش میرن از روی عشق و علاقه به امام حسین هست، چون می دونن این ضریح قراره چند روز دیگه به عشقشون امام حسین برسه و در کل انسان وقتی کسی براش عزیزه تمام متعلقات به اون هم براش عزیزه. RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - MOHSEN-Z - ۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۰۴ یک بار چند سال پیش درب های ورودی حرم حضرت امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابالفضل العباس رو آوردند اصفهان،نمیدونید چه شور و حالی داشت . وقتی درب ها رو میدیدم احساس میکردم تو حرم حضرت هستم.فکر نکنم اشکال داشته باشه.اگه اشکال داشت حداقل یکی از حضرات مراجع یه انتقادی میکردند RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - حسنیه - ۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۱۵ بسم الله الرحمن الرحیم دوست عزیز وقتی آیات عظام خودشون به زیارت این ضریح رفتن صد البته که این ضریح دارای قداست هست؛اصلا وقتی کاری به نیت ائمه شروع بشه دارای قداسته. RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - شیدا - ۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۱۷ سلام به نظر بنده هم اشکالی نداره و همه ناشی از عشق به مولا ست ولی همین امروز شنیدم بعضی ها معتقدن اینکار بت پرستیه!!!! این ضریح عزیزه چون قراره بره مرقد یکی از برگزیدگان خدا، کسی که زبان قاصره از وصف بزرگی و کرامتش کسی که به خاطر حق به معنای واقعی از دنیا و تعلقاتش برید RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - مرغ باغ ملکوت - ۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۲۱ حصان نوشته بسم الله الرحمن الرحیم دوست عزیز وقتی آیات عظام خودشون به زیارت این ضریح رفتن صد البته که این ضریح دارای قداست هست؛اصلا وقتی کاری به نیت ائمه شروع بشه دارای قداسته. دوست عزیز شما مدرکی دارید که مراجع به زیارت این ضریح رفتند؟ RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - حسن.س. - ۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۲۳ تقریبا اکثر مراجع تقلید به بازدید این ضریح نورانی رفته اند: لینک اول لینک دوم لینک سوم داریم که جبرائیل(علیه السلام) مقداری از خاک کربلا را برای پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آورده اند و عمل یک ملک مقرب حامل وحی خود عین حجت است(با آنکه هنوز بدن مطهر حضرت ابا عبدالله(علیه السلام) در کربلا نبود این قداست از چه حاصل شده بود؟).دیگر اینکه داریم حضرت علی(علیه السلام) به خاک کربلا مرحبا گفتند که لایق به آغوش کشیدن این بدن مطهر و نورانی(علیه السلام) شده است(خوشا به حالت ای تربت کربلا که گروهی از تو محشور می شوند و بدون حساب وارد بهشت می گردند. - آن گاه با دست خود به این نقطه و آن نقطه اشاره کرد و گفت: اینجا و آنجا).تبرک به این ضریح به این نیت که مدتی دیگر بر آرامگاه نورانی امامی قرار می گیرد عینا مانند آن خاک هاست که تایید ائمه(علیه السلام) داشته است؛هر طور که خاک این گواهی را می داد که من روزی آرامگاه حسین زهرا(علیه السلام) هستم ذرات این ضریح همان طور به خود می بالند.درباره ی بسیاری از پیامبران(علیه السلام) مشابه این حادثه را داریم(منبع). از دید فلسفی و عرفانی اصولا در تقدس یک امر معنوی زمان دخالتی ندارد؛زیرا این معنویت از عوالم دیگر حاصل می شود که حجاب زمان از آن برکنار است.چه اینکه امام حسین(علیه السلام) در سخنانی که قبل از حرکت به سمت کوفه(در مدینه) با جنیان داشتند فرمودند: از زمان دحو الارض سرزمین کربلا برای من مشخص شده بود(البته می دانید که این سخنان هیچ تقابلی با اختیار ندارد که بحثی دیگر است).از این منظر اطمینان داشته باشید تک به تک ذرات این ضریح از آغاز آفرینششان بی قرار رسیدن به کربلا بوده اند. RE: پرسشی در رابطه به ضریح جدید اباعبدالله - حسنیه - ۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۲۴ (۱۰/آذر/۹۱ ۲۰:۲۱)مرغ باغ ملکوت نوشته است: حصان نوشته البته یه جستجوی راحت در گوگل تصاویر حضور و زیارتشون از ضریح رو براتون میاره . بازدید آیات عظام از ضریح جدید امام حسین(علیه السلام) |