![]() |
|
بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html) +--- موضوع: بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم (/thread-24537.html) |
بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - hed_gol - ۲۸/اسفند/۹۱ ۱۶:۰۸ لطفا تا آخر گوش بدهید
آیا ذهنیت جامعه ایرانی درباره مهدویت و ظهور قابلیت پذیرش فتنه ای سیاسی-اجتماعی را دارد؟! [/b] * وَ جَعَلنا بَینَهُم و بَینَ القُرَی الَّتِی برَکنا فیها قُرًی ظَهِرهً و قَدَّرنا فیها السَّیرَ سیروا فیها لیالی و ایَّاماً ءامنین (سوره سباء آیه ۱۸) امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : بزودی برخی از شیعیان من ادعای رویت می کنند. چاپ کتاب های در رمینه مهدویت از سال ۷۶ که … !!! برخی معتقدند که ظهور صغری اتفاق افتاده و نیازی به ولی فقیه نیست و فقط به یک هادی نیازمندیم!!! برخی بدنبال ایجاد یک سازمان خارج از سازمان و دستگاه فقاهت برای امام زمان هستند؛ درحالی که دستگاه فقاهت از زمان امام صادق (علیه السلام) بوده است. تشخیص بین صیحه آسمانی و شیطانی روز ظهور امام زملن نیز بر عهده فقها می باشد… سخنران:حجت الاسلام محسن قنبریان(استاد حوزه،محقق وپژوهشگر) [/b] لطفا نظرات خود را پس از گوش دادن به سخنرانی در همین صفحه برای ما ارسال نمایید. دانلود با کیقیت بالا : ۲۳ مگابایت دانلود با کیقیت پایین : ۸ مگابایت ![]() لینک دانلود تصویری : RE: بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - در جستجوی سختی - ۲۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۰۱ (۲۸/اسفند/۹۱ ۱۶:۰۸)hed_gol نوشته است: تشخیص بین صیحه آسمانی و شیطانی روز ظهور امام زملن نیز بر عهده فقها می باشد… با سلام خدمت شما شما بر پایه کدام آیه یا روایت همچین موضوعی رو مطرح می کنید ؟!!
RE: بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - REZA1364 - ۳/فروردین/۹۲ ۹:۴۲ (۲۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۰۱)در جستجوی سختی نوشته است: با سلام خدمت شمایعنی به نظر شما کی میگه که این صیحه ،همان صیحه موردنظره؟ عقلانیش هم همینه که فقها بگن RE: بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - در جستجوی سختی - ۳/فروردین/۹۲ ۱۴:۰۴ (۳/فروردین/۹۲ ۹:۴۲)REZA1364 نوشته است: یعنی به نظر شما کی میگه که این صیحه ،همان صیحه موردنظره؟ ظاهراً شما متوجه منظور بنده نشدید بنده عرض کردم که (۲۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۰۱)در جستجوی سختی نوشته است: شما بر پایه کدام آیه یا روایت همچین موضوعی رو مطرح می کنید ؟!! کاری به عقلانی بودن موضوع ندارم آیا آیه یا روایت یا حدیثی در این خصوص وجود دارد یا خیر ؟!! RE: بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - hed_gol - ۵/فروردین/۹۲ ۱۰:۴۸ (۳/فروردین/۹۲ ۱۴:۰۴)در جستجوی سختی نوشته است: ظاهراً شما متوجه منظور بنده نشدید سوال شما را به استاد داده ایم منتظر پاسخ باشید RE: بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم - REZA1364 - ۶/فروردین/۹۲ ۲۳:۲۶ مثالهایی که از کتاب رجب علی خیاط آوردند جالب بود من که تاحالا دقت نکرده بودم |