![]() |
|
یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... (/thread-22751.html) |
یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... - رنجستان - ۳۰/آذر/۹۱ ۰:۲۶ دادش اینا کین ما اصلا نمیتونیم فایلشونو ببینم. نکنه جاسوس ماسوس باشن. یکی به اق بیدار خبر بده میگم شما هم میبینید یا فقط من میبینم اینارو میگم بابا Ahrefs ، Google ، BING ، Baidu ، Alexa Internet ، Yandex RE: یه سوال - Mahdy2021 - ۳۰/آذر/۹۱ ۰:۴۱ سلام اینها روباتهای موتورهای جستجو می باشند که در حال خواندن مطالب تالار هستن و بعد از انجام عملیات، مطالب رو به پایگاه داده ی خودشون اضافه میکنن برای کسب اطلاعات بیشتر: کد قالب بندی شده: http://fa.wikipedia.org/wiki/خزندهی_وبRE: یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... - رنجستان - ۳۰/آذر/۹۱ ۲۲:۱۸ میگم روباتم دارید تو خونتون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! روباتا را چن خریدید دادش؟ از کجا اوردید؟ از ژاپن سفارش دادید؟ من فک نمیکردم واسه اداره سایت ربوباتم بلده کار کنه. من میگم خدایا انا کین اخه چین که همش تو سایتن. پس روباتن که هیچ وق نمی خوابن. عجب سایت پیشرفته ای داریدا. اینارو جن خردید دادشه؟ مثل ادم میمونه شکلشون؟ یه بار عکسشون خب بزار تو تالار ببینم دادش. ماله کیه ماله اق بیدار؟ معلومه بچه مایه داره ها؟. اصلا اینا از کجا بلدن بخونن و بفهمن ما چی نوشیم؟!!!!! جل الخالق به حق چیزای ندیده!!!!!! بیا خاک توسرمون آهن پاره سوات داره ولی ما نداریم RE: یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... - Havbb 110 - ۱/دی/۹۱ ۰:۴۱ نقل قول:یا ابرفضل میگم روباتم دارید تو خونتون؟!!!! دوست عزیز درست صحبت کنید ، ابرفضل دیگه یعنی چی؟!!!! حد اقل طرز صحبتتون رو درست نمیکنید نام های مقدس رو درست به کار ببرید! RE: یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... - black - ۱/دی/۹۱ ۰:۴۸ نقل قول:ینارو جن خردید دادشه؟ مثل ادم میمونه شکلشون؟ یه بار عکسشون خب بزار تو تالار ببینم دادش. ماله کیه ماله اق بیدار؟ معلومه بچه مایه داره ها؟. جناب مهدی اگه اگه از واژه موتور جستجوگر استفاده میکردی این دوستمون هنگ نمیکرد ها.خخخ آق بیدار؟ آقا مگه پلیسه که میگی بیداره؟ ![]() ![]() شب یلدایی دلخوش کردی جماعت رو. ![]() ![]() روبات ها هم توو خونه آق بیدار نیستن ![]() ![]() ![]()
RE: یه سوال در مورد Google ، BING ، Baidu و ... - رنجستان - ۱/دی/۹۱ ۳:۰۹ اولا سلام و سب یلداتون بخیر. دویومن اق وهاب من چی گفتم مگه که میگی اسم مقدساتو خراب نکن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باز چی شده خب تعجب کردم اسم حرضت عباسو گفتم نباس میگفتم؟ دیگه اختیار خودمو دارم که اسم اقامو کجا بگم داداش. تازه تو چرا اینطوری هسد داداش یه بار یه چیام دادی ب ما تا رفیق بشی بعد دیگه ما دوتاپیام دادی و رفتی دیگه پیداتم نشد الانم که شمشیرو از رو بسی ؟ ولی دادت باشه ها تو قداره کشی خیلی هنوز برات زوده یعنی اصلا ماله این حرفا نیسی. البته قصم دعوا نیس دادش ولی خودت دور بازی در اوردی و الش دس دوسی دراز کردی اما بعدش دیگه محل نزاشی. حالا نمیدونم واس چی اینکارو کردی؟ موتور جستجو دیگه چیه؟ نکنه متور سیکلت منظورته دادش؟ یعنی چی یعنی با موتور میرید اینور اونور تو خیابونا دنبال چی میگردید؟ موتو رچه ربطی داره به اون چند نفر کاربر روبات؟!!!!!!! تو مخم میخاره از این حرفاتون جونه دایی.آهان الان افتاد قضیه چیه. نکنه موتور کولر و پنکه منظورته دادش.. فهمیدم دادش یعنی تو کامپیوتر یه چیزی مثل موتور کولر و پنکه هسش. |