تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سیل کمک های تجهیزاتی به عراق(حقوق بشر کشورهای غربی) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: دفاع مقدس و شهدا (/forum-54.html)
+--- موضوع: سیل کمک های تجهیزاتی به عراق(حقوق بشر کشورهای غربی) (/thread-27070.html)

سیل کمک های تجهیزاتی به عراق(حقوق بشر کشورهای غربی) - m.hossein - ۲۸/تیر/۹۲ ۸:۲۶

بسم الله الرحمن الرحیم
قرار گذاشتم این مطلب را دو روز پیش بزنم قسمت نشد دیروز اومدم بزنم نمیدونم چی شد دستم خورد به دکمه ی برگشت همه چی پرید امروز زدم.
همیشه دوست داشتم در مورد ترین ها تحقیق کنم قسمت شد ایندفعه در پست اول تورم خورد به خائن ترین کشور توی سالنامه که داشتم ورق می زدم در روز 26 تیرماه 1366 خوردم به خائن ترین و ... و این کشوری نیست جز فرانسه ی نامرد و ... یعنی این دلم میخواد این کشور و پاره پاره اش کنم اینقدر خیانت کرد
AngryAngryAngryAngryAngryAngry

آمریکاش و شورویش به اندازه ی این کشور توی دوران جنگ تحمیلی خیانت نکردن پدرسوخته ها همشون جلوی فرانسه کم آوردند با اینهمه دم و دستگاهشون .

حالا اگر موضوع تکراریه مهم نیست ولی واقعا ...

اونایی که میشنن از اونوریا تعریف میکنند؛ باور کنند هموطنتون شرف داره هزاران بار بر اون نامردای خارجی توی جنگ که سیل تسلیحات بسوی عراق ریخته بودند.
هموطنت شرف داره بر همه ی اونا.(اینقدر به هموطنت توهین نکن و به اونوریا نبال وقتی میبینیم دویست و خورده ای هزار نفر، شهید خیانت های اونا شدند دلم میسوزه واقعا)

ن: این مطلب حاصل تحقیقات و اطلاعات خودم است.

منابعشان را هم ان شاءالله در آخر قسمت اول این تاپیک ذکر می کنم.

قسمت اول:خیانت های فرانسه(بخش اول):

همکاری با عراق در جنگ بنظر من خیانت به ایران بوده.اون موقع که حامیان عراق وام بلاعوض می دادند به عراق جنس هایشون رو به دوبرابر تازه به زور می فروختن به ایران!!!
از تاریخ 100 سال پیش بگذریم.
در سال 1970 فرانسه روابط جدیدی را باعراق آغاز کرد و این هم بخاطر خودشون و تمایلات عراق بود چون دولت فرانسه سوسیالیست بوده و گرایش های سوسیالیستی در عراق(حزب بعث) وجود داشت.

عراق در سال 1976 یک قرارداد نظامی با فرانسه منعقد کرد که در پی آن در سال های 1977 تا 1978 این کشور به بزرگترین منبع تامین تسلیحات ارتش عراق در آمد.
صدام ملعون خودش گفت: فرانسه و شوروی در درجه ی اول دوستان ما قرار دارند و ما با آنها روابط گسترده ی نظامی - سیاسی - اقتصادی - فرهنگی داریم.

البته اضافه کنم یکی از دلایل نزدیک شدن فرانسه به عراق نفت عراق بود.
قدرت عراق عمدتا از کشورهای اروپایی بود مخصوصا شوروی و فرانسه و حالا آلمان و انگلستان و .... وحتی فرانسه میزان کمکش به عراق نسبت به شوروی خیلی زیاد بود. شوروی از مخالفان حمله ی عراق به ایران بود اما با پیروزی ایران هم مخالف بود

و حتی زمانیکه شوروی مخالف حمله ی عراق به ایران بود و عراق را تحریم تسلیحاتی کرد عراق با تسلیحات فرانسه و آلمان و لهستان کار میکرد. حتی خود صدام حسین در روزنامه های فرانسوی می گفت که: حالا هنگامی که شوروی از تحویل سلاح به ما خودداری میکند ما درمانده نمی شویم و به جای دیگر و خاصه فرانسه رجوع میکنیم.
(طرح جمع آوری متکدیان)
البته فرانسه دیگری هم به ایران داشت و آن اینکه ضد انقلاب ها را در خود پناه داده بود و اجازه ی انجام جلسات مختلف را به آنان داده بود.(معروفترین این افراد شاهپور بختیار بود) البته عده ای از آنان در مصر و ترکیه و سایر کشورها بودند.
در یکی از صحبت های نخست وزیر فرانسه در آن دوران گفته شد: از آنجا که ما طرفدار حقوق بشریم؟!
Big Grinآماده ی اعطای پناهندگی به بنی صدر هستیم. و حتی عراق هم آماده ی اعطای پناهندگی به بنی صدر بود.( من هلاک این حقوق بشرم! چه ها میکنه این حقوق بشر.
تاحالا این سوال به ذهنتون رسیده که اصلا بشر یعنی چی؟ اگه امثال صدام بشن بشر من آنقدر کله به دیوار میکوبم تا جان به جان آفرین تسلیم کنم)

RE: با این همه خیانت های آشکار ما چه می کنیم؟! - m.hossein - ۲۹/تیر/۹۲ ۲۰:۴۱

بسم الله الرحمن الرحیم

خیانت های فرانسه(بخش دوم):

بنا بر گزارشات مختلفی در فاصله ی سال های 1977 تا 1980 فرانسه معادل 4 میلیارد دلار سلاح به عراق ارسال کرده. و در حدفاصل سال های 1982 و 1983 حدود 41 میلیارد فرانک (حدود 45 میلیارد دلار امروزی) به عراق کمک نموده و در سالهای 1986 تا 1988 حدود 5/6 و به نقلی 9/3 میلیارد دلار اسلحه به عراق ارسال نموده.(بدون احتساب ساخت کارخانه و فرستادن هواپیما و هلی کوپتر و ...)
مشکلات مالی عراق سبب میانجی گری عربستان می شود
Huh بطوریکه موافقت خود را برای فروش نفت از جانب عراق اعلام می دارد.

روزنامه های فرانسوی لوموند و اکسپرس میزان کمک های فرانسه به عراق را 50 میلیارد فرانک(حدود 54 میلیارد دلار امروزی) ذکر میکنند و دیگر روزنامه ی فرانسوی دوپاری میزان کمک ها را 80 میلیارد فرانک ذکر کرده است.(حدود 86 میلیارد دلار امروزی) ذکر کرده.
فرانسوی ها چندین بار با تعویق بازپرداخت بدهی های عراق به این کشور موافقت کرد و حتی در همین تعویق ها امتیازات هم به این کشور داد.

در سال های جنگ مشاور رئیس جمهور فرانسه به عراق آمده و با عدنان خیرالله دیدار می کند . مشاور رئیس جمهور فرانسه در این جلسه اشاره میکند: فرانسه بصورت جدی زمینه های اعطای بمب اتمی به عراق را بررسی می کند. می توان برای مجبور کردن ایران به توقف جنگ این بمب را به هدف مشخصی پرتاب کرد.

فرانسوی ها در کمک به عراق خیلی عجله داشتند. بطوریکه در تسلیح عراق در یک برهه ی زمانی خاص به میراژهایشان حدود سه ماه زودتر عمل کردند
Dodgy و این قضیه واکنش ایران را در پی داشته و سفیر فرانسه احضار شد که البته هیچ گونه سودی برای ایران نداشته و اعتراضات ایران مثمر ثمر نشد.

در سال 1986 سازمان اطلاعاتی فرانسه اعلام می دارد که اگر فرانسه فقط سه هفته به عراق تسلیحات ا
رسال نکند عراق شکست خواهد خورد.

ان شاءالله ادامه دارد...

یاعلی

RE: با این همه خیانت های آشکار ما چه می کنیم؟! - Asma - ۳۰/تیر/۹۲ ۰:۱۹

فرانسه و کشورهایی از این قبیل که به استقلال ایران متعهد نبودن که اسم کمکشون به دشمن ایران رو بزاریم خیانت به ایران!. اونا فقط دنبال منافع خودشون هستن و در این راه همه تلاش خودشون رو کرده و می کنن.
خیانتکار اون کشورهایی هستن که اسم اسلام رو یدک می کشن اما وقتی دو کشور اسلامی ایران و عراق وارد جنگ میشن بر خلاف نص قران عمل کردن و بجای اینکه متجاوز رو سر جاش بشونن ، به اون کمک کردن.

RE: با این همه خیانت های آشکار ما چه می کنیم؟! - m.hossein - ۳۰/تیر/۹۲ ۸:۳۱

(۳۰/تیر/۹۲ ۰:۱۹)Asma نوشته است:  فرانسه و کشورهایی از این قبیل که به استقلال ایران متعهد نبودن که اسم کمکشون به دشمن ایران رو بزاریم خیانت به ایران!. اونا فقط دنبال منافع خودشون هستن و در این راه همه تلاش خودشون رو کرده و می کنن.
خیانتکار اون کشورهایی هستن که اسم اسلام رو یدک می کشن اما وقتی دو کشور اسلامی ایران و عراق وارد جنگ میشن بر خلاف نص قران عمل کردن و بجای اینکه متجاوز رو سر جاش بشونن ، به اون کمک کردن.
اتفاقا زمان شاه که باز حدود 3 و 4 سال قبل از جنگ بود قراردادهای نظامی آنها با شاه که نبود با کشور ایران بود منظورمو که متوجه میشید؟!!

عهدی که بسته شده اگه زیرش زده بشه خیانت میشه(میریم تاریخ ایران زمان قاجار) فرانسوی ها سر قرارداد فین کنشتاین به ایران خیانت کردند. درسته که دنبال منافع خودشون بودن ولی قرارداد عهدنامه داشتند با ایران اما زدند زیر قراردادشون در قرارداد تیلسیت که با روسیه بستند. همین شاه بود که دلار دلار از کشور خارج می کرد از این کشورها اسلحه میخرید اونا هم همینجوری یلخی وار اسلحه نمیدادند که در قبال یک چیزی میدادند و آن شروط باید مکتوب شده و به تایید دو طرف میرسید و اینطوری میشد قرارداد.قرار داد هم یکساله بسته نمیشد که چندین ساله.

همین قرارداد ما با فرانسه در زمینه ی هسته ای که زمان فرانسوا میتران زیرپا گذاشته شد من به این میگم خیانت زیر پا گذاشتن این قراردادها یعنی وفادارنبودن وفادار نبودن یعنی خیانت کردن(در حالی که قرارداد با هر دوکشور درحال جنگ داری باید بی طرف باشی
نه اینکه حمایت همه جانبه از یک کشور بکنی باید فرانسه بی طرف میبود آلمان باید بی طرف می بود آلمان خائن که اطلاعات بیمار های شیمیایی ایرانیو در اختیار عراقی ها میگذاشت یعنی واقعا ما به اینا اعتماد کردیم مریضامون براشون فرستادیم. شما اسم اینو چی میذاری من که به این میگم خیانت شما چی میگید من اطلاعی ندارم.)

خیلی از این قراردادها را من(ما)نمیدونم ولی وجود داشتند.
بله خیانت کشورهایی مثل عربستان و کویت و مصر و اردن و ... که دیگه فاکتورش جداست. من که فکر نمیکنم ملک حسین اردنی و ملک فهد سعودی و حسنی مبارک مصری و جابر احمد صباح کویتی(نمیدونم درست گفتم یانه) مسلمان باشند. ملک فهد که وهابیه اصلا موضوعش جداست

حالا فهمیدم چرا استقبال کمه بخواطر همین بود.
این مطلب بالا رو گفتم دوستان بدونند که کشورهای اروپایی با ما قرارداد داشتند در تاریخ هم خیلی اتفاق افتاده زدند زیر قرادادهاشون بنظر من این حرکت خیانته
اونا اگه معتقد به استقلال ما نبودند سفارت در این کشور باز نمی کردند قبول دارم با استقلال مطلق ما مخالف بودند اما....

دلیل گذاشتن عربستان و کشورهای عربی در نظرسنجی تاپیک هم همین بود خودم هم دومین یا سومین کسی بودم که این گزینه رو انتخاب کردم. پس فکر نکنید اشتباه ذهنی بوده نوشتن خیانت نه خیر کاملا کارهایم هدفدار هستش

RE: با این همه خیانت های آشکار ما چه می کنیم؟! - Asma - ۳۰/تیر/۹۲ ۱۹:۱۶

قراردادی که ضمانت اجرایی نداشته باشه که تعهد نمیاره. اینا بازی های عالم سیاسته.
خائن کسیه که ما اونو خودی می دونیم ، برادر ماست اما کمر به دشمنی ما می بنده و با دشمن خونی ما دوست جونی میشه. منظور من از "ما" فقط "ما ایرانی ها" نیست منظورم کل امت اسلامیه. همین خیانتها ضربه دشمن رو کاری تر میکنه.

RE: با این همه خیانت های آشکار ما چه می کنیم؟! - m.hossein - ۳۱/تیر/۹۲ ۸:۲۱

من با اون دو خط آخر شدیدا موافقم! و شما کاملا درست می فرمایید. بازی عالم سیاست درست اما از نظر من نوجوون این حرکت خیانت حساب میشه جدا از سیاست از منظر شرع بهش نگاه کنم خیانت حساب میشه. اگر میخواستم از جنبه ی سیاسی نگاه کنم اسم تاپیک رو میگذاشتم: حمایت های همه جانبه از عراق(توی این مایه ها)

نقل قول:همین شاه بود که دلار دلار از کشور خارج می کرد از این کشورها اسلحه میخرید اونا هم همینجوری یلخی وار اسلحه نمیدادند که در قبال یک چیزی میدادند و آن شروط باید مکتوب شده و به تایید دو طرف میرسید و اینطوری میشد قرارداد.قرار داد هم یکساله بسته نمیشد که چندین ساله.

همین قرارداد ما با فرانسه در زمینه ی هسته ای که زمان فرانسوا میتران زیرپا گذاشته شد

خیلی از این قراردادها را من(ما)نمیدونم ولی وجود داشتند.

اولا من در بالا اشاره کردم مکتوب میشد و به تایید دو طرف می رسید(این خود یک نوع سنده همانطور که انگشت زدن روی پرونده ی انضباطی تعهد دادنه) دیگه هیئت ارسالی ما هم اینقدر ابله نبودند ضمانت هم می گرفتند که شاید به صورت محرمانه بوده. و اونوریا هم دیوانه نبودند اونا هم از ما ضمانت می گرفتند در برخی قراردادها که به نفت مربوط می شد.همانطور که خیلی از قراردادها را نمیدونیم خیلی از ضمانت ها را هم نمیدونیم. دوما قرارداد هسته ای که زیرپا گذاشته شد زمان میتران زیرپا گذاشته شد نه زمان والری ژیسکاردستن که رئیس جمهور قبل از میتران بود چون قسمتی از ریاست جمهوری والری ژیسکاردستن مصادف بود با انقلاب. پس باز هم فرانسه تا یک زمنی به قرارداد پایبند بود.
ته کلام: اینها قراردادنوشتند چه ضمانت بدهند چه ضمانت ندهند قراردادیه که نوشتند و وظیفه ی عمل کردن به آن را دارند تا مدت قرارداد تموم بشه. و وقتی لغو یکجانبه بشه میشه خیانت.
یا در مورد حقوق بشر بالاخره یک تعهدی هم دارند . چطور تا یک نفر توی لندن کشته میشه شارون دستور حمله به بیروت رو میده و همه هم موافق حقوق بشر حمایت میکنند. تعهد حقوق بشر این نیست که این هم میشه خیانت.و همانطور که اکثر کشورهای عربی- اسلامی به ایران خیانت کردند کشورهای غربی هم در لغو قراردادها خیانت کردند.(از منظر شرعی و از نظر سیاست تمیز) ولی خیانت(برخی)کشورهای عربی - اسلامی و یا آفریقایی -اسلامی سنگین تره زیرا: اونا قوانین اسلام و قرآن را هم علاوه بر موارد بالا زیرپا گذاشتند من منکر خیانت آنها نیستم ولی معتقدم که کشورهای غربی هم چه با تعهد چه بی تعهد خیانت کردند.
امیدوارم قانع شده باشید
یاعلی...