![]() |
|
چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html) +---- موضوع: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) (/thread-27718.html) |
چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - مهدی2012 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۱ بسم الله الرحمن الرحیم دوستان لطفا جواب سوالم را بدهید: چه نگاهی حرام است؟ یعنی چه شرطی باعث می شود تا نگاه حرام باشد. قطعا نگاه کردن به قسمت هایی که خدا گفته باید پوشیده بشه حرام است منظورم قسمت هایی که نپوشاندن آن مشکلی ندارد و یا سوالم رو اینجور بگم: نگاه به کسی که حجاب دارد(چه مرد یا زن) در چه صورت حرام است؟ لطفا نگویید که اگر احتمال میدهد به گناه بیفتد، چون شما فرض کنید من نمیدانم چه زمانی گناه کردم. فرض کنید به یک بچه ی کوچکی که به سن بلوغ نرسیده جواب میدهید. RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - Reza2035 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۳ نگاه به قصد لذت به صورت و هر جای دیگه نامحرم که مجازه بهش نگاه بشه حرامه ... نگاه به صورت ارایش کرده نامحرم هم کلا حرامه ![]() احکامش هم در همه ی رساله ها هست . RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - مهدی2012 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۷ نقل قول: نگاه به قصد لذت به صوت و هر جای دیگه نامحرم حرامه ... نگاه به صورت ارایش کرده هم کلا حرامه یعنی نگاه به قصد لذت به یک همجنس مشکلی نداره؟ خوب جواب شما کامل نیست، من جواب کامل میخوام. ببخشید سوال هام یکم ناجوره. نگاه حرام فقط شامل نگاه به انسان میشه و نگاه حرام به غیر انسان نداریم؟ قدیما به یکی گفتم به دختر نامحرم نگاه کن. گفت: من به خاطر حس شهوت نگاه نیمکنم و تحریک نمیشم من از زیبایی فرد لذت میبرم مثل بقیه چیزهای زیبا مثلا نگاه کردن به طبیعت. به نظرتون اگه راست گفته باشه این نگاه حرامه؟ RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - Reza2035 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۴ با سلام عزیز دل برادر من که از خودم جواب ندادم ...اون مطلبی که توی پست اول نوشتم از رساله اجوبه الاستفتائات امام خامنه ای کپی کردم . ایشون نگاهی رو فاقد اشکال میدونند که به قصد لذت نباشه و خوف افتادن در گناه درش نباشه ... حالا شما به همجنس به قصد لذت نگاه کنی و خوف افتادن در گناه توش باشه که معلومه حکمش چیه ! نقل قول: نگاه حرام به غیر انسان نداریم؟ اینو که اصلا نفهمیدم ...یعنی به طبیعت نگاه کنی و به گناه بیفتی ![]() نقل قول:قدیما به یکی گفتم به دختر نامحرم نگاه کن. گفت: من به خاطر حس شهوت نگاه نیمکنم و تحریک نمیشم من از زیبایی فرد لذت میبرم مثل بقیه چیزهای زیبا مثلا نگاه کردن به طبیعت. زنای چشم نگاه به نامحرم است ...زنای ذهن فکر به نامحرم است ....زنای بدن تماس با نامحرم است ! مومن مگه میشه از زیبایی یه نفر لذت ببری بگی من دارم طبیعت رو نگاه میکنم
RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - mahpare - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۶ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - سید ابراهیم - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۹ مهدی عزیز این یک بحث کاملا تخصصی و شرعی است. اگر سوالت تنها حرام بودن یا حلال بودن است صد در صد باید و باید از مراجع عظام بپرسید و البته زحمت هم بکشید پاسخ ایشان را این جا بیاورید برای استفاده دیگران... ولی اگر نظر تنها بررسی و یا پیشگیری از این نگاه ها هست خب می تواند بحث و بررسی گردد. یا علی مدد. RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - مهدی2012 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۰ نقل قول:با سلاممن پست اول هم گفتم نگین ترس افتادن به گناه آخه فرض میکنیم من نمیدونم کارم گناهه یا نه، منی که گناه رو نمیدونم چه جوری ترس از افتادن گناه رو بدونم ![]() با توجه به تعرف شما من فهمیدم نگاه به هر انسانی با لذت حرامه. شما به عنوان یک پسر، یک پسر جوانی رو میبینید که خیلی خوشتیپه و لذت میبرین. با توجه به تعریف شما این نگاه هم حرامه! RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - mahpare - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۱ (۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۹)سید ابراهیم نوشته است: مهدی عزیز این یک بحث کاملا تخصصی و شرعی است. اگر سوالت تنها حرام بودن یا حلال بودن است صد در صد باید و باید از مراجع عظام بپرسید و البته زحمت هم بکشید پاسخ ایشان را این جا بیاورید برای استفاده دیگران... خوب مراجه در حد یکی دو جمله گفتن وتوضیح ندادن. اگه بحث بشه خوبه. RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - مهدی2012 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۲ نقل قول: مهدی عزیز این یک بحث کاملا تخصصی و شرعی است. اگر سوالت تنها حرام بودن یا حلال بودن است صد در صد باید و باید از مراجع عظام بپرسید و البته زحمت هم بکشید پاسخ ایشان را این جا بیاورید برای استفاده دیگران...گزینه 2. نه من حرف مراجع رو کاملا قبول دارم ولی جوابم رو پیدا نکردم و اون ها هم خوب توضیح نمیدن به همین خاطر از بچه ها کمک میگیرم. فقط میخوام بدونم دقیقا چه نگاه هایی حرامه. RE: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین) - mahpare - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۷ (۲۸/مرداد/۹۲ ۱۰:۰۸)Prestige نوشته است: مثلا این رو چطور میشه تشخیص داد؟ |