![]() |
|
نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... (/thread-24171.html) صفحه: 1 2 |
نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - paradise - ۹/اسفند/۹۱ ۱۷:۵۲ بسم الله الرحمن الرحیم عرض سلام و ادب .. همانطور که مستحضرید، ضریح جدید امام حسین علیه السلام در حال نصب است . جناب آقای « حامد حجتی » یکی از اساتیدی هستند که هم اکنون در کربلای معلی به همراه همکاران شان توفیق این خدمتگزاری را دارند . ایشان اعلام کرده اند که نامه های عاشقان و دلسوختگان سیدالشهدا علیه السلام را در ضریح جدید می اندازند، ان شاء الله ... و این بهانه ای ست برای عاشقانی که بهانه جویان وصل اند .. بسم الله ... لطفا این موضوع را به خانواده و دوستان و آشنایان تان اطلاع رسانی بفرمایید ... توجه بفرمایید ؛ * لطفا نامه هایتان بیش از 200 کلمه نباشد. (نیم صفحه A4) * نامه هایتان را فقط به این آدرس ایمیل کنید : naagofteha@gmail.com * مهلت ارسال نامه فقط تا روز 15 اسفند روز پرده برداری از ضریح جدید ![]() و کربلا را آفرید،
تا عشق، جهانگیر شود .. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - Hadith - ۱۰/اسفند/۹۱ ۱۶:۰۵ حسین ( ع ) جان ! این ضریح کاش بگیرد به تنت جای آن پیرهنی را که بردند........ RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - mohamad - ۱۰/اسفند/۹۱ ۱۹:۳۵ بسم الله سلام آقای پارادایز عزیز بسیار سپاسگذارم ان شاء الله خیر ببینی داداش یا علی مدد RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - paradise - ۱۰/اسفند/۹۱ ۱۹:۵۵ بسم الله الرحمن الرحیم فقط کافی است چند بار پشت سر هم نام تو را تکرار کنم .. باران می آید ![]() السلام علیک یا اباعبدالله
RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - aboutorab - ۱۰/اسفند/۹۱ ۲۱:۱۲ سلام خدمت زائر با سعادت عتبات وعاليات حامد حجتیزيارت فبول به مولايم حسين عليه السلام عرضه بداريد يه سگ روسياه شما براتون اينو نوشته : مولا جون : «من از كودكي عاشقت بوده ام قبولم نما گرچه آلوده ام » يا حسين عليه تالسلام
RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - paradise - ۱۱/اسفند/۹۱ ۶:۵۴ بسم الله الرحمن الرحیم درگلدان های بالا ضریح ... هر روز صبح ژاله می روید .. ![]() السلام علیک یا اباعبدالله
RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - ساقی - ۱۱/اسفند/۹۱ ۲۰:۲۶ بسم رب المهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سلام عليكم تشكر فراوان بخاطر اطلاع رسانيتون. انشاالله زيارت و شفاعت اربابمون امام حسين (علیه السلام)شامل حال تماميان شود ."صلوات " برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)فراموشمان نشود. "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانهو المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - vahrakan - ۱۱/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۴ بسم رب الحسین علیه السلام سلام علیکم خدمت تمامی مهدی یاوران و شیفتگان اقا ابی عبد الله و همچنین شما همسنگر عزیزمان جناب پارادایز ..از اینکه اطلاع رسانی نمودید سپاسگزارم . امیدوارم که توفیق زیارت ارباب بی کفنمون شامل حال این حقیر هم بشود ... یا علی (علیه السلام) RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - paradise - ۱۲/اسفند/۹۱ ۷:۳۷ بسم الله الرحمن الرحیم بدون بهانه هم می توان گفت :
دوستت دارم .. ![]() السلام علیک یا اباعبدالله RE: نامه ای به امام حسین علیه السلام در ضریح جدید ایشان ... - زینب خانوم - ۱۲/اسفند/۹۱ ۹:۵۳ اگر روزی رسد دستم به دامانت کنم جان را به قربانت ولی بی لطف و احسانت چگونه شوم ناخوانده مهمانت؟ |