![]() |
|
عيد سعيد فطر مبارك - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: عيد سعيد فطر مبارك (/thread-27475.html) صفحه: 1 2 |
عيد سعيد فطر مبارك - *ركن الهدي* - ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۲ [/font] [font=Tahoma] به پایان ماه مبارک رمضان نزدیک می شویم.ماهی که فرصت بیشتری داشتیم تا با خود و خدای خود خلوت کنیم.عید سعید فطر عید آسودگی از آتش غفلت و رهایی از زنجیر نفس و جشن بازگشت به خویشتن خویش و فطرت پاکیزه انسان است. فطرتی که آفریدگار پاک و هستی بخش انسان را بر مدار آن آفرید و از کتم عدم به عرصه وجود در آورده است .عید سعید فطر عید وارستگی از وابستگی هاست و به شکرانه رهایی طایر قدسی روح ملکوتی از دامگه تن پیشانی فنا بر آستان بقای ذات سروری فرود می آوریم و دست های نیاز به سوی آسمان بی نیاز درازمی کنیم تا مزد یک ماه عبادت و اطاعت بستانیم،غبار از چهره جان شسته و در کوره رنج ها و تشنگی ها و گرسنگی ها خارای دل را آیینه نور تاب کرده ایم و اینک آماده ایم تا با طهارت و خلوص نیت به نماز باستیم و از خدا بخواهیم تا این عید را ما یه شرف و کرامت و فزونی قرار دهد. بدرود ای بزرگترین ماه خدا ، ای عید اولیای خدا بدرود ای یاری گر ما که در برابر شیطان یاری مان داده بدرود ای که هنوز نرسیده از آمدنت شادمان بودیم و هنوز رخت بر نبسته از رفتنت، اندوهناک RE: عيد سعيد فطر مبارك - سدرة المنتهی - ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۶ بندگان خدا ، مسلمانان ، دوستداران علی ، عیدتان مبارک. ![]() التماس دعا.
RE: عيد سعيد فطر مبارك - mahdy30na - ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۵ سلام عیدتون مبارک باشه تقدیم به همه دوستان خوب ![]() RE: عيد سعيد فطر مبارك - Bahar - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۸ ![]() [b]سلام به همه شما دوستانم در تالار بیداری اندیشه!! طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق عید سعید فطر را پیشاپیش به تمام شما عزیزان و مسلمانان جهان،تبریک عرض میکنم. شاد باشید... [/b] ![]() RE: عيد سعيد فطر مبارك - 313flowers - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۲ بسم الله الرحمن الرحیم سلام عــــیـــــــــد فــــــــــــطـــــــر مــــــــــــــبـــــــــــــارکــــــــــــــــــ ![]() ![]() ![]() [b]کم کم غروب ماه خدا دیده می شود صد حیف زین بساط برچیده می شود در این بهار رحمت و غفران و مغفرت خوشبخت آن کس است که بخشیده می شود
![]() RE: عيد سعيد فطر مبارك - rastin - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۷ طاعات وعبادات همگی دراین ماه پربرکت قبول درگاه حق ان شاءالله هنگان نمازعید ازدعای خیرتان محروم نشویم. عیدتان مبارک
RE: عيد سعيد فطر مبارك - Night_World - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۰ به نام خدا سلام به همه ی دوستان بیداری اندیشه * * * عیدتون مبارکباد * * *عید است و دلم خانه ویرانه، بیا
این خانه تکاندیم ز بیگانه، بیا
یک ماه تمام مهیمانت بودیم
یک روز به مهمانی این خانه بیا
عید سعید فطر مبارک
یا مهدی خدایا به تو پناه می برم اگر این ماه تمام بشود و من را هنوز نبخشیده باشی . . .
RE: عيد سعيد فطر مبارك - مجتبی110 - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۹ تــبــر یــکــــــ.............. ![]() کم کم غروب ماه خدا دیده می شود صد حیف از این بساط که برچیده می شود در این بهار رحمت و غفران و مغفرت خوشبخت کسی ست که بخشیده می شود. RE: عيد سعيد فطر مبارك - پرنیان - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۷ ![]() RE: عيد سعيد فطر مبارك - عبدالرحیم - ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۵ بسم الله الرحمن الرحیم
عید سعید فطر مبارک
فراز هایی از وداع امام سجاد(علیه السلام) با ماه خدا :
بدرود ای ماه دست یافتن به آرزوها ، بدرود ای هنوز رخت برنبسته از رفتنت اندوهناک خداحافظ ای ماه بزرگ خدا و عید بزرگ اولیای خدا! خداحافظ ای یاوری که کمک کردی تا من بر شیطان غلبه کنم و ای همراهی که راههای نیکی را بر من آسان کردی. ای ماه رمضان خداحافظ و به سلامت! " عید بندگی مبارک " |