![]() |
|
تمام دنیا به کنار .. خدا رو عشق است - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: نماز (/forum-59.html) +---- موضوع: تمام دنیا به کنار .. خدا رو عشق است (/thread-23022.html) |
تمام دنیا به کنار .. خدا رو عشق است - یاوران مهدی - ۹/دی/۹۱ ۱۶:۱۲ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تمام دنیا به کنار .. خدا رو عشق است - omidman - ۹/دی/۹۱ ۱۹:۴۰ خدا نماز با حال و با تاثیر نصیب هممون کنه ... اگه آدم عشقی باشه عجب صفایی داره. ریا نباشه تو عمرمون یه چند دفه ای (کم و بیش دو سه دفعه) برام پیش اومده ... .... انگار ریا شد!!!!اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ نَفْسٍ لا تَشْبَعُ وَ مِنْ قَلْبٍ لا يَخْشَعُ وَ مِنْ عِلْمٍ لا يَنْفَعُ، وَ مِنْ صَلاةٍ لا تُرْفَعُ وَ مِنْ دُعَاءٍ لا يُسْمَعُ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْيُسْرَ بَعْدَ الْعُسْرِ وَ الْفَرَجَ بَعْدَ الْكَرْبِ وَ الرَّخَاءَ بَعْدَ الشِّدَّةِ اللَّهُمَّ مَا بِنَا مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنْكَ لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ. خدايا به تو پناه می آورم از نفسى كه سير نمیشود و از دلى كه بيم برنمیدارد و از دانشى كه سود نمیبخشد ،. ..................................... خدايا به تو پناه می آورم از نمازى كه اوج نمیگيرد ......................................... و از دعايى كه مستجاب نمیشود.خدايا!آسانى پس از سختى و گشايش پس از گرفتاری و آسايش پس از مشقت را از تو خواستارم.خدايا هر آن نعمتى كه در دست ماست از جانب توست،معبودى جز تو نيست از تو بخشش گناهانم را میخواهم و به سوى تو باز میگردم. RE: تمام دنیا به کنار .. خدا رو عشق است - یاوران مهدی - ۹/دی/۹۱ ۲۰:۳۸ (۹/دی/۹۱ ۱۹:۴۰)omidman نوشته است: خدا نماز با حال و با تاثیر نصیب هممون کنه ... اگه آدم عشقی باشه عجب صفایی داره. ریا نباشه تو عمرمون یه چند دفه ای (کم و بیش دو سه دفعه) برام پیش اومده ...ایشالا براتون پیش بیاد همه ی نمازاتون از روی اخلاص و عشقی باشه ..والا ما هم مثله شما کم پیش میاد نماز با خلوص بخونیم بابت دعاییکه زدین خیلی ممنون من خیلی این دعا رو دوست دارم جز تعقیبات نماز عصرهمن بعداز خوندنش خیلی از خدا شرمم میگیره مخصوصا اونجاش که میگه ..خدایا به تو پناه میبرم از نمازی که بالا نمیرود.. RE: تمام دنیا به کنار .. خدا رو عشق است - omidman - ۹/دی/۹۱ ۲۲:۳۴ خیلی متشکرم... اما خیلی ها از جمله من که لیاقت ندارن این قدر ها اوج بگیرن ان شا الله همه بچه شیعه ها و هم چنین این حقیر توفیق پیدا کنیم نماز با اخلاص بخونیم و نمازمون بالا بره و مقبول واقع بشه ..خدایا به تو پناه میبرم از نمازی که بالا نمیرود.. |