![]() |
|
تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! (/thread-23998.html) |
تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - hed_gol - ۲۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۰ با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز با توجه به گرانی شدید تنقلات مرسوم عید،مانند قیمت ۶۰هزارتومانی پسته و …،من وتو ومـــــــــــــــــــا تصمیم می گیریم برای مبارزه با گران فروشی سال نو را بدون خرید ومصرف آجیل جشن بگیریم. امید است این حرکت ضربه ای به احتکارکننده ها وسوء استفاده کنندگان اقتصادی وارد نماید. بیایید یک سال متحد شویم وقیمت را ما با نخریدن کنترل کنیم. لطفا اطلاع رسانی کنید منبع:www.radepaclip.com RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - revenger - ۲۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۲۵ مثل اینکه خبرا رو نشنیدید!! قرار شد ارزون بشه دولت وقتی میبینه پسته شده 60 هزار تومن واسه کاهش قیمت دستور میده، صادرات پسته تا 6 ماه ممنوع بشه... بلافاصله تاجران به دولت پیام میدن خواهشا بگذارید ما صادرات داشته باشیم ، خودمون قیمتشو تو بازار میاریم پایین... (میگم: فکر کنم اقایون خودشون احتکار کرده بودن وقتی دیدن اوضاع خطریه و ضرر صادر نکردن بیشتر از سود سر مردم کلاه گذاشتنه بی خیال شدن... !!!!). البته اینجا بگم ما با این تحریم ها به شدت موافقیم دمتون گرم RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - montazer 128 - ۲۹/بهمن/۹۱ ۰:۲۱ اگه پایین اومد که هیچ و گر نه من شخصا نمیذارم خانوادم برن بخرن ![]() ![]() ![]() ![]() حالا پسته نخوریم که چیزی نمیشه به جاش کلی خوراکی های خوشمزه هست با قیمت متعادل تر ![]() ![]() ![]() من کلا با این رسم ورسوماتی که حالا حتما باید عید اجیل تو خونه ها باشه یا شب یلدا حتما باید هندونه باشه و کلا با این بایدها مخالفم ![]()
RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - yektasepas - ۲۹/بهمن/۹۱ ۰:۳۱ با سمه تعالی از ماست که بر ماست . تو این قضیه تحریم بعضی کسبه ودلالان و عمده فروش ها و...البته نه همه کمر دولت ومردم را شکستند اینقدر که از اینها ضربه خوردیم از تحزیم نخوردیم . رهبرمان فرمودند ما 34 سال است تحریم هستیم الان شلوغش کردند . من هم می گم ما 34 سال تحریم بودیم مسوولان نگذاشتند به گوش این سوئ استفاده کن ها برسد اما حالا که فهمیدند خوب برا دنیاشون جمع کردند و بد برای آخرتشان . من هم مغازه دارهای شهرمون رو تحریم کردم مدتی است که بازار نرفتم و خانواد مون را هم قانع کردم برا عید چیزی نخرند و فرزندم قانع نمی شد اما بالاخره خودش را قانع کرد و گفت پول هزینه ی وسایلم را می گیرم اما چیزی نمی خرم ما هم از خدا خواسته قبول کردیم . انشا ءالله با این کار کوچک خدمتی به هم وطنان مظلوم وعزیزم خصوصا طبقه ی ضعیف کرده باشم .
![]() ![]() RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - montazer 128 - ۲۹/بهمن/۹۱ ۰:۴۱ (۲۹/بهمن/۹۱ ۰:۳۱)yektasepas[color=#ff1493' نوشته است: [/color]ای کاش همه مث شما بودن واقعا جای افتخار داره تبریک میگم بهتون ![]()
RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - Mohammad Trust - ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۷ جدا دوستانی که تشکر کردن چیزی نمیخرند ؟ اگه اینطوریه که دمتون گرم RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - anti - ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۶ والا بیشترین نقش رو تو این گرونی خود مردم دارن،یارو تا شنید برنج هندی کیلویی فلان تومن رفت 4 گونی گرفت انداخت گوشه انباری،در حالی که مصرفش شاید تو یک سال 4 تا گونی باشه،تا شنیدیم مرغ گرون شده رفتیم صف بستیم،اینم همونه دیگه،یا مثلا بحث ماشین،الا با این وضعیت اصلا خرید اتومبیل عقلانیه؟ البته از ایرادات دولت هم باید گفت،چرا نباید نظارت باشه،چرا اوضاع رو ول کردن به امون خدا؟دو حالت داره:1-اینکه واقعا نمیخوان نظارت کنن2- دستشون با احتکار کنندگان تو یه کاسه هست RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - معرفت نفس - ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۳:۱۵ من هم تحریم می کنم یعنی عید بی عید گرچه ما اصلا امسال عید نداریم به دلیل فوت اقوام ولی از همنجا به مفاسد اقتصادی اعلام میکنم هرکس با ما در افتاد ور افتاد حال هرچی گرون فروشه به پشتوانه ی الله و صاحب زمان میگیریم RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - yektasepas - ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۴ باسمه تعالی (۲۹/بهمن/۹۱ ۰:۴۱)montazer 128 نوشته است: ای کاش همه مث شما بودن واقعا جای افتخار داره تبریک میگم بهتون چوب کاری نفرمایید. همه از من خیلی بهترن چه جوانهای نازنینی که از جان شان چه کسانی از مالشان گذشتند ومی گذرند ، من فقط از پوشاک عید می گذرم تازه لباس ها وچادر قبلیم هم مرتبند و وصله خورده نیستند. اگر بتونیم مصرف گوشت و مواد غذایی گران را کم کنیم آنوقت شاید یک ذره هنر کرده باشیم . که البته وظیفمون هست که این کار را هم شروع کنیم . یکی از دوستانمان از یکی از محافظین رهبر شنیده بود برای ما تعریف کرد که رهبر نازنینمان اصلا گوشت مصرف نمی کنند نه الان از وقتی رهبر شدند فقط اگر گوشت کوپنی (آنوقت گوشت کوپنی بود) اگر اعلام می شد می گرفتند ایشان مصرف می کردند ایشان گفته بود ناراحت بودیم که ایشان گوشت نمی خورند گاهی تا اعلام شدن کوپن بعدی دوسه ماه می شد یک روز یواشکی توی آش گوشت کردیم به طوری که معلوم نشود بعد به ایشان دادیم خوردند وقتی فهمیدند آمدند اینقدر عصبانی شده بودند که رگهای گردنشان متورم شده بود به ما اتمام حجت کردند که دیگر این کار را تکرار نکنیم . ربنا افرغ علینا صبرا وثبّت اقدامنا وانصر نا علی القوم الکافرین . RE: تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی! - Mohammad Trust - ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۳ شما واقعا میخواید اجیل نخرید ؟ |