تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مخملباف: اسرائیل را دوست دارم - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+---- بخش: سینمای ایران (/forum-58.html)
+---- موضوع: مخملباف: اسرائیل را دوست دارم (/thread-26892.html)



مخملباف: اسرائیل را دوست دارم - warior - ۲۱/تیر/۹۲ ۲۱:۵۳

وی که در فیلم جدیدش به بهانه صلح و دوستی به مدح مذهب ضاله بهاییت پرداخته است، خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفت: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند.
به گزارش خبرنو به نقل از فارس؛ محسن مخملباف که با فیلم جدیدش با نام «باغبان» در جشنواره اسرائیلی اورشلیم حاضر شده است، گفت: من پیروان بهائیت را در فیلم خود انتخاب کرده‌ام زیرا آنان رویکردی دارند که می‌تواند برای پیروان دیگر ادیان نمونه باشد.
به نقل از پایگاه خبری الجزیره، محسن مخملباف که با فیلم جدیدش با نام «باغبان» در جشنواره اسرائیلی اورشلیم حاضر شده است، روز گذشته در نشستی در حاشیه این جشنواره فیلم خواستار گفت‌وگوی فرهنگی بین ایران و رژیم صهیونیستی شد!
وی که در فیلم جدیدش به بهانه صلح و دوستی به مدح مذهب ضاله بهاییت پرداخته است، خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفت: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند.
مخملباف در این جشنواره با بیان اینکه سخنان مقامات صهیونیست برای حمله به مراکز اتمی ایران فایده‌ای ندارد، خواستار حمایت اسرائیل و غرب از کسانی شد که به گفته او «نیروهای دمکرات» هستند و افزود: آمریکا و اروپا نمی‌خواهد ایران دمکراتیک باشد بلکه تمام تلاش آنها مراقبت مسئله اتمی است.
وی با بیان اینکه ممکن است در آینده چنین فیلمی را درباره زرتشتیان یا ادیان هندی بسازد، گفت: من متدین نیستم اما نمی‌توان امور دینی و قدرت آن در امور را رد کرد؛ من پیروان بهائیت را در این فیلم انتخاب کرده‌ام زیرا آنان رویکردی دارند که می‌تواند برای پیروان دیگر ادیان نمونه باشد.



RE: مخملباف: اسرائیل را دوست دارم - مجتبی110 - ۲۱/تیر/۹۲ ۲۲:۵۱

برادر من در مورد کسی صحبت کن که ارزشش رو داشته باشه Confused! این مخملباف ارزش یک تایپیک رو داره واقعا؟؟ امثال این ادما حیفه بگم دورانشون گذشته این آدما مردن، 7 تا کفن هم پوسوندن ، فقط با این حرفا می خوان خودشون رو تو خبرها مطرح کنن!!
این آدم وقتی در مورد رهبری به سفارش اپوزیسیون، فیلم ساخت همون موقع از نظر همه منفور شد و اون کسایی که رهبری رو هم قبول ندارن هم خودشون قبول کردند که این آدم شخصیتی متوهم داره.


RE: مخملباف: اسرائیل را دوست دارم - warior - ۲۲/تیر/۹۲ ۱۳:۱۴

(۲۱/تیر/۹۲ ۲۲:۵۱)110 نوشته است:  برادر من در مورد کسی صحبت کن که ارزشش رو داشته باشه Confused! این مخملباف ارزش یک تایپیک رو داره واقعا؟؟ امثال این ادما حیفه بگم دورانشون گذشته این آدما مردن، 7 تا کفن هم پوسوندن ، فقط با این حرفا می خوان خودشون رو تو خبرها مطرح کنن!!
این آدم وقتی در مورد رهبری به سفارش اپوزیسیون، فیلم ساخت همون موقع از نظر همه منفور شد و اون کسایی که رهبری رو هم قبول ندارن هم خودشون قبول کردند که این آدم شخصیتی متوهم داره.


درسته آدم بی ارزشیه اما بد نیست ازش عبرت بگیریم
.
[تصویر: 1372531019572410_large.jpg]
.
محسن مخملباف نویسنده و كرگردانی است كه در زمان قبل از انقلاب به فعالیت هایی علیه رژیم پهلوی می پرداخت. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت های فرهنگی روی آورد و اولین فیلم خود را با نام توبه نصوح ساخت. این شخص كه مدعی هنر اسلامی بود در نتیجه آشكار شدن چهره منافقانه اش برای همگان مجبور شد تا برای ادامه فعالیت های به اصطلاح هنرمندانه اش به خارج از كشور برود و در آنجا به عنوان غربزده ای تمام عیار به مقدسات اسلام حمله كند. مركز اسناد انقلاب اسلامی در راستای رسالتی كه در زمینه آشنا كردن نسل جوان با این افراد منافق دارد به ارائه چهره های متفاوت از این فرد ضد انقلاب می پردازد.
.
[تصویر: 1373688081708784_large.jpg]
[/font]
[font=Tahoma]



RE: مخملباف: اسرائیل را دوست دارم - mahdy30na - ۲۲/تیر/۹۲ ۱۴:۴۴

بسم الله الرحمن الرحیم
خو این که میگه نمونه باشند رو راست میگه
چون هیشکی نیومد بگه از رکن رابع و موعود و امام و نبی و خدای یکیه.
بهاء الله همه اینارو یک تنه قبول کرد.
واسه همینه نمونه هستن دیکه.


اینقد ازشون تعریف کنه و فیلم بسازه که .... جونش دربیاد.
اون نسازه کی بسازه؟