![]() |
|
مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html) +--- موضوع: مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟ (/thread-25770.html) صفحه: 1 2 |
مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟ - عبدالرحمن - ۱۰/خرداد/۹۲ ۴:۰۸ بسم الله الرحمن الرحیم
![]() این مطلبی که خدمت شما عزیزان عرض میکنم با وجود سادگی بسیار مهم است بارها شده است که در بخش های خبری صدا و سیمای خودمان از فلان شخص به عنوان مسن ترین شخص یاد کرده اند بنظر شما عملا چنین حرکتی زیر سوال بردن وجود مقدس امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیست*؟ چرا توسط بزرگان نسبت به این حرکات حساب شده عکس العملی نشان داده نمی شود؟ یکی از مهم ترین علت ها در بی تفاوتی افراد نسبت به این مورد غرق شدن افراد به مادیات و فراموش کردن مبدا و مقصد است *حضرت خضر (علیه السلام) مسن تر از ایشانند RE: مسن ترین انسان؟ - DRiVeR - ۱۰/خرداد/۹۲ ۸:۲۶ چه نکته جالبـــــــــــــــــــــــــــــ و ریز بینانه ای
RE: مسن ترین انسان؟ - مهدی2012 - ۱۰/خرداد/۹۲ ۸:۵۸ من نگرفتم قضیه چیه؟ لطفا بیشتر توضیح بدین. RE: مسن ترین انسان؟ - عبدالرحمن - ۱۰/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۴ (۱۰/خرداد/۹۲ ۸:۵۸)mahdi2012 نوشته است: من نگرفتم قضیه چیه؟ لطفا بیشتر توضیح بدین. سوال مسن ترین انسان چه کسی است؟ RE: مسن ترین انسان؟ - دل خسته - ۱۰/خرداد/۹۲ ۲۰:۰۹ (۱۰/خرداد/۹۲ ۱۸:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: سوالسلام فکر می کنم ادریس نبی علی نبینا و آله و علیه السلام باشند ، که از نوادگان نوح نبی علی نبینا و آله و علیه السلام بودند ، پس از ایشون الیاس نبی علی نبینا و آله و علیه السلام و خضر نبی علی نبینا و آله و علیه السلام و عیسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام و حضرت صاحب الامر و الزمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء. RE: مسن ترین انسان؟ - مهدی2012 - ۱۰/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۸ نقل قول: بارها شده است که در بخش های خبری صدا و سیمای خودمان از فلان شخص به عنوان مسن ترین شخص یاد کرده اندمن این قسمت رو نگرفتم قضیه چیه؟ یعنی چی صدا و سیما از فلان شخص به عنوان مسن ترین شخص یاد کرده اند؟؟؟؟
RE: مسن ترین انسان؟ - عبدالرحمن - ۱۰/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۷ (۱۰/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۸)mahdi2012 نوشته است: من این قسمت رو نگرفتم قضیه چیه؟ یعنی چی صدا و سیما از فلان شخص به عنوان مسن ترین شخص یاد کرده اند؟؟؟؟ این لینک ها رو مشاهده کنید مشابه آن در آرشیو بخش های خبری قابل دریافتند لینک اول لینک دوم لینک سوم بسم الله الرحمن الرحیم در بسیاری از مداحی ها و سخنرانی ها حضرت امام جعفر صادق علیه السلام را شیخ الائمه می نامند. امّا شیخ به چه معناست؟ شیخ به معنی فرد مسن میباشد که از لحاظ طبیعی فرد مسن دارای ظاهر سالخورده هم میباشد اما داشتن ظاهر سالخورده شرطی برای صفت شیخ نیست. پس چرا به اشتباه به ایشان شیخ الائمه میگویند. آیا ما نمیدانیم و آنها میدانند که سن امام صادق علیه السلام از همه امامان علیهم السلام بیشتر است!! این به چه معناست؟ این جمله رسماً وجود امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیر سوال می برد. یا اینکه فکر میکنند شیخ را فقط به شخصی میگویند که دارای ظاهر سالخورده میباشد پس افرادی که مبتلا به بیماری پیری زودرس میشوند نیز شیخ هستند! بعضی از مذهبی ها دانسته یا نادانسته .... RE: مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟ - عبدالرحمن - ۲۵/مرداد/۹۲ ۹:۲۸ بسم الله الرحمن الرحیم باز هم تکرار مکررات یا مسئولین این خبرگذاری ها سواد دینی ندارند یا مغرض هستند در هر صورت از این گونه کوته فکری ها برائت میجوئیم و برخورد مسئولین راخواستاریم كهنسال ترین فرد جهان یک زن مسلمان است!!!! RE: مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟ - Aryha - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲ (۲۵/مرداد/۹۲ ۹:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم با یاد حق نکته ای که بهش توجه کردید بسیار ریزبینانه ، دقیق و قابل تحسینه!!! اما این دلیل بر مغرض بودن یا بی سواد بودن افراد نیست بلکه میتونه به دلیل کم توجهی ها باشه که البته خوب نیست و باید تصحیح بشه ولی نیاز به چنین نقد تندی نداره... یاالله RE: مسن ترین انسان؟+شیخ الائمه؟ - عبدالرحمن - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲)farjad نوشته است: با یاد حق ولی حوزه امام زمان حوزه قابل اغماض نیست باید برخورد کرد |