![]() |
|
سبک زندگی قدیمیا!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: سبک زندگی قدیمیا!!! (/thread-26310.html) |
سبک زندگی قدیمیا!!! - enan ilghon - ۳۱/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۸ سلام به همهی بچههای گل تالار.
![]() اگه امکانش هست هرکی یه نکتهی جالب از زندگی پدر و مادرش (از اون قدیما) از سختیایی که کشیدن بنویسه. ![]() خیلی چاکریم ![]() RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - دل خسته - ۱/تیر/۹۲ ۰:۱۵ سلام پدر و مادر رو که ان شاء الله در آینده می گم ، اما یک مسئله اقتصادی بگم (با توجه به بازار موجود!) یک بنده خدایی از دوستان مسن، به یک دوست جوونش می گفت که من مغازه پدربزرگ شما رفتم ، با هزار زحمت تونستم تخفیف بگیرم 200 تومن ، فرداش بابات بهم زنگ زد گفت این چه کاری بود کردی ، من رو بدبخت کردی! پرسیدم چرا؟ گفت از وقتی پدرم به شما 200 تومان تخفیف داده ، برای رعایت تساوی بین مشتری ها ، به تمام مشتری هایی که از اون جنس فروخته بوده زنگ می زنه و می گه بیاید 200 تومن تخفیفتون رو بگیرید! یعنی بازاریهای قدیم تا این حد مقید بودند به رعایت مستحبات معاملات RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - enan ilghon - ۱/تیر/۹۲ ۱۰:۰۱ این که خداوند رحمان تو قرآن کریم میگه قدیمیا مقربترن، به نظرتون همین قدیمو جدید خودمونه؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ولی انصافاً چه صفایی داشته زندگی قدیمیا، بی آلایش، بی کینه، با معرفت، با عشق و البته همراه با سختی که اونم به نظر من لذت بخش بوده. ![]() الان عروس خانوم میره تو یه زندگیه ساخته شده(ماشینو خونه و لوازم منزل) بچه ام که متولد میشه میدنش بغل شوهرشون(البته نه همه، بعضیا). خیلی بی معنی شده زندگی. خانوما فقط به دید تامین کننده پول به شوهر نگا میکنن. من که خودم اگه خانوم بودم دوس داشتم از صفر با همسرم شروع کنمو کنارش باشم و کمکش.![]() ![]() یکی میگفت ما تازه ازدواج کرده بودیم برق نداشتیم شبا زود میخوابیدیم که مهمون نیاد!!!! ![]() شما ام اگه خاطره ای از کسی دارید بگید. ممنون. ![]() RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - Tolou - ۱/تیر/۹۲ ۱۰:۰۸ بسم الله الرحمن الرحیم میگن قدیمی ها به اندازه ی روزشان کار میکردند. مثلا اگه تا عصر به همون مقداری که نیاز داشتند پول به دست می آوردند، مغازه را تعطیل می کردند و می رفتند. چون کارهای مهمتری هم داشتند.... بعد ما واسه سالهای بعدمون هم داریم جمع میکنیم!!!!! اون طوری معنای رزاق بودن خدا بیشتر احساس میشده... RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - enan ilghon - ۱/تیر/۹۲ ۱۰:۵۰ اون طوری معنای رزاق بودن خدا بیشتر احساس میشده.. واقعاً ها!! اسمش روزیه یعنی روزی دیگه!!! ما ماهی و سالی و قرنیش کردیم!! بعضیا میگن خوب از کجا معلوم آینده پولی واسه خرج کردن داشته باشیم؟ خوب اونی که امروز روزی داده فردا هم میده دیگه، مگه نه اینکه امروز ماها فردای گذشتگانمون بوده.؟؟ ![]() RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - soheyl68 - ۱/تیر/۹۲ ۱۱:۴۷ گفتن از خوبی های گذشته بگید که یاد بگیریم نه این که اشتباهات بعضی هارو تلقین کنیم به خودمون اگر افرادی اشتباه می کنن، شما اجازه نداری بیای این جا و اون رفتارارو تبلیغ کنی یه چیزی بگو که یاد بگیریم و ثواب کنی نه این که چیزی بگی که گناه کنی. چون گفتن رفتار نادرست، تبلیغ برای اون رفتاره و باعث زیاد شدنش می شه. حالا با احترام به شروع کننده و سایر دوستان، از گذشته ها بگید تا یاد بگیریم و ثواب ببری RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - mohammadhadi - ۱/تیر/۹۲ ۱۲:۵۶ سلام خونه های قدیمی شهر ما درب های کوچکی به همدیگر داشتند طوری که یک بچه پنج ساله بتواند از ان رد شود.از این درب ها برای سلام و احوالپرسی گرفته تا قرض گرفتن مایحتاج روزمره و رفت و شد کودکان برای بازی با هم استفاده می شد.اینطوری بدون نیاز به وسایل ارتباطی فعلی هم از احوال هم با خبر می شدند و هم در مواقع ضروری به همدیگر کمک می کردند. RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - Aryha - ۱/تیر/۹۲ ۱۳:۰۳ با یاد حق نقل قول:من که خودم اگه خانوم بودم دوس داشتم از صفر با همسرم شروع کنمو کنارش باشم و کمکش. یکی از دوستانم تعریف میکرد و میگفت یکی رو میشناسه که بعد سال ها که از "شربت فروشی" به نون و نوایی رسیدن و واسه خودشون کسی شدن و خانومه خیالش راحت شد که زندگیش سرو سامون گرفته میفهمه که آقا به دهنش مزه کرده و شلوارش دو تا شده! ![]() خیلی راحت هم به روی زن اولش آورده.... کسی که سال ها با نداریش ساخته بود.... ![]() حالا اون پول به چه دردی میخوره ؟ نمیدونم.... RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - مهسا110 - ۱/تیر/۹۲ ۱۵:۱۵ (۱/تیر/۹۲ ۰:۱۵)دل خسته نوشته است: سلام قدیمیا خیلی دقیق ترند. انگار چرتکه هاشون از ماشین حسابهای ما دقیق تر کار میکنه... ![]() چند روز پیش خیلی اتفاقی،رفتیم از یه مغازه قدیمی، حبوبات بخریم. پیرمرد انقدر آروم داشت حبوبات رو میکشید. اصلا یه آرامشی بهم دست داد.داشتم به این فک میکردم که کارمون شده بدو بدو. این پیر مرد با کارش بهم گفت: به کجا چنین شتابان؟؟؟ ![]() بعد که حبوبات رو کشید ،چند تا دونه جو ریخته بود رو ترازو،دیدم با دستای لرزونش داره جمشون میکنه ،شاید 5-6 تا دونه. حواسمو دادم ببینم چیکارشون میکنه ،بعد دیدم ریخت تو کیسه ای که واسه ما بود. گفتم حاجاقا چند تا دونه اشکال نداره. گفت: من کشیده بودم ،اونا واسه شما بود ،چه 5 تا دونه چه یه خلوار.مال مردم ،مال مردمه....RE: سبک زندگی قدیمیا!!! - enan ilghon - ۱/تیر/۹۲ ۲۰:۰۶ (۱/تیر/۹۲ ۱۵:۱۵)مهسا110 نوشته است: خیلییییییییییییی عالیییییییییییییی بود. |