تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مهمترین معیار انتخاب همسر - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: خانواده (/forum-73.html)
+--- موضوع: مهمترین معیار انتخاب همسر (/thread-26186.html)

صفحه: 1 2

مهمترین معیار انتخاب همسر - godsfriend - ۲۷/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۶

به نظر شما مهمترین معیار انتخاب همسر چیست؟(با توضیح)

RE: معیار انتخاب همسر - مهدی2012 - ۲۷/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۷

نمیخوام شعار بدم ولی مهمترین چیز برای من بعد از این که شیعه و مذهبی و عاقل باشه اینه که منو خیلی دوست داشته باشه.

اصل مهم در ازدواج - moshavereh - ۲/تیر/۹۲ ۱۳:۴۲

از جمله مهمترین اصل در ازدواج ، شناخت کافی دو طرف از یکدیگر است. در ازدواج های فامیلی این اصل وجود دارد اما علاوه بر شناخت، علاقه هم مهم است. اصل دیگر که خیلی مهم است، صداقت می باشد. بی صداقتی از آفت های زندگی زناشویی است. اگر صداقت وجود نداشته باشد مشکلات بسیاری به وجود می آید. اخلاق در زندگی مشترک یک اصل اساسی است. اگر همسر شما بد اخلاق باشد و به احساسات شما توجه نداشته باشد شما نمی توانید از زندگی لذت ببرید. برای این منظور آموزش قبل از ازدواج ضروری می باشد. اهمیت آموزش قبل از ازدواج به حدی است که سبب می شود فرد در انتخاب خود دچار اشتباه نشود. انتخاب در ازدواج بسیار حائز اهمیت است و باید به صورت صحیح صورت گیرد. یکی از مهمترین اصل ازدواج، اصل همسان گزینی است. همسان گزینی باعث می شود تا زوجین در زندگی مشترک، تعارض کمتری داشته باشند. خیلی از جوانان تفاهم را با تشابه اشتباه می گیرند. تفاهم یعنی فرد، طرف مقابل خود را با آگاهی از نقاط ضعف و قوتش می پذیرد. کسانی می توانند با ازدواج با یکدیگر خوشبخت شوند که اصل همسان گزینی را رعایت کرده باشند و با هم تفاهم داشته باشند.

انتخاب صحیح برای ازدواج - moshavereh - ۱۳/تیر/۹۲ ۱۳:۰۵

زیبایی چهره باید در حد معمولی باشد. خیلی زیبا و خیلی زشت پسندیده به نظر نمی آید. برای مرد، چهره ای معمولی کفایت می کند. مرد بايد هوش بالاتري نسبت به زن داشته باشد، مثلاً ضريب هوشي مرد 120 و ضريب هوشي زن80 باشد مشكلي پيش نمي آيد. برعکس آن برای جامعه ی زن سالاری صدق می کند. قد هر دو متناسب باشد و مرد قدي بلند تر داشته باشد و اختلاف خيلي زياد، جالب به نظر نمی آید. تناسب اندام و چاقي و لاغري بايد متناسب باشد و مثلاً مرد بلند قد و چاق با زن كوتاه و لاغر يا زن لاغر و تركه اي و بلند قد به مرد كوتاه و چاق بهتر است که ازدواج نکند. زن و مرد باید از لحاظ دین و مذهب مثل هم باشند. نباید بین آنها تفاوت فرهنگی زیادی وجود داشته باشد. بهتر است که تحصیلات مرد بیشتر از زن باشد و یا در یک رده باشند تا مشکلی ایجاد نشود. بهتر است که زن و مرد از نظر اقتصادی به هم نزدیک باشند.
برای ازدواج ملاکهای اصلی و فرعی وجود دارد. زیبایی، تناسب اندام و قد جزو ملاکهای فرعی است. ملاک های اصلی در درجه اهمیت قرار دارد که شامل تدین و ایمان، اخلاق نیکو، شرافت و اصالت خانوادگی و عقل می باشد.

پاسخ به: معیار انتخاب همسر - aboutorab - ۱۳/فروردین/۹۳ ۰:۱۷

سلام

بهترين معيار براي انتخاب همسر اينه كه بتونن همديگر را به خدا نزديكتر كنند . همين

پاسخ به: مهمترین معیار انتخاب همسر - غروب سرد - ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۱۹

(۱۳/فروردین/۹۳ ۰:۱۷)aboutorab نوشته است:  سلام

بهترين معيار براي انتخاب همسر اينه كه بتونن همديگر را به خدا نزديكتر كنند . همين

این که میفرمایید ویژگی همسر خوبه نه ملاک انتخاب همسر...

باید اینجوری فکر کنید که دختر خانم چه معیارهایی باید داشته باشن که در اینده همسری با چنین ویژگی براتون بشه؟؟؟

پاسخ به: مهمترین معیار انتخاب همسر - aboutorab - ۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۳۶

(۱۳/فروردین/۹۳ ۱:۱۹)غروب سرد نوشته است:  این که میفرمایید ویژگی همسر خوبه نه ملاک انتخاب همسر...

باید اینجوری فکر کنید که دختر خانم چه معیارهایی باید داشته باشن که در اینده همسری با چنین ویژگی براتون بشه؟؟؟

مشخصه ديگه

كلاً رفتارش - گفتارش - ظاهرش و ... شما را به ياد خدا بياندازه

پاسخ به: مهمترین معیار انتخاب همسر - aboutorab - ۱۳/فروردین/۹۳ ۹:۲۳

سلام

پیرو عرایض قبلیم که مهمترین معیار را بیاد خدا افتادن عرض نمودم ، حقیر دوست دارم تا برای برادران و خواهران عزیزم در تالار بیداری اندیشه عرض نمایم
حقیر بنا به سن و سال خود کلاً دوستان زیادی دارم نمی گم دشمن ندارم یا اینکه با کسی دشمنی ندارم نه اتفاقاً با خیلی ها هم دشمنم که تعدادشون هم کم نیست تعداد اونا هم کمتر از میلیارد نیست بماند ....
اما چرا دارم اینقدر آسمون و ریسمون می بافم
می خواهم یه تجربه بزرگی که از این زندگی تقریباً 40 ساله ام بدست آوردم خدمت برادران و خواهرانم که برای انتخاب همسر دنبال معیار مناسب می گردند عرض نمایم
بازم تاکید می کنم بهترین و مهمترین گزینه برای انتخاب همسر تدین و دینداری و پایبند بودن به مقدسات اسلام و شیعی است ولاغیر .
اما ادامه عرایضم درباره دوستانم "
دروغ نگفته یاشم حداقل با 100 نفر از کسانی که رفیقم ، متاهل و دارای فرزند می باشند و از میان آنها همه جوره دوستانی از همه سن ها جوان و بزرگسال و کهنسال دارم . تو پرانتز یه چیزی بگم من علاقه عجیبی به افراد بزرگتر از خودم دارم و پای صحبت آنها نشستن و گوش دادن به حرفها و خاطرات آنها خیلی برام جالبتره تا تلف کردن وقتم با تلویزیون مخصوصاً تو ده سال اخیر و متاسفانه تو این ده سال دوستان کهنسال زیادی را از دست دادم و به رحمت خدا رفتند . بماند که چه چیزهایی از آن بزرگواران آموختم . خدا روح همه شون رو با مولای مظلوم محشور نماید ان شاءالله .
حقیر با برخی از دوستانم رفت و آمد خانوادگی دارم و برخی از آنها به حقیر بیش از اندازه لطف دارند و مرا داداش صدا می کنند و من هم نهایت سعیم اینه که حق برادری را نسبت به ایشان و خانواده محترمشان ادا کنم و فرزندان ایشان هم حقیر را عموی خود می دانند و ....
این اواخر عمرم بیشتر سعی کردم رفت و آمد و معاشرتم با با بچه مذهبی ها بیشتر و از طرفی با دوستانی که کم توجه و یا احیانا بی توجه به مسایل مذهبی هستند را کم و یا قطع نمایم .
بین اون دوستان مذهبی که با ایشان نزدیکم و رفت و آمد و معاشرت دارم چند تا شون همسرانی دارند که از خانواده مذهبی هستند و چندین نفر هم از خانواده های غیر مذهبی یا بی توجه به مذهب و بی تفاوت به احکام و بفیه مسائل .
اون دوستانی که همسران متدین و بایمان دارند در آرامشی بسیار با وجود مشکلات اقتصادی و مالی روزگار می گذرانند
اما
اون دوستانی که همسران شان بی توجه و یا کم توجه به مسائل دینی و مذهبی هستند در نهایت ناآرامی با اینکه وضع مالی شان متوسط و یا نسبتاً خوبی دارند .
البته استثنا هم در هر دو طیف از دوستانم هستند ولی آرامش و آسایش در خانواده های آن دسته از دوستانم که همسران متدین دارند به شدت موج می زند .
شاید برای برخی این سوال پیش بیاد که من به ظاهر قضیه می نگرم و از داخل زندگی آنها بی اطلاع هستم . ولی باور کنید من به شخصه آدمی هستم که به نکته توجه خاصی می نمایم
بحث و جدل و گفتگو در هر خانواده ی هست و این مسئله غیر غابل انکاره
اما اونی که متدین و پایبند به احکام و اصول دین باشه به یک سریع از سلاحهایی مجهزه که یک شخص غیر دینی و کم توجه و بی توجه به مذهب کمتر به آن توجه داره و اون سلاح چیزی نیست جز گذشت نمودن برای رضای خدا
تحمل مشکلات - درک نمودن همسر - تربیت نمودن فرزند - رعایت نمودن حال همسر در مواقع اضطرار و هزاران مورد دیگر فقط با در نظر گرفتن رضایت خداوند برای برخی امکان پذیر است که برای برخی که بی توجه به رضایت خداوند هستند غیر ممکن

حرف برای گفتن زیاده
باید ببخشید که برای اینکه عرایضم رو بخونید وقتتان را تلف نمودم با این شاخه و اون شاخه پریدن هام
موفقیت و سربلندی همه شیعیان و محبان مولای مظلومم آرزوست .
یا علی و فاطمه علیهما السلام

پاسخ به: مهمترین معیار انتخاب همسر - al-shia - ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۷

ایمان و تقوا اساسی ترین موضوع هستش و دو نفر باید از جهت ایمانی کفو همدیگه باشن ...

پاسخ به: مهمترین معیار انتخاب همسر - مجنون العباس - ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۳

به نام خدا
1-زن وشوهرباهم به خدابرسند
2-چشم ودل پاک
3-کسب روزی حلال واینکه بتوننددرکنارهم ازپس یه زندگی معمولی ازنظراقتصادی بربیان
4-ازنظر ایمان واعتقادومسائل فرهنگی واجتماعی واقتصادی تاحدودی هم سطح باشندتادرک درستی از
شرایط هم داشته باشند.
مودب وباوقار-مودب وباوقار-مودب وباوقار
زندگی درکنارهم .......مرگ هم بعد10000000000000سال درکنارهم

درکنارهم هریک به تنهایی من نباشند باهم درکنا هم ما باشند ودرجهت رضای خدا قدم بردارند وخود رابرای
مسئولیت های بعدی اعم ازپدر ومادرشدن آماده کنند

صلوات