تالار گفتگوی بیداری اندیشه
برنج ایرانی و معده درد! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: طب و تغذیه (/forum-35.html)
+--- موضوع: برنج ایرانی و معده درد! (/thread-23741.html)

صفحه: 1 2 3 4

برنج ایرانی و معده درد! - وحید110 - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۳۳

سلام
همه ما میدونیم که الان بیشتر از هر زمانی مملکت نیاز داره که از تولید ملی خودش استفاده بشه و باز همه در جیانیم چقدر محسنات داره
بعضی جاها بحث کیفیت مطرح میشه که خوب قابل تفکره .ولی گاهی صرفا مصرف جنس خارجی به عادت تبدیل شده و هیچ توجیهی نداره
برای مثال برنج ایرانی !
هم خیلی خوشمزه تره
هم ارزونتره
هم تولید ملی
چرا باید کشوری که خودش بهترین برنج رو داره محصول خارجی با کیفت پایین و دستکاری شده و مشکوک به وجود سموم مختلف رو مصرف کنه؟!!!

تنها مزیت برنج پاکستانی و هندی اینه که قد میکشه! که البته چون قراره جویده بشه و بدن فرقی بین برنج قد بلند و قد کوتاه قائل نیست قابل چشم پوشیه

اما یه نکته مهم در مورد مصرف برنج ایرانی اینه که خیلی از دوستان و همچنین خود بنده که معده درد داشتن با مراجعه به پزشکان متخصص توصیه به مصرف برنج سالم ایرانی شدن و معدشونم خوب شده!
ببینید برنجای خارجی معلوم نیست چه به روزش اوردن که حشره هم طرفش نمیره!

دوستان نیاید الان بگید پختنش سخته که اصلا هم نیست . کمی فرق میکنه اما به مزایاش می ارزه
به جان جدم خودم کته درست میکنم با برنج شمالی اصلا بو ش ادم رو مست میکنه خیلی هم خوشمزه میشهBig Grin

خلاصه یادتون نره کشاورزای مملکت خودمون و سلامت جسممون رو در نظر بگیریم .(البته جیب بابایی و یا شوهر زحمتکش هم)

در پناه خدا

RE: برنج ایرانی و معده درد! - black - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۱

برام واقعا عجیبه اینکه مردم صف میکشن برای برنج بی کیفیت هند و پاکستان. در حالی که قیمت برنج ایرانی زیاد فرق نمیکنه با این برنج ها.
این برنج خارجی علاوه بر بیماری معده باعث مشکل تو رودده و دستگاه گوارشی هم میشه.
والا من موندم چه صیغه ای هست که هر چی گرون میشه تو این مملکت خواهان بیشتری پیدا میکنه.

RE: برنج ایرانی و معده درد! - مجید املشی - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۸

وقتی تعادل طبیعت رو برهم بزنیم و با دخل تصرف در اون تنها عده ای به سودای خودشون بپردازن نمی شه انتظار داشت با مصرفشان بدن ما هم تعادلش رو حفظ کنه.
یکی از دلایل مصرف چنین برنجهایی غیر از قیمت پایین تر، نداشتن زمان کافیست که از مضزات زندگی های مدرن شده. هیچ کس نمی خواهد برای غذایی که می خوره وقتی رو صرف کنه. نمونه اش همین چایی. شما ببینید درست کردن چای نپتون تنها به جوش آوردن آب نیاز داره و به سرعت حاضر می شه اما اگر بخواهیم یک چای خوش عطر گیلان رو دم بیاریم زمان بیشتری رو باید صرف کنیم.
این کار با عث شده ذائقه ها تغییر کنه. بارها و بارها من خودم از افراد متفاوتی شنیدم که وقتی میخوان چای خارجی بی کیفیت رو به چای گیلان تشبیه می کنن!!!
من خودم به شخصه حاضرم برنج نیم دانه یا شکسته بخورم اما برنج خارجی نه.
باور کنید این کشاورزان دیگه هیچ اشتیاقی برای کارکردن ندارن.

RE: برنج ایرانی و معده درد! - sarallah - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۵

بله اتفاقا همین چند روز پیش یه کیسه از این برنج ها رو یکی از اقوام اورد برامون.
واقعا طعم و عطر خیلی خوبی داره و اتفاقا سریع تر و راحت تر پخته و اماده میشه

RE: برنج ایرانی و معده درد! - شیدا - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۱

(۱۴/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۸)مجید املشی نوشته است:  اما اگر بخواهیم یک چای خوش عطر گیلان رو دم بیاریم زمان بیشتری رو باید صرف کنیم.

سلام
این جمله جناب املشی منو به نوشتن وادار کرد
یعنی برای بنده به شخصه موقع برداشت چای، عطری که از کارخونه ها میاد واقعا روح نوازه
آخه من نمیدونم اونایی که اهل گیلان هستن دیگه چرا؟
بعضی بستگان ما هنگام خوردن چای گیلانی قیافه شون اینطوری میشهSad
و موقع خوردن چای خارجی این شکلی هستنBig Grin
حالا بماند که طبیب ما میگن چای سیاه نخورین، سودا تون میره بالا و دم نوشهای گیاهی بخورین.
برنجم که مسلما از نوع ایرانیش عالیه البته از نوع کته

RE: برنج ایرانی و معده درد! - Havbb 110 - ۱۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۶

نقل قول:برام واقعا عجیبه اینکه مردم صف میکشن برای برنج بی کیفیت هند و پاکستان

ما همیشه برنج ایرانی (بومی خود منطقه مون) مصرف میکردیم تا اینکه یکی از اقوام که دستی بر تجارت داره ، برنجهای خارجی نمیدونم کجاییه ، ولی خلاصه ده هزار تومن هر کیسه ش زیر قیمته :دی
خلاصه جاتون خالی (شایدم پُر!!) چند هفته س برنج دانه دراز !! میخوریم...

اینو گفتم که دوستانی که تعجب کرده بودند تعجبشون رفع بشه خخخخخخ

نقل قول:خودم کته درست میکنم با برنج شمالی اصلا بو ش ادم رو مست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه

دوستان مجرد ، یادتون باشه آشپزی باید بلد باشید :دی

RE: برنج ایرانی و معده درد! - reyhane - ۱۵/بهمن/۹۱ ۳:۰۱

ما سالهاست خوراکمون برنج وطنیه اونم از نوع کته . با برنج خارجی که نمیشه کته درست کرد و خانم خونه هم حاال چلو کردن نداره !!!
قابل توجه آقای وحید !!! ما از سر تنبلی مشتری برنج وطنی شدیم .Big Grin

RE: برنج ایرانی و معده درد! - Mohammad Trust - ۱۵/بهمن/۹۱ ۳:۰۶

برنج تا یه ماه دیگه میشه 10 کیلو 50 تومن
اصلا نگران نباشید

البته بگم توی ایران خیلی چیزا ارزونه ، جدا میگم اینو ، ولی خب حقوق خیلی خیلی کمه
از کسایی که به ایران سفر میکنن میتونید بپرسید که واقعا اجناس توی ایران مقرون به صرفه هستن

RE: برنج ایرانی و معده درد! - مجید املشی - ۱۵/بهمن/۹۱ ۳:۲۲

همه اینو می دونن که مصرف غذاها و میوه های طبیعی بسیار بهتر و پرفایده تر هست.
شاید اینی که میگم باورتون نشه. من خودم گیلانی هستم. توی شهر ما پرتغال کیلویی 250 الی 300 هست!!!!!!!!!!!
من اصلا هر روز کارم اینه 3 کیلو پرتغال آب بگیرم و بخورم.Big Grin
به نظر شما این پول نقل و انتقال هم میشه واقعا؟!!!
به جاش می ریم پرتغال خارجی می خریم کیلویی 2000 تومن!!!
شما یه برآورد کنید ببینید 1 کیلو برنج شمال قیمتش الان نسبت به خیلی از اجناس دیگه به صرفه تر نیست؟!!!
همینطور چای. توی املش یک سوم چای کشور تولید میشه.. بهترین و مرغوب ترین چای کیلویی 6000 تومنه. این قیمت رو با نمونه های خارجی مقایسه کنید.
مشکل تغییر در ذائقه های ماست و حرکت به سمت مدرن شدن. یکی از آفات مدرنیته همین تغذیه ی ناسالم هست.

RE: برنج ایرانی و معده درد! - Havbb 110 - ۱۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۴۱

مجید جان یه چند کیلو پرتغال و چای سبز بذار توی پروفایلم بعدا حساب میکنم :دی