تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: فروع دین (/forum-75.html)
+---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html)
+---- موضوع: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ (/thread-28782.html)

صفحه: 1 2

مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - فیروزه - ۲۲/مهر/۹۲ ۱۷:۴۷

سلام

این روزا زیاد میبینیم چیزایی ک نباید ببینیم:

دخترایی ک تقریبا چیزی از عفتشون نمونده...
پسرایی ک چیزی از مردونگی شون نمونده...
خونواده هایی ک چیزی از غیرتشون نمونده...
و...

درسته ک ی پسر اگه هزاری هم بد باشه اگه ی دختری نباشه ک عرصه رو براش فراهم کنه کاری نمیتونه کنه
و اگه ی دختر هزاری هم عشوه گری کنه اگه پسری نباشه ک تحویلش بگیره بازم کاری نمیتونه کنه
و درسته ک ماهواره و البته رسانه های دیگه تو ترویج مد و مدپرستی کوتاهی نمیکنن!!!
و درسته ک بعضبی ( البته بعضی ) خونواده ها در نقش سیب زمینی عمل میکنن و کلا بی خیال جووناشونن...

اما سوال اینجاس:
مقصر اصلی کیه؟
جوون بی غیرت میشه ، دختر ب پسر پا میده ، پسر سوء استفاده (و بلکه استفاده) میکنه ، جامعه فضا رو فراهم میکنه ، خونواده بی خیالی و بعضا تشویق میکنه ، و جوون بی غیرت میشه و.......
و این سیکل معیوب ادامه دارد

کجا باید این چرخه رو قطع کرد؟
نقش من و شما چیه؟
ایا باید دس رو دس بزاریم؟
ایا اصلا کاری از ما بر میاد؟

یا علی...

پاسخ به: مقصر کیه؟؟؟ - یاســین - ۲۲/مهر/۹۲ ۱۸:۰۰

بسم الله الرحمن الرحیم
همیشه تو مسائل اجتماعی یه عامل تاثیر نمیگذاره،همینه که کار رو سخت میکنه و اغلب اصلاح جامعه چند نسل طول میکشه
شما نون های حرام و ربایی که به سفره مردم باز شدو ،سهل انگاری افرادی که تعلیم و تربیت کودکان ما رو در مدارس به عهده دارند رو نیز به اینها اضافه کن....
کمترینش امر به معروف و نهی از منکره که امروزه اینم کار سختی شده

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - Fatemeee - ۲۲/مهر/۹۲ ۱۸:۳۴

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ببینید...
ازنظربنده((البته نظرشخصیم هستSmile))این بحثا هیچ فایده ای نداره...چرا؟؟؟؟
چون الان همه ی مامخالف بااین رفتارهای ضدارزشی ودینی هستیم واین هم فایده ای نخواهد داشت که خودمون بیایم وبرای همدیگه صحبت کنیم....
شاید اگه میشد تویه فضای پنجاه به پنجاه این بحثومطرح کردومسائلی ازین دست بهترمیبود...
یاعلی.

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - فیروزه - ۲۲/مهر/۹۲ ۱۹:۵۳

سلام

(۲۲/مهر/۹۲ ۱۸:۳۴)Fateme135 نوشته است:  چون الان همه ی مامخالف بااین رفتارهای ضدارزشی ودینی هستیم واین هم فایده ای نخواهد داشت که خودمون بیایم وبرای همدیگه صحبت کنیم....
شاید اگه میشد تویه فضای پنجاه به پنجاه این بحثومطرح کردومسائلی ازین دست بهترمیبود...
یاعلی.

بله بهتر میبود
اما اینجا هدف این نیس ک ب این نتیجه برسیم ک این رفتارا ضد ارزشی و دینیه بلکه هدف اینه ک ببینیم اصلا نقش ما چیه؟
با تشکر

یا علی...

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - دل خسته - ۲۲/مهر/۹۲ ۲۰:۰۴

سلام
جناب آقای صدا و سیما
تقصیر ایشونه
1- موسیقی و ترویج موسیقی (عامل اصلی رفع غیرت)
2- پخش کورکورانه سریال ها و فیلم های خارجی (عامل اصلی رفع عفت)
3- ساخت.... های مورد دار، فمنیستی،لائیک.

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - Mohammad Trust - ۲۳/مهر/۹۲ ۱:۰۱

99% تقصیر حکومته که جوونه بیکارش میره سر 4 راه وایمیسته چشم چشرونی میکنه. تقصیره دولته که جوون بیکاره ، ازدواج نمیکنه و دختر های مجرد که دوست دارن زیباییشونو به کسی نشون بده زیاد میشه و واسه رقابت لباس های انچنانی میپوشنن. من اون دنیا از خیلی ها نمیگذرم که این بلا رو به سر جوونا اوردن

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - ســــــاقی - ۲۳/مهر/۹۲ ۱:۰۹

معمولا خونواده این جوونا بی دین و ایمانن.اگه توجه کنید مثلا 80درصداز این خونواده ها،سن پدربین40تا50ست.حالا نمیدونم این 80درصد رو خوب گفتم یا نه اما منظورم اینه که از نسل های قبل برای امروز برنامه ریزی شده.اونموقع عموم نمیدونستن چی به چیه،الانم که دیگه هیچ.البته منظورم از هیچ این نیست که هیچ کاری نکنیم.اگه بازم مث سال های گذشته عمل کنیم نقشه عملی شده ی اونا بیشتر ثمر میده.بنظر بنده باید از یه طرف مسئولایی که فقط ما همیشه داریم بهشون اعتراض میکنیم و معلوم هم نیست این مسئول دقیقا کیه،!!!دست به کار بشن برای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی.که الان هم دارن این کارو میکنن اما خیلی دربرابر فعالیتی که دشمنیای ما دارن،سرعت و قدرتشون پایینتر و ضعیفتره.ازطرفی هم باید عوامل ترویج فرهنگ های کاذب غربی رو که کم هم نیستن یکی یکی پیداکنن و جلوگیری کنن.با این روندی که تا الان پیش رفتن بعید میدونم موفق بشن.بایدمحکم تر جلوبرن.
بیانات حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) و امام خامنه ای(مدظله العالی)خیلی راه گشاست برای اینکار.فقط همت مضاعف همون مسئولا رو میخواد.

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - ehsan_b_a - ۲۳/مهر/۹۲ ۲:۳۴

بیکاری + تورم + گرانی وحشتناک مسکن + چشم و هم چشمی خانواده‌ها و تجملگرایی آن‌ها + ماهواره + اختلاف طبقاتی وحشتناک در جامعه + عدم امکان ازدواج برای خیلی از جوانان‌ها به دلایلی که گفتم! + بعضی برخوردهای بد با جوانان به اسم امر به معروف + عدم وجود تفریح سالم و ارزان در جامعه برای پسران و دختران! + بعضی دلایلی که نمیخواهم بگویم!

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - medad.sefid - ۲۳/مهر/۹۲ ۳:۵۹

به قول استاد رائفی پور همسر شده در نقش مدل ماشین آقا. قبلا با ماشینش چرخ می زد پز میداد حالا با زنش.. حق آدم بی غیرت هم همینه که همسرش زن همه مردا باشه
چون زیبایی درون از بین رفته دست به دامن ظاهر میشن برای جلب محبت و خفه کردن عقده دوست داشته شدن
البته نیاز هایی که مردا و زن ها رو به سمت این فساد سوق می ده طبیعیه ولی درست اداره نشده
پس علت میتونه خلاء فرهنگ ایرانی برای نیاز های یه دختر جوون ه و .....
نقل قول:
پخش کورکورانه سریال ها و فیلم های خارجی (عامل اصلی رفع عفت)
خیر جناب
هر جی می کشیم از محصول وطنی ه
من خودم از بچگی مشتری فیلم های خارجی بوده م ، الانم محجبه و مذهبی ام چون از یه مملکت فرنگی الگو بر نمی دارم از فرهنگ خودی الگومو می گیرم که به کارم بیاد از خودی که یه مصداق ش هم سینمای ایرانه که برای سالم موندن دورشو خط کشیدم
تو یه سریال معمولی مثلا شبکه تهران بببینید جایگاه یه خانم ایرانی رو چطور نشون میدن... تا حالا نمونه ای از یه زندگی اسلامی و خانواده سالم رو دیدید تو تلوزیون؟ یا حتی داستانی که توش گناه و جنایت و خیانت نباشه؟
جوون ایرانی از کجا یاد بگیره باید عفیف باشه؟؟؟؟ پدر و مادرا بچه هاشونو می شونن پای ماهواره میرن پی کارای خودشون . برای اینکه مزاجمت ایجاد نکنه رهاش میکنن بین دوستای نا مناسب و یا فضای مجازی ، بدون هیچ آموزشی بدون آگاهی از آفت ها در روابط... از کجا قراره غیرت و مردونگی و عفت یاد بگیرن؟؟؟ نکنه مدرسه!! فردا روزی هم که نوبت ازدواج شد خانواده یادشون میاد سخت گیر باشن. ترسوندن از آینده ب جای تشویق... مذهبی ها هم که ماشاالله........ بالاخره انتظار دارن تقوا تا چندین سال دووم بیاره؟؟؟
کی فکری واسه سر و سامون گرفتن جوونا کرده؟ خونواده؟ دانشگاه؟ دولت؟
واقعا فکر می کنید دلیلش فقره؟؟؟
کاملا مخالفم. اتفاقا شکم سیری ه . فرهنگ خرابه .
از کارشناس و مطهری و عباسی نباید بپرسید از خود جوون باید پرسیده بشه درد ت چی ه..............
والسلام
با تشکر

پاسخ به: مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟ - Bamdaad - ۲۳/مهر/۹۲ ۲۱:۲۸

با تشکر از نظرات دوستان و تبریک روز عرفه و اعیاد پیش رو
یکی دیگر از دلایل اصلی این مشکل برمیگرده به فاصله گرفتنمون از اعتقادات دینی .
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دائماً با این مسائل درگیر بودیم پس چرا تو این چند سال اخیر شدت یافته ؟!
مهم ترین اصل پایداری انقلابمونو دارند از دستمون میگیرن . . . ایمان ، تقوا
حتما شنیدین که دوران جنگ تو اتاق های تصمیم گیری دشمنامون میگفتن جوونای ایرانی با سلاح ایمانشون میان نه با سلاح گرم .
نمونه ش : مادرم میگفت بچه که بود برای نماز صبح میرفت تو مسجد و برای مادر بزرگم جا نگه میداشت . برای نماااز صبح !!!
الانم چی ؟ حتی خود من و شما چند وقت یه بار میریم نمازجماعت ؟
از همسایه تون خبر دارین دیشب با شکم گرسنه خوابیده یا سیر ؟
آخرین باری که یه کتاب در مورد دینتون خوندید کی هست ؟
نهج البلاغه رو حتی یه دور کاملشم خوندین ؟ ( من خودم هنوز نخوندم ) . قرآن رو چطور ؟

از بزرگای دینتون جند تا جمله بگین ؟ ( نه از ناپلئون و روسو و فردیناند و ... )
همین امروز دعای عرفه رو بیشتر به معنی ش توجه کردین یا اینکه فقط خوندین یا الان من یادتون انداختم .
از زندگی ائمه چقدر مطالعه دارین ؟ میدونین هدف واقعی امام حسین از قیامش چی بود ؟

از زندگی مولا علی ( ع ) چقدر خوندین ؟ امام عصر چطور ؟
و خیلی سوالات بی جواب دیگر که خودمم نمره خوبی ندارم .

به خودوتن نمره چند میدین ؟
خوب کاملا طبیعیه که اگه کسی با ندای دینش آشنا نباشه بی غیرتی و بی عفتی و بی معرفتی هم در ایشون دور از انتظار نیست .
این نکته رو هم داشته باشین که دینمون ( بهش میگن اسلام ! ) اگه خوب درکش کنیم کهنه و تازه نداره و به اقتضای زمانه میشه بهترین بود .