تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html)
+--- موضوع: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش (/thread-25932.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8

تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - seiied - ۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۷

بسم الله الرحمن الرحیم
تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش

این شیخ که آیت امیران باشد
وز فتنه او ایران ویران باشد

منظور از شیخ به طور کلی اشاره به روحانیت و به طور خاص اشاره به امام خمینی (رحمة الله علیه) دارد که از نظر ایشون مانند پادشاهان حکومت می کرده است که به خاطر انقلابی که امام ایجاد کرده ایران رو به فتنه کشانده.

زیرا که نبوده است و ایران بوده است
زودا که نباشد وی و ایران باشد

یعنی ایران قبل از روحانیون، امام و اسلام وجود داشته است.در ادامه نیز به حالت نفرین می گوید که شما به زودی برچیده شوید اما ایران همچنان باقی بماند.

زان گونه عبوسید که گویید می نوروز
در جام همه ریزد و در جام شما نه

از نظر ایشون افراد مذهبی به طور کلی و حضرت امام خمینی به طور خاص چهره ای عبوس و جدی و خشن دارند که مخالف شادی و سرور ایام نوروز که یک عید باستانی ایرانی است نه اسلامی هستند.

وان گونه شب اندوده که با صبح بهاری
شام همگان می گذرد شام شما نه

در اینجا نیز منظور ایشون از شب اندود اشاره به عمامه و عبا مشکی حضرت امام داره و همچنین اشاره دارد به فرهنگ شیعه که هنگام عزاداری برای ائمه از پیراهن مشکی استفاده می کنند.در ادامه نیز می گوید که طوری از خشن و مذهبی هستید که انگار همیشه در غم و ناراحتی برای ائمه به سر می برید.

ای عام شما گر بدی آید صفتی خاص
وی خاص شما نیک تر از عام شما نه

منظور ایشون این است که اگر در ایران بلا و سختی بیاد شما مذهبیون گروه خاصی هستید که باید در رفاه زندگی کنید.زیرا شما جز خواص هستید و تمام گرفتاری ها برای عوام است.

سنجیدم و دیدم که نشانی ز تکامل
احکام نرون دارد و احکام شما نه

در این قسمت نیز احکام اسلام رو با احکام پادشاهی نرون مقایسه می کند و می گوید نشانه هایی از تکامل در سلطنت نرون دیدم اما در حکومت شما مذهبیون نمی بینم.

شادی گوهر ماست که ما جان بهاریم
ای ملت گریه به جز انعام شما نه

به این منظور است که ما ایرانیان (جدا از اسلام) مردمی شاد و سر زنده هستیم اما شما مذهبیون به جز گریه چیزی براتون نیست.که با این الفاظ مجددا اشاره دارد به فرهنگ شیعه که برای ائمه و اهل بیت اشک می ریزند و گریه می کنند.

انگار که خورشید بهاران ایران
بر بام همه تابد و بر بام شما نه

این قسمت نیز دوباره اشاره به بهار و سرزنده بودن و شادی دارد که ما ایرانیان بدون اسلام زندگیمان پر از شادی است اما شما همیشه در غم و غصه و عزاداری مانده اید.

ای مردم مارا به جز اندیشه و دانش
بیرون شدی از مهلکه دام شما نه

یعنی ایشون حکومت اسلامی رو مهلکه ای می داند برای ایرانیان و ایشان را تشویق می کند که با آگاهی و شناخت ایران باستان و همچنین شناخت مهلکه ای به نام اسلام می توانید از این مهلکه رها و آزاد شوید.

ون در حق فرهنگ هنر پرور ایران
اکرام عمر دیدم و اکرام شما نه

در قسمت آخر نیز عمر را از روحانیون و مذهبیون ایران بالاتر می دونه و می گوید که هنگامی که ایران توسط عمر فتح شد در او نشانه هایی از کرامت برای مردم ایران وجود داشته ولی در جمهوری اسلامی چنین کرامتی ندیده است.

موفق باشید در پناه حق و امیر

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - anti - ۲۲/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۹

تو بیت اول اشاره به جامعه روحانیت داره نه آقای خمینی،طبعا هر جای دیگه هم که اسمی از آقای خمینی بردید باید با جامعه روحانیت عوضش کنیدSmile

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - pari74bala - ۲۲/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۲

داریوش معرکه است الکی سعی نکنید با این حرف ها از چشم جوونا بندازیدش چون نمی تونید.

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - فدايي ولايت - ۲۲/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۲

(۲۲/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۲)pari74bala نوشته است:  داریوش معرکه است الکی سعی نکنید با این حرف ها از چشم جوونا بندازیدش چون نمی تونید.
دروغ و شایعه نیست که اینطوری میگید! خب واقعیت داره دیگه

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - صالح - ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۳

بسم الله الرحمن الرحیم

داریوش همیشه با حکومت مشکل داشته چه حکومت ‍‍‍محمدرضاشاه چه حکومت به قول خودش حکومت روحانیون.

موفق باشید

Wink

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - Bahar - ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۰۱

سلام بچه ها...
من نه علاقه خاصی به داریوش دارم و نه روش تعصب خاصی دارم و نه آهنگهاشو درحال حاضر گوش میدم و نه... ولی واقعأ میخوام بدون از کجا مطمئنید این برداشت هایی که از آهنگهاش میکنید،کاملأ صحیحه؟؟؟؟!!!از یک شعر میشه چند برداشت کرد که فهمیدن برداشت اصلی کار هر کسی نیست و راحت نیست.از کجا معلوم واقعأ منظورش در بعضی ابیات،روی دین واسلام باشه؟؟؟!! شاید فقط ضده حکومت فعلیه!!اگه مخالفه دینه،چرا مستقیمأ برای امامان و پیامبر(صلی الله علیه و آله) شعر نسروده و انتقاد نکرده؟!!چون شعرهای سیاسی میخونه (این مسلمأ قابله انکار نیست و کاملأ مشخصه)، به صددرصد مخالف اسلام بودنش ربط میدهید؟
در این ابیات،فقط گفته ایران،اصلأ نگفته ایران جز اسلام!از کجا چنین برداشتی میشه؟!!
ببخشید من واقعأ واسم سوال پیش اومده که بر چه اساسی این شعرها ،معنی و نقد میشه؟؟!!ممنون میشم جوابمو بدید چون واقعأ دوست دارم بدونم.
اگه اشتباه کنید،میدونید این خودش گناه بزرگیه که به یک نفر چیزی رو نسبت دادید که 100در100 بهش مطمئن نبودید؟؟

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - انصارالمهدی - ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۸

من فکر کنم این داریوش مدتی با فراماسونرا در ارتباط بوده

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - pari74bala - ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۵

(۲۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۸)انصارالمهدی نوشته است:  من فکر کنم این داریوش مدتی با فراماسونرا در ارتباط بوده

چرا از نظر شما هر کسی که مخالف نظامه با فراماسون ها در ارتباط؟
واقعا میخوام بدونم.
قصد توهین ندارم.
لطفا کامنتمو مثله همیشه دیلیت نکنید و جوابمو بدید.
جناب انصار المهدی اگر سندی برای گفته خودتون دارید ذکر کنید در غیر این صورت به نظر من بهتر است که تجدید نظر کنید.

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - جویای حقیقت - ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۲

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
داریوش اقبالی یه فرد دائم الاپوزیسیونه !!! یعنی کلا از همه چی می ناله !!! خودش نمیدونه از خودش چی میخواد !!! اصلا نمیدونه با خودش چند چنده !!! هر کی میخواد آهنگهاشو گوش کنه . هر کی هم نمیخواد ، مثل این حقیر گوش نکنه . تحلیل دوستمون از شعر هم در جای خودش تشکر لازم داره .
موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد

RE: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش - choobak - ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۳:۵۰

از اين شعر ميشه برداشتهاي متفاوت كرد
توهم توطئه
همين!