![]() |
|
تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) (/thread-2288.html) |
تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - EMPERATOR - ۱۶/فروردین/۹۰ ۲۲:۳۲ محیط مجازی پر از اطلاعات عکس ویدیو و ... مفید و در کنارش بر عکسش هم وجود داره که این تایپیک همین موضوع رو می خواد بررسی کنه . ابتدا یک سری آمار و ارقام در چند سال اخير همواره «كلمات پورنو» در ليست مهمترين كلمات جستجو شده كاربران ايراني بودهاند. تعدد بسيار اين كلمات ضمن آنكه به جوان بودن كاربران اشاره دارد نوعي انقلاب در رفتارها به دليل آزادي در دسترسي به اطلاعات منفي كه نشاندهنده حجم وسيع تهاجم فرهنگي است را نيز نشان ميدهد طبق گزارشي كه «پايگاه اينترنتي: internetworldstats» در فورية 2005 منتشر كرده است2 آمار كاربران اينترنت در خاورميانه نزديك به 17.5 ميليون نفر است و ايران با 4.8 ميليون نفر كاربر، رتبة اوّل را در خاورميانه داراست (27.7 درصد). همين گزارش حاكي است كه آمار كاربران ايراني نسبت به دسامبر 2000 بالغ بر 1820 درصد رشد داشته است. خوب با این همه فعالیت غیر اخلاقی باید چه کار کرد اصلاً کاری از ما بر می آید که یک پیشنهاد دارم: 1 - دوستانی که متخصص هستند مخصوصاً دوستان و همسنگران بیداری اندیشه دست به کار بشن و سایت های غیر اخلاقی رو نابود کنند. حتی می تونیم یک قسمت در تالار در رابطه با بخش سایت های غیر اخلاقی و ضد اسلامی داشته باشیم مثل ویکی پدیا که دستش رو شد معرفی کنیم حداقل کاری هست که شاید بتونیم بکنیم منتظر پیشنهاد ها و انتقادهای شما هستیم البته فکر کنم این پیشنهاد من یک مقدار ناقص باشه که ممنون میشم دوستان کامل تر بکنندش. RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - user313 - ۱۷/فروردین/۹۰ ۲۰:۳۴ فیل.تر کردن و هک کردن اگر در جای خودش و در حد اعتدال صورت بگیره خوبه. بعد از هک کردن چند سایت توسط سربازهای سایبری ایران بود که غربی ها به توان سایبری ما پی بردن و دست و پاشونو جمع کردن. اما دوای درد سایتهای آلوده که فضای وب رو پر کرده نه فیل.ترینگه و نه هک کردن. بر فرض که ما 200 تا سایت رو هک کردیم با بقیه اش چه کار کنیم؟! وقتی من نمی دونم چرا نباید از فلان سایت و مطالبش پرهیز کنم اگر هر جوری جلومو بگیرن از در دیگه وارد می شم. درست مثل خود من. تا زمانی که مطالعه ی کافی نکرده بودم و دینم رو نمی شناختم لزومی نمی دیدم حد و مرز بذارم برای دیدن و شنیدن خودم. تنها راه چاره ی ما افزایش اطلاعات و بصیرته. این آمار و ارقامی هم که اعلام کردید بعید نیست کار خود غرب باشه که بخواد وجه ی ایران اسلامی رو خراب کنه. RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - ONLY66 - ۱۸/فروردین/۹۰ ۲:۰۱ امپراتور همیشه پیشنهاد هات خوب و بجاست خیلی تایپیک خوب و مهمی رو ایجاد کردی من یه سایت ایرانی رو میشناسم که بصورت پورنو فعالیت میکنه درسته فی*ل*تره ولی چه فایده با یک فی*ل*تر شکن و یا وی پی ان خیلی ساده میشه بازش کرد تنها راه چاره فقط هک کردن هستش ما در این تلار به هکر نیاز داریم که بیاد بخاطر امام زمان کمک کنه برای نابودی سایت های پورنو و یا س ک س ی یوزر 313 دوست و برادر عزیز ، اگر تنها بتونیم یک سات رو هم هک و یا فی*ل*تر کنیم خیلی کار بزرگی انجام دادیم مگر همه سایت های پورنو رو میشناسن شاید با هک و یا فی*ل*تر کردن یکیشون جلوی 100 و یا 200 نفر رو گرفت از مدیران و ناظر های عزیز خواهش میکنم این تایپیک رو پیگیری کنند ما احتایج شدید به هکر هم داریم RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - yasin - ۱۸/فروردین/۹۰ ۶:۱۸ با هک و اینجور کارا فقط میشه مقطعی اونارو غیر فعال کرد و فی*ل*تر کردن هم که الانه جواب نمیده خودتون که بهتر میدونین ![]() این خانه از پایبست ویرانست . باید از بالا نگاه کرد کار یک روز و یک ماه و یک سال نیست باید از اساس درست بشه باید فکر آدمارو درست کرد تا فکرشون درست نشه همیشه راهی برای دور زدن پیدا میکنه RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - MohammadSadra - ۱۸/فروردین/۹۰ ۹:۴۷ خدمت داداش های عزیزم عرض کنم که یه مسئله پیچیده رو نباید صفر و یکی باهاش برخورد کرد. این راه خوبه اون راه بده. برای دفاع تمامی راهها رو باید درست و به جا ازشون استفاده کرد. ف*ی*ل*ت*ر کردن و هک کردن حتماً یک راه هستند و درست. حتماً هم باید انجام بشه. راه بعد باید بیدار کردن و کمک کردن به افرادی باشه که گیر افتادن. من این مسئله رو به شکل مهندسی بررسی کردم و برای بعضی از حالت های خاصش راه حل دارم که به زودی توی بخش (بیماری شهوت راندن و مضرات آن) توی همین فروم قرار میدم. بیماری سایت های غیر اخلاقی مانند اعتیاد یه بیماری روانیه (فی قلوبهم مرض) باید به شکل مهندسی به فکر متدلوژی های درمان اون باشیم. منتظر پست جدید من در این رابطه باشید RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - EMPERATOR - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۰:۰۴ از دوستان ممنون هستم که نظراتشون رو گفتند و از only666 ممنونم که تعریف کردند من با نظر only666 موافقم ما حتی اگه بتونیم یک نفر رو در راه درست قرار بدیم کاری خیلی بزرگی انجام دادیم ولی یکی از دوستان هم گفته بود باید خود شخص اراده داشته باشه که واقعاً همین طوره این اراده رو ما هم باید بهش کمک کنیم تا براش ایجاد بشه RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - mesmaeil - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۰ باید افکار ادمها واکسین بشند نه سایتها هک یا فی*ل*تر بشند RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - در جستجوی سختی - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۲:۵۰ (۱۷/فروردین/۹۰ ۲۰:۳۴)user313 نوشته است: تنها راه چاره ی ما افزایش اطلاعات و بصیرته. من هم کاملا موافقم بهتره که هک کردن وبسایت های آلوده توسط تیم های سایبری سپاه انجام بشه که دستشون توی این کار کاملا بازه و امکانات گسترده ای دارند و اتفاقا کارهای خیلی خوبی در این زمینه انجام شده و تا الان کلی سایتهای آلوده جمع آوری شده و عوامل این سایتها بازداشت و به سزای عمل شیطانی خودشون رسیدند. بهترین کاری که از دست ما برمیاد افزایش اطلاعات و انجام فعالیتهای فرهنگی و همچنین تبلیغ اسلام راستین هستش. RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - EMPERATOR - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۳:۵۶ خوب دوستان بهترین راه حل چی می تونه باشه ؟ یا یکی از بهتزین ها خوب ما به عنوان اعضای تالار باید صبر کنیم تا سپاه کاری بکنه؟!! نمیتونیم خودمون فعالیت فرهنگی رو افزایش بدیم؟!! باید همت کرد همه با هم RE: تخریب سایت های ناسالم ( بخونید ) - Vblock - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۴:۳۳ از حرفم ناراحت نشيد. اما تا حالا توجه كرديد يه سري افراد كاملا مشابه هم تو تالار هستند و رو نظر همديگه صحه ميذارن و رو يه بحث حرفاي مشترك و شبيه هم ميزنن؟ مخاطب اين تالار فعلا بچه هاي همين تالاره... از خودمون... برا مبارزه با اينجور قضايا فعاليت فرهنگي لازمه نه هك كردن سايت! شما 1 دونش رو هك كن... 2تاشو... 1000تاشو مثل علف هرز درميان دوباره تنها دليلش هم قضيه مالي هست. اما منظورم از حرف اول و دومم چيه؟ يادتون مياد شوك شبكه 3 كه با مدير اوي زون و اينا مصاحبه كرده بودن و روش كارشون رو چجور توصيف ميكردن؟ ميگفتن ما بعد چند وقت كه ديديم فروم جوابگو نيست و محدود شده شروع كرديم فايل ها رو به فرمت هاي مختلف درآوردن PDF.3gpو... يعني فايل هاي نوشتاري به تمام فرمت ها براي سهولت دسترسي و همين طور ويدئوها براي اينكه هر جا و با هر وسيله اعم از dvd-man و موبايل همه چيز بشه ديدش. ميخوايد مبارزه كنيد سعي كنيد مطالب درستي و كاملي رو به اين اشكال تبديل كنيد و پخش كنيد. |