![]() |
|
اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! (/thread-26560.html) |
اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - 313flowers - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۱۰ بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() سوال : اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود! خطاب به آقایون : آیا حاضرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما بالاتر باشه ؟ ![]() مثال : آقا دیپلم و خانم لیسانس ! خطاب به خانم ها : آیا حاظرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما پایین تر باشه ؟ ![]() مثال : آقا دیپلم و خانم لیسانس ! از اونجایی که در حاضر تعداد دانشجویان خانم بیشتر از آقایون هست و آماری حدود شصت درصد از ظرفیت های دانشگاه های ما رو دانشجویان خانم پر کرده ! به تبع این اتفاق مسئله ای که در آینده با اون برخورد می کنیم این است که مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا باشه ! که البته این مسئله در حال اتفاق افتادن هست و بعضا همچین مسئله ای در جامعه دیده میشه ! می خوام نظر همه رو بدونم چه خانم و چه آقا ! لطفا همه جواب بدهند! با تشکر![]() RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - Reza71 - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۳۹ (۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۱۰)313flowers نوشته است: سلام چرا که نه؟ چه عیبی داره؟ درس و دانشگاه برای بالاتر رفتن سواد و به طبعش کمک برای بالاتر رفتن معرفت و فهمه. تناقضی نداره از دید من RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - عبدالرحمن - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۴۲ بسم الله الرحمن الرحیم تجربه نشان داده بغیر از موارد بسیار معدود اگه زن در یک یا چند عامل از مرد بالاتر باشد در زندگی مشترکشان ناپایداری بروز پیدا میکند و این هیچ ربطی به زن و مرد ندارد و یک مسئله طبیعی و ذاتیست RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - سرباز سید علی - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۴۳ بستگی به خلق و خویه طرفین داره ، نمیشه کلی صحبت کرد اما نظره شخصیم اینه که اگه تحصیلاته اقا بیشتر باشه بهتره RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - 313flowers - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۵۵ بسم الله سلام: نقل قول: سلامبله درسته اما خیلی ها عقلشون توی چشمشون هست ! شما به عنوان یه مرد در زندگی احساس سرشکستگی نمیکنید؟ که خانم شما از نظر سطح تحصیلات بالاتر از شما باشه ؟ همه با این دیدی تفکر شما نگاه نمیکنند ! فکر نمیکنید ممکنه بعد ها در زندگی مشکلاتی پیش بیاد براتون؟ اگه همچین مسائلی پیش اومد چقدر میتونید این مسائل رو مرتفع کنید؟ ![]() نقل قول: تجربه نشان داده بغیر از موارد بسیار معدود اگه زن در یک یا چند عامل از مرد بالاتر باشد در زندگی مشترکشان ناپایداری بروز پیدا میکند و این هیچ ربطی به زن و مرد ندارد و یک مسئله طبیعی و ذاتیستاگه ممکنه بحث مورد نظرتون رو بیشتر باز کنید! نقل قول:اما نظره شخصیم اینه که اگه تحصیلاته اقا بیشتر باشه بهترهچرا ؟ چقدر این مسئله رو در تناقض با شخصیت خودتون ( از نظر جنسیت یعنی مرد بودن ) می دونید؟
RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - Justice Bringer - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۵۶ در آینده ای نچندان دور احتمالا مجبور شید این سوال رو مطرح کنید : خانوما! آیا حاضرید به خواستگاری آقایون برید ؟!؟!؟ ![]() RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - عدالت - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۵۹ به نام خدا این چیزها اصلا ملاک نیست، ملاک در درجه اول ایمان و در درجه دوم عشق میباشد RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - Reza71 - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۴ (۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۵۵)313flowers نوشته است: بسم الله سلام نه چرا باید احساس سرشکستگی کنم؟ همسرم (هنوز ندارما) هرچی مدرکش و فهمش بیشتر باشه بیشتر باعث افتخارمن هست... احساس سرشکستگی وقتیه که یه خورده بخوام حسودی کنم که دلیلی برای حسودی بین زن و شوهر نسبت به هم نیست. بله مشکل که پیش میاد خصوصا که همه به خودشون اجازه میدن درباره ی زندگی خصوصی دیگران اظهار نظر کنن. اما فکر میکنم اگه بتونم همین تفکرم رو به کسی که قراره باهم زندگی کنه انتقال بدم و این رو بفهمه که تنها چیزی که برام اهمییت نداره حرف مردم هست مشکلاتی که قراره از این مورد ناشی بشه خودش تا حد زیادی حل میشه. تا چقدر میتونم حل کنم رو نمیدونم... باید تو شرایطش ببینم RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - 313flowers - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۶:۲۷ بسم الله سلام: نقل قول: در آینده ای نچندان دور احتمالا مجبور شید این سوال رو مطرح کنید :بله متاسفانه اگه اوضاع فرهنگی و اجتماعی ما به همین صورت پیش بره و روز به روز نابسامان تره بشه باید سوالای بدتر ازین هم پرسید! ![]() نظرتون رو در این باره نگفتید! ![]() نقل قول:این چیزها اصلا ملاک نیست، ملاک در درجه اول ایمان و در درجه دوم عشق میباشدبله ایمان برای کسانی ملاک اول هست که مقید به دین باشند اما همه اینطور نیستند ! و درباره عشق ! فکر نمیکنید اگه سطح همسرتون به عنوان یه آقا اگه بالاتر باشه مشکلاتی توی زندگیتون بوجود میاد که به تبع همون مشکلات عشقتون رو از دست بدید؟؟؟!!!
RE: اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر از آقا بود؟ همه جواب بدن! - Aryha - ۱۱/تیر/۹۲ ۱۷:۵۲ با یاد حق عموما بیشتر آقایون با این قضیه (برتری خانوم ها) مشکل دارن دست خودشون هم نیست ؛ به ذات این طوری اند اما من به عنوان یک خانوم شرایط رو می سنجم ؛ گاهی آقا میخواسته درس بخونه اما شرایط حکم میکرده که بره کار کنه و با درس خوندن مشکلی نداره و اگر شرایط براش فراهم بشه ادامه میده.... (شخص من با چنین کسی مشکل ندارم) اما یک وقت یکی هست که کاسبه و اصلا درس خوندن رو دوست نداره و بی فایده میدونه (من با چنین فردی نمی تونم زیر یک سقف باشم) صحبت بر سر مدرک (بخوانید یک تکه کاغذ ) نیست... صحبتم بر سر علاقه به یادگیری و بر پایه ی منطق پیش رفتنه و گرنه چه بسا انسان های موفقی که سواد خواندن و نوشتن نداشتند.... |